Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
Joovanna. Csak egy nagy kek osszevisszasagot lattam az MSN posztban. Ranyomtam. Azt nem lattam hogy volt elotte ertelmes szoveg is. Te meg mit keresel itt (hulye gitaros) mar kaptam tolled emailt hogy mostantol ne is hivjunk, aztan megis itt forumozol?
Inch kuldte. Nemmandolin, de: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190121507101&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=190137405650&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget
Hej, na nem akartam ide irni, de ha már... :) Szóval köszönöm szépen hogy feláldoztad magad fuvarosilag, virrasztásilag. Megérte ottmaradni bár óriás valószínűséggel sok nagy arcról azt sem tudtam ki az :) Mint ahogy a szakállas úrnak is tegnap néztem meg a nevét, vazze.hu-n meg volt említve.
Az meg külön öröm volt, hogy a gitáros figura kedveskedett nekem egy blues-zal, a csehek jó arcok voltak nagyon.
apropó Alison Krauss, most adott ki egy lemezt Robert Plant-tel /a Led Zeppelin énekese, a nagyon gyengék kedvéért ;-) / aki először hozzájut, dobja, egy fél lovat adok érte
Kero B+. Egyre inkabb ugy nez ki nem fogunk tudni szemelyesen talalkozni. Pedig mar nagyon vartam. (A mando kell ettol fuggetlenul :) Most irt az egyetem hogy ki kellene menjek egy workshopot tanitani s ez point akkor lenne mikor jossz. (De takra. 7diken lenne a workshop.) S akkor en Winfielding nem jovok vagyis 18dikan ernek haza. Bassza meg.
Ha nem jon kozbe valami akkor be kell potolni. Mikor tudjuk. en elvileg jovo nyaron Juni vegetol Szeptember kozepeig kint vagyok. Rockygrass/Winfield? Vagy esetleg jossz meg haza?
Hú, azmilyenmorbid volt, annó 911-én játszottunk Kaszab Tibivel a Feneketlen-tónál levő Rollingrockban. A színemelvény hátterében egy 5x3 méteres NY-i látkép volt a kéttoronnyal, közben meg a tv-ben folyamatosan mutatták a landolást.