Szia! Nem akarok Veled vitázni, mert rendes és jóindulatú embernek tűnsz. A bajom a válasza stílusával volt. Jóhiszeműen megkérdeztem, amit hallottam és magam is tapasztaltam, mert "tetszik-nem tetszik", ez a szóbeszéd a csapat körül. Egy csapatnak szerintem a látszatra is ügyelnie kell, meg arra is, hogy milyen híre van. A szóbeszédekre szerintem nem az az intelligens válasz, hogy megtámadom azt, aki meg merte kérdezni mindezeket.
Erre ő ezt személyes támadásnak vette és nekemugrott. Ezzel volt gondom.
Veled kapcsolatban engedd meg, hogy megkérdezzem (és kérlek ne vedd támadásnak:) ), hogy mi módon tudod összeegyeztetni magadban, hogy egyszerre 4-5 csapatnak is szurkolsz ugyanabban a bajnokságban. Nekem van 1 kedvenc csapatom kéziben és fociban is, esetleg emellett 1-2 csapatot még szimpatikusnak tartok, na de csak egynek tudok szurkolni igazán. Ez nálam szívből és gyerekkorból jön, nem tudom elképzelni, hogy pl. menetközben Győr-szurkolóból fradista legyek, vagy fordítva. Kinek szurkolsz pl. akkor ha a csapataid egymás ellen játszanak? Csak van egy és csak egy olyan csapat, akinek igazán szurkolsz, nem? Köszönöm a válaszodat. Tényleg kíváncsi vagyok rá. :)
Kb. ezt a választ vártam. Most már mindjárt azzal vádolsz burkoltan, hogy más névvel írok ide, ugyanazt, amit korábban vkik (gondolom, szerinted az is én voltam), és hogy egy provokatőr vagyok.... Képzeld még sosem szóltam hozzá a Goli-topikban semmilyen "álnéven". Ha neked provokálás volt, amit írtam, sajnálom. Vagy nem érted, vagy nem akarod érteni. Ez is azt mutatja, hogy támadsz, ahelyett, hogy elmagyaráznád a helyzetet egy új hozzászólónak, és inkább sértegeted. Ha pedig más is felvetette azokat a kérdéseket, amiket én, akkor az számomra csak azt sugallja, hogy nem én vagyok totál hülye, hanem másnak is feltűntek ezek a dolgok.
A csapattal semmi bajom, sőt, szurkoltam nekik, mert a játékosok szimpatikusak. Én csak az egyéb körülményekre kérdeztem rá. Szóval ne keverd a szezont a fazonnal! Ha felvetek egy észrevételt a szurkolókkal kapcsolatban, az nem jelenti azt, hogy nem kedvelem a csapatot.
Aki belerúg a másikba, az te vagy. Idejön vki érdeklődni és rákérdezni az általa furcsállt dolgokra, erre te nekiugrasz és kioktatod, sértegeted. Gratulálok.
Ha nem tetszik, amit írtam, akkor tiltass ki innen. Látom, te vagy itt a főnök. A Golinak szurkolok az NB1-ben, de a magadfajtákat, akik topikfőnöknek képzelik magukat, és mindenkit lehurrognak, aki nekik nem tetszőt mer szólni, na azokat nem csípem. Ennyi.
A teljes nevét megkérdezhetem? Hát ha úgy jobban beugrik, hogy kicsoda. Illetve Ő is szparis? Mert akkor furcsállom, hogy nem hallottam róla. Főleg, ha ilyen jó.
Nem mondom, hogy feltétlenül jó erősítése le a csapatnak, de én Gálhidi Zsuzsának örülnék a legjobban a Szpariból. Jó viszonyt ápol a Goli néhány játékosával, s én is kedvelem. :) Gábor Anita sem rossz szerintem, de kapusból már van elég.
remélem nem lesz sokszor ütközés, a fővárosi csapatokat (Fradi, Vasas) gondolom alapból kikerülik, akkor már csak a Cornexi, Vác és Dunaferr meccseire kell odafigyelni :))
a Szamosi tesók Derecskébe távoztával, már nem sok NBI-es szinten használható játékosuk maradt, szinte kizárólag ifistáik vannak. Múlt hétvégén a ceglédi kézigálán barátságos meccsen kikaptak az NBII-es Ceglédtől, pedig még ott a Szamosi lányok játszottak.
Jó hangulatban nem lesz hiányod!:-)) Ez egy családias kiscsapat marad,ahola játékosok és a szurkolók mindig is egy családnak számitanak,a mi lányaink nagyon közvetlenek,és ez igy van jól! V-man,neked is inkább ide kéne rendszeresen kijárnod!:-))))
Én sem értettem. :))) Az más kérdés, hogy abban az időben még nem is voltam képben. :) Lehet, hogy ha előbb rátalálok a Goli-ra, nem járok be akkora utat, s közvetve ennek köszönhetően a tanulmányaimban is sokkal előrébb állnék.
