Hogy is mondja Klapka György a reklámban: Ne a nőt nézzék, hanem az ékszert. Nos, és azt mondom: ne a fotó minőségét nézzétek, hanem a hóvirág szépségét!!!
Az átverés csak annyi, hogy ez nem hóvirág, hanem nemesített változata, a kerti tőzike.
Hát nekem is csak most az egyszer sikerült, nagyon örültem neki. A TV előtt ülve, ablakon keresztül fotóztam, mikor felálltam észre vett és elrepült. Később, a kertben észlelt tollakból megállapítottam, szegény gerle nem osztozott az örömömben.
Sukoró után, Pákozd előtt, balra, az M 7 alatt átmenni. Ki van táblázva. Doni emlékmű, pákozdi csata emlékműve , és Arborétum. Nekem a kitömött 347 kg-os vadkan tetszett a legjobban.
Nem véletlenül raktam be ezt a fotómat. :) Azé' legyen más is: jó dolog a makró üzemmód, lehet játszani a mélységélességgel. A Pilisi Parkerdő címerállata:
Érdekes program, de szerintem ennek a prezentációnak semmi köze a fényképhez. Inkább számítógépes grafikának tűnik, némi fotorealisztikus hatással. De az oszlopokról ordít, hogy közük nincs a perspektívához.