Keresés

Részletes keresés

Aragorn Creative Commons License 2005.09.12 0 0 438
És ez a legnagyobb baj. Mert nagyon sokan hiszik, hogy Gyurcsány tényleg azt mondta, ami a sajtóban megjelent. És annak alapján legyintenek rá.
Előzmény: kiski (436)
RontóPál Creative Commons License 2005.09.12 0 0 437
Ezt a hsz-odat minden esetre bekeretezem. És néha-néha eléd tartom, ha olyanokról esik szó, hogy ítélőképesség, előrelátás, meg ilyesmik...
Előzmény: Törölt nick (429)
kiski Creative Commons License 2005.09.12 0 0 436

Ja, épp ezt akartam írni.

Ekkora rakás szart csinálni egy beszédből - ehhez már tehetség kell.

Előzmény: Aragorn (434)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 435

yó ez a topikcím.

igen találó.

Előzmény: szarvasmarha (415)
Aragorn Creative Commons License 2005.09.12 0 0 434
Ez már valami tudósítás, ugye?

Iskolapéldája annak, hogy hogyan kell egy jó parlamenti felszólalást semmitmondó szócsépléssé herélni a sajtóban.
Előzmény: tejfölfancsi (430)
Aragorn Creative Commons License 2005.09.12 0 0 433
Te a Gyufára szavaztál, Maci??!!!

És most Fideszfan vagy?

Akkor csak jól állapítottuk meg, hogy OV megy a Kádár-rencer felé vissza...
spooler Creative Commons License 2005.09.12 0 0 432
nem Rákosira szavaztál 94 ben?
spooler Creative Commons License 2005.09.12 0 0 431
Bravó.
Pofázni, vagy beszédet íratni a Jel is tudott.
Előzmény: tejfölfancsi (425)
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 430

Gyurcsány ugyanakkor kijelentette: a gazdaság kiegyensúlyozott és jó úton halad, de még rengeteg tennivaló áll még az ország előtt. A miniszterelnök szerint a két fő nehézség a foglalkoztatás és egy olyan költségvetés elfogadása, amely segíti a kormány - Gyurcsány szerint előremutató - gazdaságpolitikáját és nem ró nagyobb terheket a jövő generációira sem. Ennek érdekében több felelősséget kért a képviselőktől.

Gyurcsány ezután a 100 lépés programjának elemeit méltatta, melynek kapcsán a bátorság és a tettrekészség szavakkal jellemezte kormányának politikáját. Igazságos és biztonságos Magyarország megteremtését, illetve a privatizáció lezárásával a fejlesztő állam létrehozását ígérte. Ennek érdekében arra kérte a képviselőket, hogy ne az esetleges választási győzelmet, hanem a haza érdekeit szem előtt tartva politizáljanak.

Előzmény: tejfölfancsi (428)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 429
"2002-ben a kampány hevében megjósoltam magamra nézve, hogyha a szocik nem hozzák amit én várok tűlük, nevezetesen egy szociáldemokrata és baloldali politizálást és gazdaságpolitikát, akkor leszek én még olyan jobboldali, hogy csak na!

Bejött!

Természetesen ÉN nem lettem jobboldali!

:-("

Most én mondjam azt a közhelyet hogy ismerős az eseted?
Én, aki '94-ben Horn Gyulára szavaztam? ( igaz, mikor az abszolút győzelem másnapján bejelentette a koalíciót az SZDSZ-el, már tudtam hogy elkúrtam, de akkor már késő volt).

Nahát:)
Előzmény: Törölt nick (422)
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 428

Előbbiek hisznek a parlamentben, tisztelik vetélytársaikat és átfogó, összefüggő programot tudnak felmutatni az ország jelenéről és jövőjéről. Utóbbiak pedig idejét múltnak tekintik a parlamentet és azt hangoztatják, hogy az emberek közé kell menni, politikai és morális szempontból lenézik vetélytársaikat és nincs elég bátorságuk átfogó programot felmutatni. Gyurcsány szerint azonban a populisták nem tudják elfogadni, hogy sokfélék vagyunk és sokfélét akarunk, aki pedig állandóan az emberekre hivatkozik, az vagy nem elég bölcs vagy nem elég bátor, hogy a saját véleményét mondja. A miniszterelnök arra kérte a pártokat, hogy segítsenek megerősíteni a demokratikus közepet.

