Na lassan lépek,most jutott eszembe,hogy holnapra még németeznem kell,sőt szavakat is tanulnom kéne.
Meg holnap suli is lesz,úgyhogy nem árt a pihi.
Ja és egy hét után borotválkoznom kéne,ez plusz félóra.Szóval jó éjszakát!
Bíztam benne, hogy megérted a dolgot. :-)))) De megnézem akár Veled is, tutira kismilliószor fogom látni azt a filmet. :-))) Ha lesz konkrétum, elmondom feltétlenül.
Valami nőügy van a háttérben,amiről nem tudok ezek szerint.Hát az biztos,hogy vele jobb megnézni egy filmet mint velem,sőt még izgalmasabb is.Ezt maximálisan megértem,sőt pártolom.
Akkor ezt megbeszéltük. Köszike szépen. Amúgy nem biztos, hogy holnap megyek, lehet, nem nagyon lesz kedvem. Meglátjuk. Legközelebb majd elmegyünk együtt, jó???
A jó bulikat én is szeretem, ahol jól érezte magát az ember, oda bizony vissza kell menni, szal' megértelek maximálisan. Minek aludtál olyan keveset??? Akkor inkább már semmit. :-))))
Szerintem is nagyon ott volt mindkettő, már én is várom az AP második részét. Már tudom is, kivel nézem majd meg. :-))) Nem Te vagy az. :-))))))
Jó,holnap úgyis szólít a kötelesség megsasolom a gólyabál-hirdetést.Asszem már holnap is megy a buli,bár én ezt még kihagyom,mert a Külkeres haverok hívtak az ő bulijukra,nekik is van egy bevált helyük,ahol a külkeresek partiznak és múltkor nagyon tetszett a dolog.Másnap majdnem elaludtam a suliban,persze a 2 és fél óra alvás amit a buli után összejött,nem is tett frissé.De megérte állat buli volt.
A Cool-túra nekem is bejött,szerintem az Amerikai pitével együtt az utóbbi évek egyik legjobb vígjátékai voltak.Úgyhogy már várom az A.P második részét.
Undergrass... Az jó! Itt van egy köpésre!!! Megköszönném, ha megnéznéd, mer én a héten már nem megyek be. Erre a bulira le kéne nézni télleg, már holnap is olyan lesz? Mer pont hívtak oda ismerőseim.
Jó ez a sztori a tavalyi buliról, de szerintem a Cool-túrával sem jártatok rosszul. Nekem nagyon bejött. :-))
Ki van plakátolva a suliban,majd holnap megnézem pontosan.Mondjuk a tavalyi érdekes volt.Történt,hogy egy haverral megdumáltuk,hogy elmegyünk,találkoztunk,odaérünk a sulihoz,sehol senki.Kérdezzük a portást,mi a helyzet,erre mondja,hogy le lett fújva a dolog.Úgyhogy elmentünk egy moziba és megnéztük a Cool-túra c. vígjátékot.Aztán persze meg lett végül tartva,de azon a bulin már nem jelentem meg.
Mellesleg csütörtökönként 21-től az Undergrass nevű helyen(V.ker Liszt F. tér)is buli van,asszem a Kommunikációs Főiskolával együtt szervezi a BMI a bulit.Lehet,hogy egyszer lenézek,végülis meg lehet próbálni,max többet nem megyek.Úgyhogy bulik terén belehúzott a suli.