Levonjuk a mai nap tanulságát. Nem egy könnyű dolog a Krixmixlix elnevezésű labirintus. (De nem panaszkodni, magamnak köszönhetem-)
Nem sokat haladtam. Igaz, hogy egyik ajtón túljutottam, de még mindig van kettő. A felfedező kártyáim elfogytak, és van egy 7 perces időzáram. Úgy hogy a mai napot befejezettnek nyilvánítom, se trón, se kaszinó, se kereskedő se kincseskamra még csak a közelben sincs.
Nem tudom majd milyen meglepetések lesznek benne. Gondolom a láda nyitás legalább 1 órát fog tartani, és az is lehet, hogy új figurák is előkerülnek majd.
Gyorsan ott is hagytam a labirintust, miután a szék megvolt, kaszinó sehol,és egy kártyával a kijárat előtt találtam magam). Utána meg kaptam eg yolyan kártyát, hogy megválaszthatom a labirintus szintjét. nos a 10-es szintet választottam, ilyen még nem volt. Kíváncsi leszek.
Gratulálok! Ha nem tévedek, belőle lett a lacafaca. Időben egybeesik a két esemény:)
ÉN már napok óta nem tudok előrejutni a labirintusban, nem találok egy kulcsot. Igaz nem is játszom sokat, a bajnokságot próbálom szépen befejezni. Persze ez nem csak rajtam múlik.
A trónszék megvan, egyszer már meg is próbáltam, de reménytelennek tűnik. Eddig lejátszott 24 meccsünkből 19-et megnyert, én egyszer tudtam, győzni. Nem is költök rá kártyát, menjen Isten hírével.