én olyan terméket keresnék ami tudja a videőt, és a légzésfigyelést is egyben, és a védőnő 3 laposat javasolt, ami nagyobb felületen van az ágy alatt....
viszont az eddigi infok alapján az aneglcareot javasolták, hogy a legmegbizhatóbb..
igy valszeg két terméket kell vennem...
a bébiőr nem izgat, annyira, mert max nem látom a képet ha elromlik, de a légzésfigyelőből a legjobbat szeretném.
köszönöm a válaszokat, és bocs ha vki reklámnak vette,
Sziasztok, jövök egy kicsit fellendíteni a nyári uborkaszezon forgalmát :) Látom a táblában, szeptemberig nem várható újabb baba, addig is szurkolunk a dobogósoknak, hogy akkor szüljenek, amikor ők szeretnének.
A honlapunk UH szekciójába ajánlok egy újabb bejegyzést, egy kedves indexes anyuka ajánlására voltam ott tegnap egyébként, a budapesti OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelőről van szó, 1012 Budapest, Várfok utca 15., Bejelentkezés: 1/213-97-80 vagy 30/962-33-80. Igen felkapott hely, nekem sokszor foglaltak voltak, míg végre időpontot tudtam kérni, de ekkor 1 hetes határidőre kaptam. A népszerűség miatt egyébként a kapott időponthoz képest volt egy bő órás csúszás is a rendelésben, full tele volt a váró, de az asszisztensnő elkérte a mobilszámom, hogy rámcsörög, ha sorra kerülök, úgyhogy elmentem Mammutozni addig :)))
Hétfőnként Dr. Fekete Tibor is rendel, aki C vizsgás MSZNUT ultrahangos, asszem ez jelenti azt, hogy jogosult a 18. hetes genetikai UH elvégzésére is, na én pont ezokból jártam ott. 20 percig tartott a vizsgálat, megszámoltuk a kezén-lábán az ujjakat, a csigolyákat, stb., végignézte az összes belső szervet, nagyon alapos és KEDVES (!!!) volt a doki, folyamatosan kommentálta, mit láthatok a képernyőn. A vizsgálat végén átkapcsolt 4D-re egy kis mozizás erejéig, itt egy apró ízelítő a kis ufómról, aki szerinte inkább kislány, mint fiú, de takargatta magát :) Szóval Allia, ha létezik még a táblában a világrózsaszín árnyalat, akkor ilyet szeretnék.
nekem 3 lapos volt a legzesfigyelom, az egesz agy alatt figyelte a gyereket, nem tudott lemaszni rola. ((((szerintem a lenti kerdes nem kerdes hanem reklam...))))
szia, hát én sehol nem találtam erről a termékről, hogy légzésfigyelő lenne, ez "csak" bébiőr, aminek vannak plusz funkciói. Én részemről az AngelCare 301R-t nézztem ki, kétlapos (nem is halottam eddig 3-ról) bébiőr+légzésfigyelő egyben
Szia! Én a helyedben azért vennék egy tesztet, biztos ami biztos alapon. Ha nagyon vágysz a babára, az is produkálhat ilyen tüneteket. Amikor mi elhatároztuk, hogy gyereket szeretnénk, én is voltam ilyen szituban. 6 hónap után lettem terhes, addig szinte minden hónapban 8-10 napot késett, kívántam mindenfélét, hányingerem volt stb. Kitartás. Szurkolok nektek.
1.felvonás: július 10-n csütörtökön délben kezdtem el érezni az összehúzódásokat, egészen éjfélig folyamatosan sűrűsödtek és erősödtek. 11 körül már 2-3 percesek voltak, igaz nem túlságosan erősek, már épp a kórházba induláson gondolkodtunk (közben perszet folyamatos telefonok a szülésznővel), amikor egyik pillanatról a másikra leállt az egész.
