Keresés

Részletes keresés

kicsirigó Creative Commons License 2003.11.20 0 0 1709
Jó. Biztos sokan lesznek ott...
Előzmény: cibkat (1708)
cibkat Creative Commons License 2003.11.20 0 0 1708
Nekem új volt. Oá-oá!
Sajna nyócig dógozom pénteken (is). De szombaton bemegyek a Windsorba. Az jó?
Előzmény: kicsirigó (1707)
kicsirigó Creative Commons License 2003.11.20 0 0 1707
Nem baj, Kata!
Régi is, rossz is a vers, de azért szeretünk...
Bejössz péntek este a könytárba? 18.00 - tól ott leszünk...
Előzmény: cibkat (1706)
cibkat Creative Commons License 2003.11.20 0 0 1706
Felháborító! Én írtam ide valamelyik reggel munkába menet félálomban kávézás közben az egyik ragya gyorsbüféből. És hol a beszólásom, na hol? (Ráadásul a kávé is pocsék volt.)

Andráske új visszaszámlálást (ha már ez dívik a fórum oldalakon)! Szerintem csak Agusztusban megyünk. És ha mondjuk hetekben számlálnánk, akkor nem tünne olyan rémisztően távolinak.

Na ha már a kultúra rovatban szereplünk, íme egy "gyöngyszem":

Subject: Toldi Szalacsi módra

Ég a napmelegtõl az ojjektum sarka,
Tikkadt hidralika, mittudomén rajta;
Hõs okszigén csillan a tartály mélyében,
Harmincezer litér van a bendõjében.
Vagy háromszázezer? Sándor nem is tudja,
Koncentrál erõsen, homlokát ráncolja;
Jó munkásember-e Árpád? Fogarasi?
A nõvérje, Malvin - kérem kapcsojja ki!

JAJJJ!

kicsirigó Creative Commons License 2003.11.19 0 0 1705
Most pénteken, 21-én Schlettpistabácsi előadása a könyvtárban. Én ott leszek, Fági is jelezte részvételét. Gyertek el Ti is! Mindenki érdeklődjön! Csak tessék, csak tessék!

Lovagolás, nyilazás, menekülés a cowboyok ellen! Irgalmatlan körülmények! Winnetou győz utoljára is! Csak tessék, csak tessék!

kicsirigó Creative Commons License 2003.11.19 0 0 1704
Na. Legyen akkor Kataandrás buli a könyvtárban, olyan szolid, egyhányásos..

Itt nyugszik Zoli, a Kicsirigó
Eltünt, de mát itt van. Csudijó!

ööööö... a legközelebbi talán jobban sikerül...

Előzmény: and4 (1703)
and4 Creative Commons License 2003.11.18 0 0 1703
Ennek nagyon örülök! Tényleg!!
Előzmény: megyaszaizoli (1701)
and4 Creative Commons License 2003.11.18 0 0 1702
Hejjj !

2004. júl. 12-ig mondjuk 236 nap.

Hejjj !

Előzmény: MFecó (1700)
megyaszaizoli Creative Commons License 2003.11.18 0 0 1701
Na hali mindenknek nalunk leesett a ho de el is ment most meg szar ido van sajna!!!Andras most tudtam csak igazan megnezni a kepeket amiket hoztal volt es elindultak a szamok is nagyon koszike epp ezeket kerestem!!!!!!!!!!Hat a kovetkezo tabor pontosabban kb 8 honap mulva lessz itt szekelyfoldon mr alig varom!!!!!!!!!!!!!
na hellokaaaa
MFecó Creative Commons License 2003.11.18 0 0 1700
1700...
András, hány nap van még a következő táborig?????????:))
MFecó Creative Commons License 2003.11.18 0 0 1699
Csaó!

Azt hittem, ha egy hét múlva nézek csak be, már lesz mihez hozzászólni...
Lévay, merre vagy?????
Csajozol? Attól még írhatnál szép sírverseket!:))
Nándi, legalább azt mondd meg, mikor érhetünk el a Windsorban! Vagy naiv a kérdés???
András, hát te merre???
Fehér Ági, és türüpptürüpp?:
Zozó, leesett már a hó nálatok?:)

megyaszaizoli Creative Commons License 2003.11.17 0 0 1698
Szioka mindenkinek ,Cibkat en sem jottem ra hogy hogy kaptam a nandi bacsitol levelet de nagyon jol esett,amugy hova van megint elveszve???

Legyetek jok es csocsok mindenkinek!!!!!!!

MFecó Creative Commons License 2003.11.13 0 0 1697
Kata, ez a névnapozós ötlet fantasztikus!!! Szerintem állítsátok kész tények elé a társaságot, hogy ekkor és ekkor, itt és itt András-Kata, vagy Kata-András nap van, és aki bújt, aki nem... Nem így kell???:)))

Tegnap beszéltem főnökasszonnyal, lehet, hogy meglesz a dec. 5-ös buli, de kicsit később kezdődne (ami nem feltétlen baj, hiszen 9 előtt amúgy sincs nagy hangulat:))
Ám már készülök nagy meglepi dalokkal!:)
Meg kicsikkel.

Éljenek a hóemberek!

Zozó, aztán kellemes napozást Siófokon, meg jó fürdést neked!:())

cibkat Creative Commons License 2003.11.12 0 0 1696
Nem mintha bajom lenne a hóember építéssel, de azért ez nem jelenti azt, hogy csak akkor találkozunk, amikor majd esik?
Én mondjuk teljesen elfogulatlanul indítványoznám, hogy rendezzünk egy Katalin-András napi olvasótáboros bulit! Az talán közelebb van, mint a havazás.