Amúgy a csapatok, melyeket felsoroltam többnyire csupán állomásai voltak kézirajongói helykeresésemnek - tisztelet a kivételnek. Azt is mondhatnám, hogy a Debrecent leszámítva e csapatok csarnokában jártam már, de ilyen alapon kifelejtettem a Kiskunhalast, mert Náluk is megfordultam egy edzésen. Volt olyan csarnok, ahol elvétve fordultam meg néhány meccsen, s volt olyan csapat, amelynek mérkőzéseit több, mint egy évig látogattam.
A Fradi volt az a csapat, amelynek szurkolótáborában a legtöbb időt töltöttem el, s habár a csapat több játékosával jóban voltam, pont azt hiányoltam Velük kapcsolatban, amit a Goli lányainak köszönhetően már nem kell hiányolnom. Sokkal inkább ember számba vesznek, s részben ezért jobban tudok azonosulni Velük.
Idén a Golin túl a Vasassal, a Debrecennel, a Váccal és a Szparival szimpatizáltam a leginkább, de pont e csapatok egyikének köszönhető, hogy megfordultam a Goliban. De ekkor már elég volt a jó hangulat, s a Goli néhány játékosának megismerése, hogy megkedveljem a CSAPATot.
Egy kicsit nem ide tartozik,de ki tudja,mi lesz a sorsa a Spartacusnak?Csak azért kérdezem,mert sokáig azzal kábitották az ottani játékosokat,hogy Spari-Goli fuzió lesz,amit a mieink a leghatározottabban cáfoltak,a Spari meg közben kiesett,és hát ott van néhány szebb reményű játékos.Velük mi lesz?Találtak már csapatot,vagy mradnak?Egyáltalán elindul a Spari az NB I. / B-ben?Hiszen az is pénzbe kerül,és állitolag pénz az nagyon nincs... Ki tud róluk bármit is???
Én egy csacsiság miatt haragudtam meg Edinára, mert okozott némi kellemetlenséget, de fátylat rá.
De nézzük a mérlegét az én szemszögemből:
EHF-kupát nyert a Cornexivel, ami figyelemreméltó, ekkor kerültem képbe. Csupán amiatt voltam szomorú, hogy a Fradin át is vezetett az út a végső győzelemig, de 1 évvel később a Fradi is megnyerte e kupát. Rosszindulatú pletykák keringtem arról, miért lett EHF-kupa első a Cori, de nem írom alá ezeket, s végső soron örültem a győzelmüknek. De ezután kisebb mélyrepülésekbe kezdett a csapat, ami a végén kisebb belviszályokhoz vezetett - illetve talán nem pont ez, hanem amit kb. V-Man is említett, hogy megromlott az edző a játékosok közötti viszony. S amikor a végén elég furcsa eredményeket produkált a csapat, a Vác elleni hazai döntetlen volt az utolsó csepp a pohárban, amiért a vezetőség elküldte Edinát, de mint hangsúlyozták, nem feltétlenül e döntetlen volt a válás oka. Ezután irány Franciaország, ha jól emlékszem.
Még egyszer mondom, ha az Ő irányításával képes kiharcolni a csapat a bennmaradást a 2008/09-es szezonra is - illetve azt se bánnám, ha stabil bennmaradó helyet érne, ahogy a Békéscsaba is elég jól teljesít -, én nem ellenzem az érkezését.
Nem érzem annak, én csak tényeket írtam azt hiszem, hiszen mindenki tudja, hogy a csőd szélén volt a Goli nem is olyan rég...és én örülök, hogy jóra fordult a sorsa a csapatnak!
Nagyon örülök ennek a hírnek , ami most jött a Goli honlapjára. Végre örülök, hogy lesz majd esélye MINDEN játékosnak bebizonyítani, hogy valójában mit is tudnak.
nekem nincs vele bajom, bár a Cornexinél örültem mikor leváltották, mert nem ott megromlott a viszonya a játékosaival. szerintem jó lesz a Golinál (ha ő lesz).
Először is szerintem írtam előbb ezt a 2 szót: Goldberger, végállomás. Szerintem nincs már más csapat, amit keresgélhetnék, s őszintén szólva már nem is akarok keresgélni.
Végülis nincs komolyabb bajom Edinával. Ha nem lesznek zárt kapusak az edzések, üsse kavics. Az a lényeg, hogy bennmaradást érő helyet érjen el a csapat jövőre, aztán hogy kinek az irányításával teszi ezt, az nekem szinte mindegy.
De ha mégis Ő lesz a befutó, az első meccsen meg fogom lepni egy karton Negróval. :)))
Hát igazán szép felsorolása a csapatoknak:-) Ezeknek én is nagyon szurkolok.Igazából én is úgy vagyok Goldberger szurkoló,hogy közben sok más csapat is igen szimpatikus volt,meccseikre elvétve jártam,de a jó hangulat az sokat számit.De ezekhez a lányokhoz sok közöm van,nagyon meg lehetett őket szeretni,és nem kérdés ma már,hogy kinek szurkolok.Ráadásul ez a világoskék szin rohadt jó választás,nagyon különlegessé teszi a csapatot,olyan Argentin szin,őket meg igen szeretem.
Az edzői "menesztést" még emésztem,meglepett,de megértem.De ki lesz az utód???