Halihó!
A honlapon nem találtam az egyik szeretett fesztiválomat, vagyis dátumot, hogy játszanátok ott. Gondoltam megkérdezem, hogy a KOTTA fesztivállal van valamilyen kapcsolat esetleg?:-)
Illetve megjegyzés: Pityeszpostafiók!;-))))
Sziasztok.A zenekar az elmúlt pár napban rögzítette a Ring The Bells maxira kerülő változatát.Klipforgatás után kerül a nagyérdemű elé.Továbbá honlap van újra, mindenki nézheti a www.sunworkshop.net címen.Sziasztok.
Én nagyon jól éreztem magam. Igaz előtte tettem fel új húrokat, de elszakadt. Odafelé összezúztam az autót, de nem volt nálam forgalmi. Vettünk lufit, hogy lebegjen, de nem lebegett, pedig volt héliumunk. A koncert maga tényleg jó volt. Sok ismerős volt, de kevés idegen. Ha még eszembe jut valami, írom azonnal.
Sziasztok itt a műhely.Hírtelen jött hírnek kell örülni de nagyon. Hogy, hogynem úgy alakult, hogy a zenekar nyom egy kis garázsbugit e hónap tizenhatodik napján (16.04.2003) a Marcopolo klubban valamikor este 10 és 11 közötti kezdéssel.A lemezjátszókat forgatja előtte és utána is Dj ALI-BISHOP.A hír villámként ért engem is azóta nem nyúlok elektromos eszközökhöz. Mindenki szóljon mindenkinek plussz azok társainak is. Közönség nélkül nincs Rock'n'Roll!!
Fontos információ továbbá, hogy nemsokára lesz honlap és egyéb nagy események is várhatóak. Na ennyi.Szervusztok.
Sziasztok.Remélhetőleg nemsokára lesz már honlap újra, de azt megígérhetem, hogy ezen a fórumon is értesítünk mindenkit mindenről.Más.Köszönöm kedves kalasnyikov úr a dícsérő szavakat a Mádör produkcióval kapcsolatban de ez itt a Sun Workshop fórum és attól, hogy bizonyos tagok mindkettőnek részesei ez a kettő fűggetlen egymástól.Remélem érthető voltam.Sziasztok!
Kar, hogy a website meg mindig nem mukodik.
Amugy kiralyok voltatok a Kultiplexben, es jo lenne, ha ebben a topicban jeleznetek, hol lesztek legkozelebb.
Ja, es amit a dobos sracnak mondtam a buli elott (bocs, nem tudom meg a neved, de tudod, masnap is osszefutottunk), ha netalantan meg nem ismeritek, csekkoljatok le a Lostprophets lemezt is.
illllllyet?szerintem aki jó zenét akar annak tök jól fog esni egy profi show-man csapat
ja és az elöző beírás véletlen került ide csak annyir fár--attka vagyok,hogy észre sem vettem,hogy tettem az e...........
szóval......nehogy magára vegye akinek nem inge
boccs de zenerajongók figyelmébe mindenképpen ajánlanom kell egy remek koncertet csütörtökre azaz 27.-re a koncert 21-kor kezdődik a frissen nyitott Kupola zeneházban a Nagyvárad téren az Orczy kert bejárata mellett info 06702911976 mert a hely bérelhető is.
EUROPAI MANTRA
Borlai Gergő-dob
Kolta Gergő-basszusgitár
Lukács Peti-gitár
Nagy Jancsi-billentyú
Tudomásom szerint 600Ft a belépő. Állítólag 23:00-kor fogom személyesen én elkezdeni a koncertet. De lehet, hogy már tízkor? Nemtom, azért már korábban odamegyek, hogy megnézzem a Galapagost. Sőt még utánunk is maradok, mert egyrészt a pakolás, másrészt megnézem az A Drastic Measure zkart is, akik az oldaluk szerint Amerikából és Németországból is egyszerre valósiak.
Sziasztok!
Kérdéseim, amikre mielőbb kéne a válasz: Mennyi lesz a beugró?? Mikor kezdődik ez az egész pontosan?
Kb. mikor kezd a Shop?
Előre is kössszzzzz!