Zozo! Áruld el kérlek, hogy neked hogyan sikerült elérned, hogy válaszlevelet kapj Nánditól!?

megyaszaizoli Creative Commons License 2003.11.12 0 0 1695
Hat a hoemberrel meg varjunk mert nem eleg a ho de jovo hetvegere bizti lesz es akkor majd megalkossuk az osztallyal a Cyber hoembert
Ja lehet hogy a unnepeket odaki toltom vagyis dec20tol 4ig ott leszek pesten es a siofokon
remelem valahogy a kozelebiekkel talizhatok !!!!!!!!!!!!!!!

NA csocsok

MFecó Creative Commons License 2003.11.12 0 0 1694
Üdv!
Látom, élet lehelődik a fórumba: hóember és cicusok! Na, ha erre nem reagál valaki, az tényleg nyúl, aki ül a fűben:))) Cigi is eltűnt, pedig ő szervezi a hatvani tábori találkozót!!!:))
megyaszaizoli Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1693
Hat en egyedul ha hoembert epitek mert senkivel nem taliztam sot nem is beszeltem de gondolom hogy 'egyes'csajok nem is akarnak velem beszelni:)de tulelem hat jovo hetvegen lesz egy kirandulasunk a balvanyosra harom napig es majd megkerem oket hogy segitsenek,es a mienk lesz a legnagyobb mivel itt sok ho lesz!:)
Ja Nandi bacsi van egyket friss cicus a taborra jelentkezo!!!:)(pontosabban 3)

CSOCSOK

and4 Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1692
Nagyonjó oké. Akár versenyezni is lehet.

Igen ÖregFehér lehet. Σ: 100p

Előzmény: F.Ági (1691)
F.Ági Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1691
Nyulat? Mit csinálni?
Zoli a havazásban!! Építsetek hóembert a tábor számára! Igaz nem fogjuk látni,de ha leírjátok milyen lett tuti el tudjuk képzelni! Aztán ha nálunk is esett a hó mi is építünk a könyvtár udvarán és mi is elmeséljük,v.lefényképezzük(pl. Andráske tuti gépével) és elküldjük ha lehet! Na szinte közös programot találtam ki. Hóemberépítőélménycsere!
kicsirigó Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1690
Na, szaporán üljön mindenki a klaviatúra elé, oszt irány a Fórum. Mikor legyen összejövetel a hatvani könyvtárban?
Láttatok már fűben nyuszit?
Előzmény: megyaszaizoli (1689)
megyaszaizoli Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1689
na helloka mindenkinek szomoruan nezem lassan 3 hete hogy a forum teljesen kihalt es nincs semmi uj vagy vmi erdekes a fonokok is el vannak tunve(koszi nandi bacsi a leveledet kozbe ide is benezhetsz)hat legyetek jok tovabbra is!Lehavazotte mar feletek?Mert itt lassan lehet szankozni!!!!!!!!!!

Csocsok

MFecó Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1688
Köszi Kata!

Azért én majdnem minden nap benézek, legfeljebb majd a saját megjegyzéseimre reagálok:))

cibkat Creative Commons License 2003.11.09 0 0 1687
Hát tényleg nem nagy itt a tolongás!

Feco, jó voltál! Komolyan nagyon jól éreztem magam.

Mikor csinálunk Hatvanban Olvasótábori találkozót!?!?!?!?

MFecó Creative Commons License 2003.11.07 0 0 1686
Na végre, valakik!!!:)))

Ági, szeretettel látlak! Kell a közönségben is igazi hagadó:)
András: még nem tutti az időpont: szeretném a dec. 5-öt! Jövő héten beszélek a főnöknővel, remélem addigra utánanéz a dolgoknak (nincs-e akkor színházi buli...)

Ami a lényeg, akár 5-én, akár 12-én lesz a Kolibri (dec. persze), az szülinapi mulatság lesz:) Krisztusi korba lépek:) Talán addigra megtanulom a Ghymestől is a 33-at!!!

Kellemes 7végét mindenkinek.
És nekem is!!
Üdv

F.Ági Creative Commons License 2003.11.06 0 0 1685
Hallottam nagyon jó volt a Kolibrisshow! A következőn igyekszem én is ott lenni!
Hol vagytok emberek??
Kellene a Tenkes kapitánya aki összetoborozza az táborozókat!! De ő sincs itt!???
and4 Creative Commons License 2003.11.06 0 0 1684
Nagyon készülök. A következő alkalomra (ami mikor is lesz?) Hozhatok 1-2 kiegészítő embert?

Előzmény: MFecó (1683)
MFecó Creative Commons License 2003.11.06 0 0 1683
Ennyire leálltunk????
Ez azért elszomorító... Vagy most téli álom van??
Akkor kívánok mindenkinek jó éjszakát!!!!
MFecó Creative Commons License 2003.11.03 0 0 1682
Csaó!!!

Ani, Lina, Kata, András! Köszi, hogy eljöttetek:) András külön köszi a CD-t! És készülj:))
Én is megpróbálok fergetegesebb első részt produkálni next time!
Ági, neked meg kárpótlásul: türűrürürüppp:!!!

F.Ági Creative Commons License 2003.10.31 0 0 1681
Hidd el András és Feco télen is van szerelem!
Ahogyan ezt Hurvinyek is bizonyította.
Én pénteken épp Hatvanba fogok leszállni a vonatról sajnos a Kolibribe nem tudok ott lenni de elképzelni el tudom türürürüpp!
and4 Creative Commons License 2003.10.30 0 0 1680
Aki jön Hatvanból a Kolibribe, ha akar jöhet velem a 17.35-ös busszal. Én a Zöldfánál szállok föl. Hazafelé van vonat
Előzmény: kicsirigó (1679)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!