Figyelj már , el vagy kenődve a Fio ellenni 0-0 miatt ?, olyan masszív csapatotok van , hogy ihajj ... :-)) Én mit szóljak.. a bajnokságot buktuk, a BL-t még nem... :DD Szimpatikus csapat a Genoa
most olvastam. Állítólag valamelyik kiírás is szúrta a szemét a szövetségnek. De ezzel az erővel a Lazionak vagy a Romanak már hányszor kellett volna betiltani a pályáját.
Szörnyü lett volna, telt házas mérkőzés, két csapat, amely jóban van, még talán a két szurkolótábor is együtt énekelt volna. Nem egymás ellen. Borzalmas lett volna. Még szerencse hogy az olasz fegyelmi bizottság a helyén van, és meghozták ezt a preventív döntést, amivel biztos nagyon sok atrocitást akadályoznak meg.
viszonylag stabilan védett a C1-ben is. Őneki is volt köszönhető, hogy siralmas március után a Genoa mégis visszajutott a B-be. Bár utána Barasso-ra sem lehetett panasz.
Rubinhot? Kezdett? Kemény fickó... nem őt rúgták fejbe a derbyn? Na akkor megint Scarpi gyarapíthatja első osztályú meccseinek számát legközelebb, akit egyébként jó portásnak tartok... még a Cagliariban kedveltem meg anno...
MARCO BORIELLO a király, most sajnáhatja a Samp igazán, hogy megvált tőle.
Megvan az első győzelem!!!!!!!!!!!!!!! 3-2 az Udinese ellen. Ráadáaul 10 emberrel mert Rubinhot kiállították a második félidő elején. Mind a három gólt Boriello lőtte, az utsót 11-esből.
Én is majden végignéztem eztra a horor show-t, amit itáliában derby-nek nevezenek, számomra a kevés örömöt a genova szurkolók angol himnusza, valamint sok-sok lengő union jack látványa okozta. ez az olasz foci sokat változott, van iram, van hajtás, de az unalomba fulladó meccsek a régiek.