Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
És te Bethlehem, Júdának földje, semmiképen sem vagy legkisebb Júda fejedelmi városai között: mert belőled származik a fejedelem, a ki legeltetni fogja az én népemet, az Izráelt.
Mt 2,5"
Jó trollvitéz, ez az általad bölcsen idézett ige azt mutatja, hogy Jézus
nagyapjának apjának apjanak apjának apjának ..... apjának apja Júda.
Az embereknek egy szülőjük van, tehát mindenkinek csak apja van, vagy az embereknek az apjuk mellett anyjuk is van-e?
Az uralkodási vágy is ítéletre késztethet. Ezért írja Pál a már idézett részben, hogy: „ Ki vagy te, hogy más szolgája felett ítélkezel?” Aki felebarátját ítéli meg, úrnak kiáltja ki önmagát, és végül is Isten helyét bitorolja. Pedig arra vagyunk hivatottak, hogy „alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál” (Filippieknek írt levél 2,3)
Jézus nem arra hív, hogy csukjuk be a szemünket és hagyjuk a dolgokat elmenni magunk mellett. Mert miután arra int, hogy ne ítéljünk, így folytatja: „Vajon a vak vezethet-e vakot? Nem esnek-e mindketten verembe?” (Lukács 6,39) Jézust azt szeretné, hogy a vakokat segítsék abban, hogy rátaláljanak az útra. De a rossz vezetőket visszautasítja.
elhiszem, hogy invitálnak egy általuk kitalált " mennyet ", vagy átvett régebbi vallás misztériumából egy hasonló alkotást..., de hogy ilyen nem létezik, csupán egy hitető rendszer képzeteként, ez már mára világossá kellett volna válnia minden gondolkodó ember számára, minden vallás terén!
És te Bethlehem, Júdának földje, semmiképen sem vagy legkisebb Júda fejedelmi városai között: mert belőled származik a fejedelem, a ki legeltetni fogja az én népemet, az Izráelt.
Mt 2,5"
Az embereknek egy szülőjük van tehát mindenkinek csak apja van, vagy az embereknek az apjuk mellett anyjuk is van-e?
Nem azt mondtam hogy férfi ágon nem Júdától származik Mária és József, akik Jézus vér szerinti és nevelő szülei, hisz de.
De egyéb, női és vegyes ágon nem csak Júdától, hanem más izraeli törzsektől és pogányoktól is. Valószínűleg van abban szerecsen fekete afrikai nigger is. Kínai ős esélye sokkal kisebb.
"Szerencsére sikerült nemrég telefonon beszélnem Kútásóval...2
mert így írta vala meg a próféta: