Nyilván Kerényi is fel tudna dobni pár esetet, ha sarokba szorítják anélkül, hogy egérutat kapjon, példáil egy kisebb beosztásban, ahol azért még mindig szép pénzt kaphat. Ha ő egyszer kinyitja a száját, ott fű nem nő. Szerintem sok jómadár fosik tőle most.
Az a baloldali állítólag szexuálisan molesztálta 29 évvel ezelőtt Dieter Bohlent meg Thomas Anderset, egy Orlandoban tartott koncert után a kamionok közt, de a Modern Talking elfutott a helyszínről.
tényleg Bayer Zsoltnak kell kimondani? :D Mai posztjából: "Viszont roppant érdekes, vajon miért hallgat ilyen feltűnően a libsi-balos propagandasajtó ebben az ügyben? Marton Lászlót minden bizonyíték nélkül 48 óra alatt kivégezték. Kerényi Miklós Gábor ügyében pedig nem lehet nem észrevenni a feltűnő csöndet és lapítást. Mi történhetett? Tegnap óta közel húsz színházi ember, színész hívott fel, és egyöntetűen azt mondták, amit Kalmár Péter állít, minden igaz. S amikor rákérdeztem, szerintük miért a nagy csönd, azt válaszolták: a balos-libsi propagandasajtó és a háttéremberek most döbbentek rá, micsoda lavinát indítottak el, s hogy mindez az ő fejükre, az ő ikonjaikra fog visszahullani. Akkor viszont meg ne álljunk félúton! Ha ezek akarnak visszakozni, akkor mi tartsuk a vasat a tűzbe. Mert ezek akarnak visszakozni, az most már egyre nyilvánvalóbb."
El kell zavarni kényszermunkára az egész bagázst. A kínai rizsföldeken észre térnek majd. Talán a munka világa embert farag a perverzekből. Vagy ki tudja.
A tegnapi napon a Luxemburg grófja próba közben a két igazgató felment a színpadra és megfenyegette az egész társulatot, hogy aki egy szót is mer szólni, annak vége.
És akkor még a jelenlegi igazgatóról, Lőrinczy Györgyről nem is beszéltünk, akinek ugyanúgy viselt dolgai vannak és részegen történő zaklatásai. (külföldi turnék, hahó) Minél mélyebbre megyünk a nyúl üregébe, annál undorítóbb lesz ez az egész. Színészek, akik már nincsenek ott mert elmenekültek előle, vagy még ott vannak megfélelmlítve és szótlanul tűrik az egészet. Olyan mértékű korrupt politikai és kapcsolati összefonódások vannak a háttérben, hogy képesek bárkit elhallgattatni és megvesztegetni, csakhogy a szennyes ne kerüljön ki. Mindenhol előfordul visszaélés, de olyan mértékű és szintű amilyen az Operettben, nos az példanélküli. Figyeljék csak meg a színházban dolgozó emberek reakcióját. Döbbent csend. A tegnapi napon a Luxemburg grófja próba közben a két igazgató felment a színpadra és megfenyegette az egész társulatot, hogy aki egy szót is mer szólni, annak vége. Aztán pedig megnyugtatták őket, ha valaki bármit is tud, akkor az igazgató úrnak mondja el, aki egyszemélyben nyomoz. Ő is ugyanolyan vastagon benne van az egészben és ő nyomoz! Hihetetlen. Mondjuk ha a jelenlegi fideszes vezetés megtudja/vagy már tudja, hogy a színház “családos, keresztény” igazgatója milyen buzibárokban tölti az időt és melyik férfi színész kollégákkal kezdett már ki… nos ez talán még az ő ingerküszöbüket is eléri.
Kompenzál. Ő maga mondta el Tillának, egy tv2 által készített interjúban, hogy depressziós, pszichiáterhez jár terápiára különösebb eredmény nélkül. Ezt próbálja nagyhangú, magabiztosságot sugalló üvöltözéssel kompenzálni.
nem ő itt a téma. puzsér egy félművelt alak, aki alapvetően megmondóember stílusban ír, rengeteg empirikusan megalapozatlan vagy éppen téves állítást, felesleges leegyszerűsítést, helyenként irritáló műveletlenséget, teljesen hibás következtetéseket stb. olvastam tőle, mikor a számomra korábban ismeretlen puzsért óhajtottam megismerni. pár hónapja.
a napokban elolvastam a katalános írását, meg a mait is láttam, hát ahogy elnézem, még rosszabb lett, mert mindkettő katasztrófa
a beszédstílusáról ne essen szó, mert az más szempontból katasztrofális
vannak művelt bolondok, szórakoztató provokátorok, ő egyik sem.