Nem jó ötlet a tortát rám bizni. Mivel nem szeretem a házilag készült sütiket, igy eléggé botrányos cukrász vagyok. Viszont szakácsnőnek isteni. :-) Aranygaluskát meg pizzát csinálok jót sütőben, az pedig nem nagyon megy az esküvőre. Szóval keressünk önként jelentkezőt a sütikre. :-)
Hmmm.... macsózás az nincs.
A földesúri dolgokon még gondolkodnom kell.
De ez egy kicsit PR dolog. Ha BBEA név csak olyan kontextusban kerül elő, hogy P9R felesége, akkor talán tomajer és tuizop is így fogja gondolni lassan. (A tények más lapra tartoznak.) Ha már így gondolják, akkor csak mérsékelten fognal lelkesedni, hiszen férjes asszonyról van szó. (~= nagyobb esélyekkel indulok.) Hmmmm?
Kicsit aggasztónak találom, hogy túl sokat emlegeted, hogy a "feleségem". Még nem az. Remélem nincsenek földesúri allürjeid, meg semmi macsózás, mert a menyasszony még visszalép. :-) Milyen torta lesz?
Shana: azért nem nagyon kell bátorítani. :))Odamegyek hozzá (tkp. a feleségemről van szó), csak mondjuk direkte ne kommandózzon el. De majd közösen végigtomboljuk a bulit! (Képről már ismerjük egymást...)
tomajer: habár nem ismerlek el legitim leánykézosztónak, de megkérem tőled BBEA (~feleségem(!)) kezét. (Gyk. "Adide, mer úgyis elveszem.) Ideadod??? (A hóhér szerepét is vállalom, ha esetleg valami nézetkülönbség támadna köztünk) :))
Juuuuj, ne papázd le tomajert, mert akkor már sofőr sem lesz az esküvőn. És akkor kinek az ölében utaznának a koszorúslányok? Nem szabad a férfiak korát sem emlegetni. :-)
BBEA, engem már láttál képen, és felismernél. :-)
Tomajer papa,igazat szólsz!!!
Ezek csak ígérgetni tudnak,de semmi bizonyíték.../ja,bocs ez egy Old Spice reklám:)/
Ezennel felfogadlak apám helyett apámmá is,sofőrködés mellett...és csak annak add kezem,aki valóban megérdemel:))
P9R: nem hagyom,hogy lefejezzenek,akkor kisebb lennél nálam:)
én is imádom az izgi dolgokat..na máris van egy közös pont:)
fellépés után mindig nagy a zűrzavar,lecuccolni a színpadról,kábelt tekerni,ki a kocsikhoz,rohanás...de azért megpróbálok pár szóra a tied lenni:)
úgyis lesz 2 szünet!
ja és egy jó tanács:te gyere oda hozzám,tzuiop itt szúrta el:)
lefejezni sem hagyom magam, mert akkor végleg kiesnék a BBEA kegyeiért folyó küzdelemből.
Tehát nyomatékosan még 1x:
_Sem_BBEA_kezét,_sem_a_fejemet_NEM_ADOM!!!!!!!
Így már mindenki tudja mihez tartani magát.
BBEA: szeretem az izgi dolgokat :)
Kíváncsi vagyok kiszúrsz-e a tömegből...
(De fellépés után nem meglógni...legalább bemutatkozni a leendő férjednek, ok? (!!))