Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.01.14 0 7 149

Szerintem Gálvölgyi egyes jelenetei inkább az egykori Gálvölgyi Show-ba illettek volna, mint egy ilyen sorozatba.

A legjobb példa erre az akciójelenet volt, amikor gyakorlóruhában kászálódott ki a túlsúlyos öreg rendőr a kocsiból, ahogy nem tudta kivenni a fegyverét a pisztolytáskából, ahogy majdnem meghiúsította az akciót azzal, hogy Tivadar nem adhatja ki a parancsot, csak ő, aztán a végén, ahogy mindezek után önelégülten, a sikert teljesen magának tulajdonítva elterpeszkedett a fotelban, egy paródiának tűnt Gálvölgyi Show-ból.  

Előzmény: NTL-979 (143)
GPS Creative Commons License 2021.01.14 -4 3 148

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem egy fórum értékelő rendszerét rendeltetésszerűen használni közelében sincs az általad említett példáknak.

Szerintem meg már maga az anonim (!) értékelgetés is eleve aggályos egy tét-nélküli fórumon - ahol bárki (aki nem gyáva) szabadon leírhatja a nemtetszését (vagy tetszését) egy válasz-kommentben.

Igenám - csak hogy ezt az anonim értékelősdit NEM kötelező használni. Lehet, de nem kötelező.

Én például soha nem használtam, pont azért, mert az anonimitása miatt mindig is sunyi dolognak tartottam.

Ezért - ha valami tetszett, vagy nem tetszett - saját néven adtam neki hangot (lehetőleg indoklással), vállalva az esetleges nézetkülönbségeket is, amik teljesen természetesek.

Egy kollektíván belül ez a fajta név-nélküli minősítés csak gyanakvást és rossz hangulatot szül... így azokról akik élnek vele, részemről megvan a különvéleményem.

Nem kell vele egyetérteni.

.

Előzmény: Egykommentelő (146)
janderka Creative Commons License 2021.01.13 -5 2 147

Pedig nagyon is de! 

Előzmény: Egykommentelő (146)
Egykommentelő Creative Commons License 2021.01.13 -2 6 146

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem egy fórum értékelő rendszerét rendeltetésszerűen használni közelében sincs az általad említett példáknak. Az meg egyenesen felháborító, hogy "szemét, aljas, gyáva patkányok"-nak nevezel itt másokat.

Előzmény: GPS (141)
janderka Creative Commons License 2021.01.13 0 0 145

Meg a nevét is odagéphímeztette :)))

Előzmény: Ilhilla (142)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.13 -3 0 144

Szerintem éppen azért térnek el a valóságtól (öltözetek, beosztások, rendőri létszám stb.), hogy véletlenül se lehessen párhuzamot vonni a fikció és a tényleges állapotok között és senki ne ismerjen rá a főnökére, szomszédjára, saját magára! :D

Előzmény: NTL-979 (143)
NTL-979 Creative Commons License 2021.01.13 -2 2 143

Gálvölgyi szerepe már ott megbukott, hogy egy ilyen pozícióban egy rendőr ilyen idősen már legalább 20 éve nyugdíjba vonult.

Ilhilla Creative Commons License 2021.01.13 -3 0 142

Felvette "Imi" rendőr egyik gyakorlóját (mert neki, mint fő-főrendőrnek nincs is ilyen) és előtte rávarratta Róza mamával a rangjelzést! :D

Előzmény: janderka (136)
GPS Creative Commons License 2021.01.13 -5 4 141

Gyere elő te mínuszogató csíra! Védd meg szavakkal ezt a fost, ne jelölgess - köcsög!

- Pedig biztos ismerős, mert ő az aki névtelenül betelefonál a rendőrségre, hogy több napja, idegenül beszélő, szerinte gyanyus alakok járnak a szomszédjához - jó lenne ha kiszállnának és alapos házkutatást végeznének nála.

- De ő volt az a házmester is - aki az 50-es évek elején jelentgette fel a lakókat az ÁVH-nál, hogy jó lenne internálni őket.

A szemét, aljas, gyáva patkányok nem haltak ki - csak módszert váltottak az évtizedek alatt.