Gyurcsány a gazdaság helyzetéről elmondta, nem igaz, hogy válság lenne, sőtt, ennek épp az ellenkezője a helyzet. A magyar gazdaság a sok kihívás ellenére is szépen halad a maga útján, akik pedig ennek az ellenkezőjét állítják, azok nem mondanak igazat. Gyurcsány Orbán Viktort, a Fidesz elnökét és az ellenzéket azzal vádolta, hogy mást állítottak a magyar gazdaságról, mikor kormányon voltak és mást állítanak most. "Ez nem méltó demokratikus politikushoz", mivel az ország közös teljesítményét és erőfeszítését vitatja el - mondta, majd hozzátette: "nem szélkakasokra, hanem felelős államférfiakra, programadó politikusokra van szükségünk". Orbán az állítások hallatán fejét ingatta, az ellenzéki padsorokból morgolódás hallatszott.

Előzmény: tejfölfancsi (425)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.09.12 0 0 427
Számomra valahol azért egyfajta kárpótlás, hogy a - szerintem - legelvakultabb balliberlisokból is "fidesznácizottak" lesznek. Sokan megjártuk már ezt az utat (nem véletlenül olvadt el az SZDSZ majd 30%-ra 5%-ra), szóval no para. ;)
Előzmény: Törölt nick (404)
spooler Creative Commons License 2005.09.12 0 0 426
Na.
Most megint itt butáskodsz.
Ki mondta, hogy Magyarország nem banánköztársaság?
Előzmény: Törölt nick (424)
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 425
Szélkakasok helyett bátor államférfiak kellenek 1/2. oldal >>
Ajánlat Gyurcsány harcol és harcra provokál
A rámenős Gyurcsány a nyugdíjasokért kampányolt

Bátor kormányzással a biztonságos és igazságos Magyarországért - ez volt a fő gondolata Gyurcsány Ferenc miniszterelnök napirend előtti felszólalásának, amelyet a parlament őszi ülésszakának első napján mondott. Gyurcsány a politika helyzetéről és a politikusok felelősségéről, a gazdaságról, illetve a kormány tetteiről beszélt.

Gyurcásny szerint az emberek véleménye nem túl hízelgő a politikusokról. Jelentős részük úgy érzi, "a politika rendkívül sok tartozást halmozott fel az elmúlt évtizedekben... Eltékozoltunk egy sor lehetőséget, nem nagyszerű, mély, olthatatlan felelősséggel dolgozunk... tombol az önzés és a középszer" - fogalmazott. A miniszterelnök szerint ennek oka, hogy kiveszett a parlamentből az együttműködés bátorsága.

A demokratikus versengés és a hazafias együttműködés pedig eltávolodott egymástól - mondta a miniszterelnök, bár - tette hozzá - "elsősorban a haza polgárai vagyunk, nem csak riválisai, hanem felelős, együttműködő partnerei is vagyunk egymásnak". Gyurcsány szerint azonban jelenleg élesen szemben állnak egymással a demokrata és a populista értékeket képviselő politikusok.

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 424
"Ez a nahát eredeti, de a hajóágyút már elsütötték elvtársaid"

Nos, elvtársaim nincsenek, mint ez közismert.
De attól még szabályosan is szoktak tőlem lopni, ez is..:))

Másfelől, talán dél-amerikai banánköztársaságokat ismerők tudnának példákat hozni, de európai ki van zárva, arra hogy egy miniszterelnök leváltsa az alkalmatlan sportminiszterét, aki erre válaszul megpuccsolja a főnőkét..:))))))

És hogy azóta: csendes polgárháború az ellenzék, a határon túli magyarok, az egyházak, a pápa, a NATO, az EU és mindenki ellen aki szembejött...

Ez Gyurcsányo Ui egyéves "mérlege".

Előzmény: touareg (412)
Négy Vidám Hullamosó Creative Commons License 2005.09.12 0 0 423

Ombre, nem biztos, hogy az én hibám, hogy te nem tudsz követni.

A lelkesedés jó dolog, csak kevés....

Szedd össze magad és fuss neki mégegyszer!

Aztán újra!

Na, pedzed már?....nem...még mindíg nem.

Szellemi rövidnadrágos.

Előzmény: touareg (407)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 422

2002-ben a kampány hevében megjósoltam magamra nézve, hogyha a szocik nem hozzák amit én várok tűlük, nevezetesen egy szociáldemokrata és baloldali politizálást és gazdaságpolitikát, akkor leszek én még olyan jobboldali, hogy csak na!

Bejött!

Természetesen ÉN nem lettem jobboldali!

