Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Mi ebben a gusztustalan, Gerzson? Nem örülsz a kínnak, a szenvedésnek, a vérontás látványának? Akkor miként eszöl húst? Finnyáskodva, zokogva? Lásd meg, endit mindez nem hatja meg, ő örömmel eszi a húst, örömmel okoz érte fájdalmat, szenvedést is, ha kell, tökösen beleáll s ont vért együttérzés nélkül, csakhogy húst ehessen - ő tudja, hogy anbak ez az ára, de le nem mondana róla, mert igazi alfahím akar lenni, nem olyan anyámasszony katonája, mint te...
Egy ember sem uralkodhatik a szélen, hogy feltartsa a szelet; és semmi hatalmasság nincs a halálnak napja felett, és az ütközetben senkit el nem bocsátanak; és a gonoszság nem szabadítja meg azt, a ki azzal él.
Te fizettél neki évekig egy olyan Istenért, egyikőtök sem látott. <--------szarul írtad
Te fizettél neki évekig egy olyan Istenért, amelyet egyikőtök sem látott. <--jól írtam
Én fizettem neki. Sokat. Mint a katonatiszt. De NEM Istenért fizettem erősen buta troll, se olyan Istenért, melyet egyikünk se látott, se olyan Istenért, melyet mindkettőnk látott, se olyan Istenért, melyet csak az egyikünk látott. Fizettem. De NEM Istenmegkapás céljából, TROLL!
Egy fizikailag lehetetlen, soha meg nem történt, poénból ábrázolt dologra hittevhogy a valós életben megtörtént.
Majdnem olyan buta volt, mint ez a troll itt.
Ez a troll itt annyira hülye, hogy telefonban elmondtam neki, hogy egy embernek nem egy őse van, hanem számtalan, itt kétszer lerajzoltam neki nehéz munkával, még sem érti.