Nekem ő rontott kapásból hármat! Dobtam miután a haver megkérdezte "miért ezt a szart használod? Nincs egy normális progid? Itt van a Nero rakd fel és azzal írj"
Azóta 0 rontott cd-m van pedig közben mindent csinálok (netezek, letőltök stb.).
Nekem csak rossz tapasztalatom van róla mert kiváncsiságból (win98 újrapakolása után már több cd megírását követően)újra felpakoltam és újraírható lemezzel kisérletezgettem.
Mit mondjak. 10 CD-ből 4-t rontott volna.(lefagyott, buffer kiürült stb.) na akkor uninstall és vissza a Nerot.
Újra ugyanazokat végig játszottam és 0 hiba.
Innentől kezdve nekem nem kérdés, hogy nem kell.
Mellesleg telepítve van a:
.bin-re CDrWin
.mp3 Feurio
90-99 p. cd íráshoz DiscJugger
adathoz, filmekhez Nero 5.5.9.9
ja és a ClonyXXl+Clone CD
Hmm ha mar mindenki ilyen messzire hajigalja az Easy Cd Creatort aruljatok mar el, hogy milyen messze repul, ize mi a baj vele?
Nekem meg cd-t nem rontott sem a 4-es, sem az 5-os, ez utobbi hulyesege sem kimondottan az a Creator hibaja volt. Akkor?
Nekem is azt adták gyári sw-ként az íróhoz.
1x még fel is raktam, aztán mikor megláttam mi ez
gyorsan le is szedtem.
Nero
Winoncd
CD mate
és nincs gond vmelyik bizti megy :))
Nah Easy Cd Creator 5-os ugy dontott, hogy nem hajlando elindulni.. page fault az mfc42.dll-ben.
Az ide vonatkozo oldalak szerint szedjem le a geprol a tobbi ilyen dll-t, es jo lesz. Na az utolso resz sajna nem jott be. Reinstall nem segit. találkozott már valaki ezzel?
Zolcsi Baba:
Discjuggler magyar manual káááár :((((
azért kösz az infót !
SVCD
Nero 5.5.7.8
DIVX 5.02 Bunlde,Nimo all codec, Ace mega Codec 2.6 telepítve.
LOTR AC3 divx avi 3CDs hun első fájl amit akartam volna SVCD-be.
PAL
Kompatíbilitás normál gyári értékeken hagyva.
Amúgy a haver megcsinálta uilyen beállításokkal,
és az ő gépen isten a kép az enyémem továbbra is 1 nagy kalap sz>@#>#@ a kép hangminőség...
Egyenlőre fel is hagytam SVCD decode projekttel, pláne vizsgaidőszak közepén :((((
Akkor még 2 kérdés ha nem volnék túl szemntelen:
Cinema Craft Encoder 2.64 vmi infód van manual esetleg ( anglus is jóóóó !)
Nero Vision Express prg vmi infó ? Az ahead.de szerint cool stuff, ám még a demó "not aviable yet" vagyis jónagy suxxxx
használd a Daemon Tools nevű programot. az virtuális driveként láttatja a rendszerrel a bin filét. utána akár cd copy funkciót is használhatsz pl neroval
Gabika (6168): Tudomásom szerint még nem csinált senki a DiscJuggler-hez magyar manual-t... :o(
jdobos (6176): Az audio elvi felső határa 80 perc, ezért nem tudsz rajta javítani. Már annak is örülhetsz, ha 82 percig felismeri a játszód... Szvsz nem érdemes 80 fölött audio-t írni...
Macimedve (6177): Mázlista... Viszont ha neked is 3 vinyó, 1 flópi, 1 ROM, 1 író lenne (és mind belső ugye...), akkor te is gondban lennél... ;o)
gytam (6187): 1., Régi a Nero. 2., Apdételhető. 3., 99:59:00 4., Van. Qrva jó.
nebamun (6190): A cd-írós pacsai, vagy az sp1 segít az XP ezen baján.
Herk_1 (6207,6209): Ha fenn van a FantomCD emulálni, akkor nem is kell külön progi cue/bin-t írni /a CDMate sem... (Mike-6221)/, illetve másolásvédelem nélküli cédékről iso-t, védettekről CloneCD vagy CDMate tipusú imidzseket készíteni...
gytam (6218): Valszeg olyan formátumban csináltad az imidzset, amilyent az íród nem támogat...