:-(

Ha Gyurcsány, tud korrigálni a mostani koalíció első félidejéhez képest, ma itt mi nem beszélgethetnénk ilyen egyetértőleg, talán az alkotmányossági receptoraim sem sajognának annyira. De így ,azt kell mondanom egy év távlatából, hogy ezért Medgyessyt kár volt lecserélni.

Továbbra is azt érzem egy Fidesz győzelem esetén, hogy Brrrrrr!

:-(

Előzmény: Törölt nick (410)
/cato# Creative Commons License 2005.09.12 0 0 421
"Menek fürönni." Osztán minek? Ha a büdös belülről jön, akkor az nem segít.

Van is itt egy topic a lehetséges megoldásokról: "Gyurcsányi hatástalanította bűzbombát" - vagy valami hasonló a címe... :--DDDDD
Előzmény: büdösnarancs (394)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 420

Még azt is hozzáteszem, hogy jelenleg szakmailag vérre, sőt teljes vérre menő harcban állunk...

...Kókával és mögötte Somodyval-Matejkával.

Kökénnyel

Kunczéval és Gusztustalan Péterrel

Kárpáti elvtársnővel,

Vojnik elvtársnővel,

Az OEP informatikai igazgatójával és a famulusával, azaz Király és Beke urakkal.

meg a sleppjükkel, mögöttük Gyurcsánnyal.

Nem tévedés, de a szakmailag nagyon tisztességes Rácz Jenő miniszterrel nem!

Ugyanígy elfogadjuk a szakmailag ugyancsak tisztességes és korrekt Kiss József, OEP főigazgatót!

Ez nagyban meghatározzá a politikai tisztánlátásomat, pont úgy mint annak idején Mikola és sleppje!

Előzmény: Demszkyváros (389)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.12 0 0 419
Hullott, nem is kevés!
Előzmény: touareg (416)
Donky Creative Commons License 2005.09.12 0 0 418
Tényleg bajban lehetnek. Emlékezzünk csak a hasonló csengésű "Hiszünk a szeretet és összefogás erejében" szlogenre, és a vesztett választásra...
Előzmény: sanyi (411)
spooler Creative Commons License 2005.09.12 0 0 417
olyan vagy.
inkább adjál egy őszilét meg egy pogácsát.
Kabátom nem volt.
Előzmény: cserép virág (413)
touareg Creative Commons License 2005.09.12 0 0 416
Erőre kaptál kedves Virág, hullott egy kis csapadék?
Előzmény: cserép virág (413)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.09.12 0 0 415

yó ez a topikcím.

igen találó.

:-))))))))))))))))))))))))))9

spooler Creative Commons License 2005.09.12 0 0 414
Ezt tudom csodálni, mikor valakit ojektív és egyértelmű tények semmiféle hitben és hazudozásban nem ingatnak meg.
Régen még idegesített, ma már csak ...
cserép virág Creative Commons License 2005.09.12 0 0 413
te + a félelem?
Előzmény: spooler (408)
touareg Creative Commons License 2005.09.12 0 0 412
Ez a nahát eredeti, de a hajóágyút már elsütötték elvtársaid, ez gyengus.
sanyi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 411
Gyurcsany az egyuttmukodes fontossagarol beszelt mar megint. Ugy latszik bajban vannak.
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 410
"Nekem még egy dolog bökdösi az alkotmányossági receptoraimat. A hatalomra kerülésének körülményei. Csak ez már valahogy el lett felejtve."

Már aki elfelejtette...:)

No de, legyünk igazságosak.

Az Apró-klán puccsa ( az SZDSZ, és 320 rémült MSZP-s elektoron kivül)
nem jöhetett volna létre a Fidesz és Mádl bambasága nélkül....

És még valami.
Ha már a puccs létrejött és levezényelték.
Ami utána következett.. na az a tragikus.
Az a "demokráciadeficit". - ilyet még senki nem produkált 15 év alatt mint Gyurcányo Ui.
Aki gyakorlarilag úgy viselkedik azóta mint egy elszabadult hajóágyú.

Előzmény: Törölt nick (386)
/cato# Creative Commons License 2005.09.12 0 0 409
"Nincsen szüksége Magyarországnak populistákra. Törölnünk kell a hazaárulás szót a szótárunkból" - mondta Gyurcsányi...

"Nincsen szüksége Magyarországnak moralistákra. Törölnünk kell a bűnözés szót a szótárunkból" - mondhatta volna Tasnádi...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!