(Mo miniszterelnöke!!) parlamenti beszéde, a súlyos téboly jeleit mutatja.
Ilyen beszédre még nem volt példa: a frusztráltság, a paranoia és a teljes szellemi összeomlás példája.
"Nekem még egy dolog bökdösi az alkotmányossági receptoraimat. A hatalomra kerülésének körülményei. Csak ez már valahogy el lett felejtve."
Már aki elfelejtette...:)
No de, legyünk igazságosak.
Az Apró-klán puccsa ( az SZDSZ, és 320 rémült MSZP-s elektoron kivül) nem jöhetett volna létre a Fidesz és Mádl bambasága nélkül....
És még valami. Ha már a puccs létrejött és levezényelték. Ami utána következett.. na az a tragikus. Az a "demokráciadeficit". - ilyet még senki nem produkált 15 év alatt mint Gyurcányo Ui. Aki gyakorlarilag úgy viselkedik azóta mint egy elszabadult hajóágyú.
Nem lopta el senki a nickemet! Maradtam továbbra is hüjje...., kiváló tisztelettel, de HÜLYE nem lettem.
:-)
Csakhogy az MSZP már nem baloldali párt, az SZDSZ meg sose volt liberális. Maradtam én a helyemen a pártok forognak körülöttem. Ma például elhallgattam a parlamentben, Ibolykát és Herényit. Olyan normálisnak tűnnek ebben a káoszban.
Hozzátéve, ami szemétség az szemétség, oldalfüggetlenül.
5%-os bekerülési küszöbnél, könnyen megeshet, hogy ezt a kis párt nem éri el, és akkor az ezekre adott vokosokat felosztják a bekerültek közt, a győztes mindent visz elv alapján.
NNamármost!
ÉN(!) és sokan mások azért szavaznánk kis pártra mert böki a szemünket a két nagy párt által létrehozott és csak nekik kedvező demokratúra. Ha belegondolsz, akkor az én Centrumra adott szavazatom ment a szocikhoz nagyobbrészt és Fideszhez kisebb arányban. 2002-ben én nem is bántam hogy így van. De most semmiképp nem akarom megkockáztatni, hogy a szavazatom a két behemót bármelyikéé legyen. Ha belegondolok, hogy Antallék azért csinálták ezt a választási rendszert, hogy a komcsik ne jöhessenek vissza?!
:-(
Egy megoldás még van, elmegyek és fekete filctollal ráírom keresztben a szavazólapra, hogy "érvénytelen szavazat". Talán megteszem, most még nem tudom.
nincs azzal semmi gond, soha nem szavazol a miniszterelnök személyére, csak a képviselőkre, akikből a többség szavazza meg a kormányt. kis ország, egy csőcselék...