Gabika (6242): Felbontás kérem szépen... DivX hányas dekóder, milyen felbontású volt az avi, hány SVCD-re akartad megírni a 2 órás filmet, stb....
GombocArtur (6245): Meg-meg. Nekem is az 1.0f figyel... :o)
Sequoia (6260): Már megint nebamun mesternél(6269) van az igazság... :o) Annyi apró tanács, hogy a pri.slave-vinyót használd az imidzs-készítésre...
Nagyoreg (6277): Valszeg döglődik a Fülöpöd... :o(
version9 (6290): Ne várd, hogy ráírják... :o) EAC vagy Feurio vagy CloneCD.
Mike (6291): Tényleg érdemes mást próbálnod (mint ahogy fentebb is írtam)... /pl.FantomCD új verziója.../ Vagy CloneCD. Lényeges ! XP SP1 vagy cd-író pacsok előzzék meg mindezeket.
gytam (6294): Az EAC cue/wav-ot készít, nem cue/bin-t, de ugyanúgy meg lehet írni, mintha bin lenne...
Ha audio CD-t akarsz csinálni szvsz a legjobb az EAC.Egy .bin fájlba írja a lemezt, amit vele ki is írhatsz ( írásra nekem nem igazán vált be ),vagy használhatod a CDRWin-t,vagy Nerot.
Vettem ma egy Philips írót (PCRW 4012)és már a harmadik lemezt próbálom, de nem tudok vele írni.
Firmware tudtommal a legújabb (P1.5). Nero 5.5.9.14-et használok/nék.
1. lemez: maxell cd-r 80xl-s (40x) audiót próbáltam vele írni (wav-ból) 8x-os sebességgel, 2x után közli: calibration area full
2. lemez: primedisc cd-r 80 (16x) szintén audiót szeretnék, de sajnos észre sem veszi a lemezt
3. lemez: fuji cd-rw (4x) egy pár fájlt próbáltam felírni (kb 20MB) és behalt tőle (befagyott)
A kovetkezo a problemam:
1. xp alatt a cdmate vmiert csak max 8x-osan hajlando olvasni a 48x LG DVD olvasommal. Miert?
Elso alkalommal meg beallithato a 48, 40 stb sebesseg, de kesobb csak a 8x
Masik: vmiert szerinte a 650 mega 65 perc.
(tudom ne hasznaljak cd-mate-et)
2. a CDrWin 3.9B-vel szerencsem volt, mert ismeri a 32x-es LG iromat. De olvasni az LG DVD-vel o is csak 16x-osan tud, es ami meg rosszabb, hogy 16-32x iras kozott mast nem ismer.
Kerdesem:
mit hasznaljak?
a feladat csupan annyi lenne, hogy mint hajdan a cdrwinnel - cd betesz -> vinyora image file (cue/iso) -> kesobb ir cd
de szeretnem kihasznalni a hardver adta lehetosegeket, tehat legalabb 40x-esen olvasni, es 16-24-32x-esen irni.
jut eszembe, megneztem a Nero aktualis verziojat is (5599) de ott meg sima image file-t nem talalok. Van ugyan vmi save tracks, de az kulon menti az adat reszt es kulon az audiot, nekem meg egyetlen file kene csak. az audio nem wavban, nem mp3-ban, hanem egyben, mint regen a cdrwinnel volt.
Szervusz Epiphany!
Simán, WinOnCD-vel 723 mega TDK-ra ráment. Általában 2-3 perc tulírásval nem szokott gond lenni, függ az írótol is. Az én TEAC-om olyan 8 perc túlírást viseli el
Mint a nevéből is látszik Master/Slave hierarchia van az adott (E)IDE vezérlőn lévő eszközök között, tehát a Masternak nagyobb a prioritása a Slave-el szemben, ezert jobb - általában - Masternek beállítani az írót.
Köszi a tanácsokat.
Talán nem volt egyértelmű a kérdésből (6260), hogy a pillanatnyi konfigurációt a számok jelölik, tehát 2 Master az olvasó és 2 slave az író. A mobil winch általában ki van szedve és a BIOS automatikus felismerésre téve, ahogy Tybald mondta. A többségi vélemény tehát arra mutat, hogy tegyem át az írót masterre és az olvasót slave-re - úgyhogy ezt hamarosan megcselekszem, de érdekelne, hogy _miért_ jobb így (vagy Tybald: miért jobb, ha az író a slave?): szóval érvek bármely oldal mellett - ha felfogható egy laikus számára.