Felháborító! Én írtam ide valamelyik reggel munkába menet félálomban kávézás közben az egyik ragya gyorsbüféből. És hol a beszólásom, na hol? (Ráadásul a kávé is pocsék volt.)
Andráske új visszaszámlálást (ha már ez dívik a fórum oldalakon)! Szerintem csak Agusztusban megyünk. És ha mondjuk hetekben számlálnánk, akkor nem tünne olyan rémisztően távolinak.
Na ha már a kultúra rovatban szereplünk, íme egy "gyöngyszem":
Subject: Toldi Szalacsi módra
Ég a napmelegtõl az ojjektum sarka,
Tikkadt hidralika, mittudomén rajta;
Hõs okszigén csillan a tartály mélyében,
Harmincezer litér van a bendõjében.
Vagy háromszázezer? Sándor nem is tudja,
Koncentrál erõsen, homlokát ráncolja;
Jó munkásember-e Árpád? Fogarasi?
A nõvérje, Malvin - kérem kapcsojja ki!
Most pénteken, 21-én Schlettpistabácsi előadása a könyvtárban. Én ott leszek, Fági is jelezte részvételét. Gyertek el Ti is! Mindenki érdeklődjön! Csak tessék, csak tessék!
Lovagolás, nyilazás, menekülés a cowboyok ellen! Irgalmatlan körülmények! Winnetou győz utoljára is! Csak tessék, csak tessék!
Na hali mindenknek nalunk leesett a ho de el is ment most meg szar ido van sajna!!!Andras most tudtam csak igazan megnezni a kepeket amiket hoztal volt es elindultak a szamok is nagyon koszike epp ezeket kerestem!!!!!!!!!!Hat a kovetkezo tabor pontosabban kb 8 honap mulva lessz itt szekelyfoldon mr alig varom!!!!!!!!!!!!!
na hellokaaaa
Azt hittem, ha egy hét múlva nézek csak be, már lesz mihez hozzászólni...
Lévay, merre vagy?????
Csajozol? Attól még írhatnál szép sírverseket!:))
Nándi, legalább azt mondd meg, mikor érhetünk el a Windsorban! Vagy naiv a kérdés???
András, hát te merre???
Fehér Ági, és türüpptürüpp?:
Zozó, leesett már a hó nálatok?:)
Kata, ez a névnapozós ötlet fantasztikus!!! Szerintem állítsátok kész tények elé a társaságot, hogy ekkor és ekkor, itt és itt András-Kata, vagy Kata-András nap van, és aki bújt, aki nem... Nem így kell???:)))
Tegnap beszéltem főnökasszonnyal, lehet, hogy meglesz a dec. 5-ös buli, de kicsit később kezdődne (ami nem feltétlen baj, hiszen 9 előtt amúgy sincs nagy hangulat:))
Ám már készülök nagy meglepi dalokkal!:)
Meg kicsikkel.
Éljenek a hóemberek!
Zozó, aztán kellemes napozást Siófokon, meg jó fürdést neked!:())
Nem mintha bajom lenne a hóember építéssel, de azért ez nem jelenti azt, hogy csak akkor találkozunk, amikor majd esik?
Én mondjuk teljesen elfogulatlanul indítványoznám, hogy rendezzünk egy Katalin-András napi olvasótáboros bulit! Az talán közelebb van, mint a havazás.
Zozo! Áruld el kérlek, hogy neked hogyan sikerült elérned, hogy válaszlevelet kapj Nánditól!?
Hat a hoemberrel meg varjunk mert nem eleg a ho de jovo hetvegere bizti lesz es akkor majd megalkossuk az osztallyal a Cyber hoembert
Ja lehet hogy a unnepeket odaki toltom vagyis dec20tol 4ig ott leszek pesten es a siofokon
remelem valahogy a kozelebiekkel talizhatok !!!!!!!!!!!!!!!
Üdv!
Látom, élet lehelődik a fórumba: hóember és cicusok! Na, ha erre nem reagál valaki, az tényleg nyúl, aki ül a fűben:))) Cigi is eltűnt, pedig ő szervezi a hatvani tábori találkozót!!!:))
Hat en egyedul ha hoembert epitek mert senkivel nem taliztam sot nem is beszeltem de gondolom hogy 'egyes'csajok nem is akarnak velem beszelni:)de tulelem hat jovo hetvegen lesz egy kirandulasunk a balvanyosra harom napig es majd megkerem oket hogy segitsenek,es a mienk lesz a legnagyobb mivel itt sok ho lesz!:)
Ja Nandi bacsi van egyket friss cicus a taborra jelentkezo!!!:)(pontosabban 3)
Nyulat? Mit csinálni?
Zoli a havazásban!! Építsetek hóembert a tábor számára! Igaz nem fogjuk látni,de ha leírjátok milyen lett tuti el tudjuk képzelni! Aztán ha nálunk is esett a hó mi is építünk a könyvtár udvarán és mi is elmeséljük,v.lefényképezzük(pl. Andráske tuti gépével) és elküldjük ha lehet! Na szinte közös programot találtam ki. Hóemberépítőélménycsere!
na helloka mindenkinek szomoruan nezem lassan 3 hete hogy a forum teljesen kihalt es nincs semmi uj vagy vmi erdekes a fonokok is el vannak tunve(koszi nandi bacsi a leveledet kozbe ide is benezhetsz)hat legyetek jok tovabbra is!Lehavazotte mar feletek?Mert itt lassan lehet szankozni!!!!!!!!!!
Ági, szeretettel látlak! Kell a közönségben is igazi hagadó:)
András: még nem tutti az időpont: szeretném a dec. 5-öt! Jövő héten beszélek a főnöknővel, remélem addigra utánanéz a dolgoknak (nincs-e akkor színházi buli...)
Ami a lényeg, akár 5-én, akár 12-én lesz a Kolibri (dec. persze), az szülinapi mulatság lesz:) Krisztusi korba lépek:) Talán addigra megtanulom a Ghymestől is a 33-at!!!
Hallottam nagyon jó volt a Kolibrisshow! A következőn igyekszem én is ott lenni!
Hol vagytok emberek??
Kellene a Tenkes kapitánya aki összetoborozza az táborozókat!! De ő sincs itt!???
Ani, Lina, Kata, András! Köszi, hogy eljöttetek:) András külön köszi a CD-t! És készülj:))
Én is megpróbálok fergetegesebb első részt produkálni next time!
Ági, neked meg kárpótlásul: türűrürürüppp:!!!
Hidd el András és Feco télen is van szerelem!
Ahogyan ezt Hurvinyek is bizonyította.
Én pénteken épp Hatvanba fogok leszállni a vonatról sajnos a Kolibribe nem tudok ott lenni de elképzelni el tudom türürürüpp!