Szerintem inkább arra van kitalálva, hogy amikor bezártuk az autót és visszanézve észrevesszük, hogy valamelyik ablak (akár csak résnyire is) lehúzva maradt, akkor nem kell újra nyitni, csak nyomni.
Folyamatosan kell nyomni az irányítón a záró gombot, pár másodperc után elkezdi felhúzni, de végig nyoni kell, mert különben megáll. Én pont ezért nem használom mert sokat kell nyomni, belülről meg csak egy nyomás és felhúzza.
Lenne még egy olyan kérdés hogy a kézikönyv szerint a menüben található olyan beállítás ahol az ablakok félhúzását betudom állítani a kocsi bezárása esetén... de ez nekem mégsem sikerült, vagy valamit lehet rosszul csináltam..
A fűtés vezérlő motoroknak van ilyen "ropogó hangja", nekem is csinálja, sőt szerintem minden Passat ilyen, a funkcióját ellátja, nem hiszem hogy érdemes vele foglalkozni, szétszedni a belsőt miatta. Amíg rendesen működik, minek piszkálni.
Üdv ! Passat B6 2006 2.0 Pd Tdi autom van. Mikor bekapcsolom a klímavezérlőt akkor hűtés vagy fűtés közben ilyet pattogo hangot hallok a műszerfal mögött( mint amikor mikrózom a pattogatót kukoricát..:) . Mi lehet ennek az oka, illetve befolyásol e valamit,cserélni kell e valamit ?! Válaszotokat előre is köszönöm !
Sziasztok. Eladó 4db 5*112, 6.5 széles, 16 os et 42 lemezfelni. Állapota nagyon jó, keresre képet küldök, a rajtuk lévő gumik nem arkepzoek. Irányár 30000 Ft. Köszönöm!
Alibaba 3 hét alatt hozott eredeti kínait, postával együtt 14 dollárét. Meglepődtem, hogy a helyére betéve milyen könnyen ki lehet emelni. Szerintem egy elemista gyerek is képes két újjal elfordítani (az óramutató járásával ellenkező irányba).
Megerősíteni tudom, hogy a Xenon fényforrás cseréjéhez le kell bontani a lökhárítót! B6 Passatba a D1S foglalatú megy, ezeken magán a fényforráson van a trafó! Mióta van nálad az autó?; Kérdésedből azt feltételezem, hogy most jöhetett elő ez a probléma és eddig nem volt ilyen gond! Pedig én arra gondolnák, hogy cserélték a fényforrást és nem párban...
Általában ha a Xenon tönkremegy akkor veszít a fényáramából és rózsaszínes lesz a fénye...
Ha cseréled akkor én ezt javaslom: Osram Night Breaker Unlimited 66140XNB D1S xenon izzó! Enyémbe is ez fajta van! Sokkal jobb mint a sima nem Night Breaker változat, mondjuk drágább is!
(Ha venni szeretnél ilyen fényforrást akkor keress meg privátban: spirit2012@freemail.hu tudok benne segíteni kicsit jobb áron)
Kígyókézzel el lehet érni felülről? Én a helyzetjelző égő cseréltem már és van ott még annyi hely...meg kell próbálni a jobb-balt megcserélni és akkor kiderül mi okozza
Bal első lámpám (xenon) sokkal fehérebben (hidegebb fénnyel) világít, mint a jobb első, ami olyan sárgás, mint egy halogén. Trafó, vagy maga az izzó lehet a hibás, valaki tapasztalt már ilyet?
Meglett az autóm problémája... Ugye amit írtam is, hogy 2200-2500ig érdekesen jár benne a motor és kéken füstöl akkor. Illetve 2000-res fordulatig az autóban nincs erő.. Pénteken felhajtok az autópályára gyorsítósáv, majd belsősáv és egyszer csak letilt az autó villog az izzítás és nem megy. Ki lett olvasva a hibakód töltő levegő nyomás bajt írt (vagy valami hasonlót). Szorult a turbó geometriája, tehát ugye vákum működteti és szinte alig nyitott valamit. Turbó szétszed és olyan szinten össze volt rozsdásodva, hogy alig mozgott a változó része. Kitakarít összerak, hibakód töröl. És lám az autó semmilyen tünetet nem produkál a fent említettek közül, és úgy megy mintha "plusz 100 paci" lenne benne :))
Viszont nem a cs.térajtó rohad elsősorban, hanem egy tartólemez, ami a nyitó nyomógombot tartja belülről, sajnos biliacélból van, és neve (alkatrész száma) is van a babának.
1T0 827 229
Teszek fel róla pár képet.
Biztos adnak a Porsche-nál 10-15ezerért újat, ami ugyanúgy rohadásnak indulna gondolom.
Inkább lefestettem.
Sajnos a jobb rendszámtábla világításnál érdemes nézegetni, ott elindult a lemez is a hervadás útján...
Az én Passat kombim (2012.04) hátsó ajtózárja is pont ilyen rozsdás. Én két hónapja vettem észre, amikor szintén cserélni kellett benne az ajtózárat. Egyszer, ha lesz időm, rendbe rakom...
Nekem is Yatour-om van. Igaz, akkor még nem volt bluetooth-os Yatour (de az autóban van eredeti Bluetooth kihangosító). Szóval nagyon elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom. Nem fogsz vele mellényúlni.