.

Előzmény: janderka (137)
Böszőke13 Creative Commons License 2021.01.13 0 1 140

Kellene !

Előzmény: janderka (139)
janderka Creative Commons License 2021.01.13 -4 0 139

Na de ez mégiscsak egy fórum, egy agóra. Ahol beszélgetni kell, vitázni lehet. Nem mutogatni, mint a dedóban...

Előzmény: Böszőke13 (138)
Böszőke13 Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 138

Ne mérgelődj miatta! Biztosan ezért találták ez ki,mert vannak,akik képtelenek kifejezni a gondolataikat/ véleményüket.....

Előzmény: janderka (137)
janderka Creative Commons License 2021.01.13 -6 0 137

OFF

Gyere elő te mínuszogató csíra! Védd meg szavakkal ezt a fost, ne jelölgess - köcsög! 

ON

janderka Creative Commons License 2021.01.13 -2 2 136

Én se értettem, hogy Gagyivölgyi pl minek vett fel magára járőr gyakorlót

Előzmény: Ilhilla (135)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.13 -3 0 135

Az is roppant zavaró, hogy kényük-kedvük szerint variálják az egyenruhát, még véletlenül sem egyforma az öltözékük, csak a két cimbi viseli ugyanazt, mindenki más-mást!

Az egyenruha viselésének is vannak írott szabályai, nem lehet éppen azt viselni, ami "nincs benne a mosásban"! :D

http://www.police.hu/a-rendorsegrol/testulet/altalanosan/a-rendor-egyenruha-valtozatai

Előzmény: Mazsola0070 (134)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.01.13 0 4 134

"Én nagyon utáltam az elmúlt két részt, mert Gálvölgyi "rendőrfőnök paródiája" rettenetesen zavart, nem való ide, nem vicces és -ha lehet ilyet írni- ő a leghülyébb rendőr, akit életemben láttam,"

Nem ismerem a rendőrségi szabályokat, de szerintem ilyen nincs, hogy egy magasabb rangú rendőr odamegy az ország másik felébe valahová (igazából nem is tudni milyen okból, mert a BRFK-nak semmi köze nincs egy keleti határszélen lévő helyi rendőrkapitánysághoz), és minden helyismeret, az ügy, a nyomozás részleteinek ismerete nélkül önkényesen átveszi a parancsnokságot, az akció irányítását, önkényesen közli, hogy a főgyanusítottat és rokonait ne merjék háborgatni, stb.

Arról már ne is beszéljünk, hogy a rendesen kigömbölyödött fejű főrendőr a kocsiból alig bírt kiszállni, a pisztolyát nem bírta kivenni a tokjából, de azért az akciót nagy szuszogva ő irányította.

Úgy tűnik folytatódik a Drága örökösök hagyománya a különböző szervezetek lejáratásával (a főrendőr hatalommániás arrogáns önkényeskedő barom, lsd. pl. a főkatasztrófavédőt a DŐ-ből, az alrendőrök vagy lusták vagy hülyék), kíváncsi vagyok a rendőrség után melyik szerv következik sorra...

Előzmény: Ilhilla (126)
NTL-979 Creative Commons License 2021.01.13 -2 0 133

Egyébként az feltűnt itt bárkinek (gondolom a showrunner kisasszonynak nem), hogy Ukrajnában 1 órával előrébb van?

luci87 Creative Commons License 2021.01.13 0 0 132

Köszi, megnézem.

Előzmény: GPS (130)
luci87 Creative Commons License 2021.01.13 0 0 131

Értem, azt tudtam, h ő a forgatókönyv írója.

Előzmény: NTL-979 (129)
GPS Creative Commons License 2021.01.13 0 0 130

Tényleg csak kiváncsiság.H.B.át miért emlegetik "nagyasszonyként"

Idézet egy Hámor Barbara interjúból:

Riporter:     És milyen a csapat élén állni?
H.Barbara: Igazából természetes, családomból hozom a vezetői szemléletet,

De elég megnézni egy forgatási (werk) videót - többször láthattuk.

