"Tényleg, régebben azt hallottam, a 0.-os Tibi nem is szereti a Cure-t. Ez hülyeség?"
Nagyon. Ellenkezőleg: ugyanúgy rajong érte, ahogyan pl. Curtis-ért, meg a legtöbb angolszász new wave zenéért... A Lovesong-ot például sajátos magyar fordításban el is gitározta a múltkor a Benczúr Klubban (versfelolvasóesten voltunk, nem NV koncerten). Nagyon jó volt! :-)
A Perfect Name-t imádom, de nekem éppúgy lehetne a Nulladik Változat is, vagy, ha léteznének még, a Kortársak is.
A 0.-nak van pár zeneileg jó száma, de a szövegről meg az énekről nem sok jót tudnék elmondani. Asszem a Metropolistánc című albumig ismerem őket (kb. addig érdekelt a dolog). Az Animánál mondjuk tényleg jobban illene a Cure elé, de az igazi dobás szerintem a The Perfect Name lenne.
Tényleg, régebben azt hallottam, a 0.-os Tibi nem is szereti a Cure-t. Ez hülyeség?
Na, akkor ennek lőttek a fene egye meg. Stílszerűbb zenekart is el tudtam volna képzelni. Szomorú vagyok, de mindegy, a Cure a lényeg, az Animán majd elmegyek borér'...
Egy kérdés, van-e már előzenekara a Cure-nak? Mert ha nincs, és szükség lenne rá, akkor én a Nulladik Változatra gondoltam. Az egész zenekarral jóban vagyok, Tibi a barátom, és ha kell, akár még Cure feldolgozásokat is előadhatna (pl. a Lovesong-ot hallottam, kiváló). Nos?
Ha a dolog rendben van, kérném emilben a Szegedi Napk rendezőjének a kontaktját, és intézkedem!
na, ne bántsd már, én is odavalósi vagyok, vagyis inkább csak arra felé, de annyira azért nem gáz :-) bár csak egyetlen cure-ost ismertem a környéken, azt is csak látásból, de mode-ost annál többet....
Ferivel ma már többször beszéltem, és megemlítettem neki, hogy egy angol nyelvű pár soros infó blokk elkellne a szig.org oldalra... Csak mert van néhány ismerős külföldről, akik jönnének, és a saját szemükkel akarják olvasni, hogy igen Szeged, Cure ... :-) Megoldható?