Interjú itt:

http://www.blans.hu/cikkek/a-mienk/beszelgettunk/nagy-szenvedellyel-csinalok-mindent-de-ha-vege-akkor-megyek-tovabb-interju-hamori-barbara-mediaszemelyiseggel

.

Előzmény: luci87 (128)
NTL-979 Creative Commons License 2021.01.13 -2 0 129

Mert ő itt az Atyaúristen. Ő egy személyben a forgatókönyvíró, a producer, az operatőr, minden.

Előzmény: luci87 (128)
luci87 Creative Commons License 2021.01.13 0 0 128

Off.kérdés.

Tényleg csak kiváncsiság.H.B.át miért emlegetik "nagyasszonyként",már a port os fórumban is feltűnt.Én nem ismerem,semmit nem tudok kb. róla, azért érdekel.

Előzmény: NTL-979 (125)
NTL-979 Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 127

Mert az örökösökben is egyből elkapta az apját, igaz? Nem.

Előzmény: Ilhilla (126)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.13 -4 3 126

Ha ugyanolyan "rafkós" lenne, már elkapta volna a vénasszonyt és bandáját!

Én nagyon utáltam az elmúlt két részt, mert Gálvölgyi "rendőrfőnök paródiája" rettenetesen zavart, nem való ide, nem vicces és -ha lehet ilyet írni- ő a leghülyébb rendőr, akit életemben láttam, gondolom nem az esze miatt van olyan magas poszton.

Ha Tivadarnak nem két ennyire bugyuta beosztottja lenne és az új fiúban jobban megbízna, egész jól működhetne a csapat!

Előzmény: NTL-979 (125)
NTL-979 Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 125

Hámori nagyasszony:

”A Tivadar más, mint Szappanos Tibi volt, TALÁN vannak benne áthallások, hogy ugyan olyan mániákus, mint amilyen Szappanos Tibi volt, de valahogy mégis más.”

Valóban más. Parókát visel, bajszos és rendőr. Ezen kívül ugyan az a pesti rafkós taxis, mint az örökösökben.

NTL-979 Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 124

Ez a 3 fős rendőrség azért is valószerűtlen egyébként, mert az lehetetlen, hogy minden nap ők dolgoznak. A munka törvénykönyve maximum 6 munkanapot engedélyez egy héten. Ugyan ez zavart az örökösökben is, hogy lehetetlen, hogy a panzióban egy személy tölti be a recepciós állást, nincs váltótársa és a “mindenes” (Icuka) pozícióját is egy személy végzi.

A Jóban Rosszban-ban és a Barátok köztben is ügyelnek erre, hogy minden szereplőnek van szabadnapja és a helyét egy olyan mellékszereplő veszi át, akit legtöbbször beszélni sem hallunk. De legalább egy pici köze van a valósághoz.

Ilhilla Creative Commons License 2021.01.12 -4 0 123

Róza mama a falu "jótevője", belőle él mindenki, nagyobb hatalma van, mint bárkinek. A törzsőrmester pedig a falu "elitjéhez" tartozik, mint a kapitányság vezetője. Csak nem képzeled, hogy nincs meg nekik a másik -fotóval ellátott- telefonszáma? :D

Előzmény: NTL-979 (121)
idooogeep Creative Commons License 2021.01.12 -1 1 122

Sajnos ugyanaz az alapszitu, mint BK-ban. Itt is totális hülyének   mutatnak be minden rendőrt.

Előzmény: NTL-979 (121)
NTL-979 Creative Commons License 2021.01.12 -2 3 121

Értem. Bizonyára minden bűnözőnek, főleg egy csempészhálózat fejének el van mentve az őt folyamatosan gyanúsító, de letartóztatására érdemi bizonyítékot soha nem találó őrmester telefonszáma és még kép is be van állítva róla. Mellesleg csak úgy rátelefonál az őrmester és kérdőre vonja. Nem is tudtam, hogy így működik a rendőrség, azt gondoltam, kicsit hivatalosabban intézik a dolgokat.

költekező Creative Commons License 2021.01.12 0 3 120

Én pedig pont miatta nézem kevésbé lelkesen.

a balekként kezelt nyomozó sokkal jobb nála.

Előzmény: GPS (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!