2.felvonás: 12-n szombaton este 7-kor a semmiből 3-4 percesek, ezek már most erősebbek voltak, mint előzőleg a 2-3 percesek. Ismét telefonok, közben erősödött is, ismét 2-3 percesek lettek, végül 11-kor döntöttünk úgy, hogy lassan összeszedjük magunkat. 3/4 12-re értünk a kórházba, vizsgálat (két ujjnyira nyitva), ctg, utána mehettünk a szülőszobára Apával. Ott még kb. egy óra vajúdás, ekkor már elég brutál fájásokkal. Valamikor 1 órakor repedt meg a burok, rögtön utána vizsgálat, már négy ujjnyi volt, és valóban: jött is az első tolófájás. Aztán még egy, és a következőnél mintha konkrétan rám szakadt volna az ég. Kornél begyújtotta bent a rakétát, és valami iszonyú erővel nyomult lefelé. A következő fájásnál a feje búbja már kint volt, a rákövetkezőnél pedig nagyjából kizuhant belőlem (ez volt 1:16-kor, másfél órával a kórházba érkezés után). Nyomnom egyáltalán nem kellett, illetve nem is szabadott, doki és szülésznő is végig mondta, hogy csak kifújni, kifújni a levegőt. Utána el sem hittem, hogy turbó sebesség ellenére semmi, de semmi sérülés nincs a gátamon! Azért volt megdöbbentő élmény ez nekem, mert Marcit anno másfél órán keresztül toltam kifelé, és még ha számítottam is rá, hogy másodjára valamivel rövidebb lesz a dolog, ezt álmomban sem gondoltam volna. Utána még két órát a szülőszobán maradhattunk, Kornél ügyesen szopizott mindkét ciciből, mondta is a doki, hogy megkapja első pirospontját, hogy segített leválasztani a lepényt :)
A sztori vicces oldala: két éve a saját dokim apjánál szültem, mert a dokim pont két napja ment el szabira. Most épp egy napja, úgyhogy ismét nem nála szültem :) Ami egyáltalán nem baj, mert csodálatos élmény volt elsőre is meg most is, ennél a dokinál én jobbat elképzelni nem tudok, csak most már lassan kíváncsi lennék, hogy a fiánál milyen lehet szülni :)
Sziasztok! Párommal eldöntöttük, hogy babát szeretnénk. Még csak 1,5 hónapja próbálkozunk, de már késik a menzeszem, a 37. napnál járok. Ez még nem is lenne gyanús, hiszen van úgy hogy 40 napra jön meg, de kb. két hete állandóan bekeményedik a hasam és csak akkor múlik el, ha lazítok és mély levegőt veszek. Szerintetek lehet ez terhesség vagy valami betegség előjele? Tesztet még nem csináltam! Ja és mostanában állandóan halat ehetnék pedig utálom és olyan kajákon jár az eszem, amiket már régen kóstoltam :)
ha megjott, valoszinuleg nem vagy terhes. csinalj meg egy tesztet 1 het mulva (marmint a 7. napon) es ha az is negativ ,akkor akar biztosra is veheted. ezeket a tuneteket sokszor a terhessegtol valo felelem, illetve ellenkezoleg, a tulzott terhesseg utani vagy is kepes eloidezni.
amugy a hasonlo problemak topikja a Szuleszet-Nogyogyaszat - Mr. Spock. ide szivesen latunk ugy kb. a 12. het utan ;)
Zsike, alapvetően nem árt a babának a további gyógyszer (több ilyen babát ismerek, akikre későn jöttek rá és az első pár hétben még szedte a mama a tablettát), de azért ha pozitív a teszt, jobb, ha abbahagyod;))
Kérdésem lenne - bár tudom hogy az orvosnak tegyem fel, de van-e valakinek tapasztalata:
- kb 14 napja együtt voltunk, több napon is a párommal
- rá pár napra elkezdett szurkálni hol az egyik hol a másik petefészkem, egy hét után abbamaradt, fémes íz a szájban viszont végig van
- jött a cicifájás, és a méhemnél több napig néha-néha éreztem fájást
- pár napra rá jött az émelygés, hányinger
Mindez úgy hogy nem beszéltem be magamnak, egyszer csak észrevettem tüneteket. A 27. napon megjött 1. nap nagyon kevés, másnap több, 3. nap megint igen kevés.
A hányinger, émelygés megvan még mindíg. Csináltam 2 tesztet a 25 és 28 napon, negatív lett.
Kérdem, ha nem vagyok terhes akkor mi a bajom ? Nekem eddig soha nem voltak ilyen tüneteim és 100 % biztos voltam benne hogy terhes lettem. Ezek szerint mégse. Nem lehet ez valami baj jele ? ( mármint ciszta vagy korai vetélés lehetett )?
Óóó, párom már jó egy ideje szeretne babát, én ódzkodok kicsit,hogy hova, meg még nem volt meg az esküvő, stb.. Szeretnék mindent szépen sorban:) . Most nem késett, múlt héten volt meg, elkezdtem normálisan szedni a gyógyszert, ahogy szoktam, csak olyan furán érzem magam. Tudom magamról,hogy az időjárás is megvisel néha, de ez nem olyan. Lehet csak nagyon szeretném, és ezt gondolom bele?:) .
Bobka: én szívesen cserélnék veled, ez a gyerek egy tündér lehet, de mindenesetre nagyon fotogén
Zsike:itt egy link ahova fordulhatsz az ilyen jellegű kérdéseiddel, ott tudnak érdemi választ adni Szerintem ha terhes vagy akkor semmiképp ne szedd tovább a gyógyszert, főleg ha meg akarod tartani. Kiváncsiságból kérdezem, hogy most késik, vagy csak az émelygés miatt gondolod, hogy terhes lehetsz? Ha meg gyereket akarsz, akkor jobb lenne ezt a pároddal megbeszélni és leállni a gyógyszerrel. Másokon tapasztaltam, hogy semmi jó nem sül ki belőle, ha az egyik fél még nincs rá felkészülve és besikeredik egy baba, én ezért vártam vagy 3 évet mire a párom is rászánta magát és most boldogan mondjuk, hogy "Babát várunk!". Boccs, hogy belepoff...
Köszi a választ. Múlt hónapban ugyanez volt, de akkor nagyon megviselt, amikor megjött a menstruációm. Fájt a hasam, szédültem,tényleg majdnem kifeküdtem. De végül megjött, pedig ilyen még soha nem volt. Plusz még egy dolog érdekelne. Ha mondjuk véletlenül mégis teherbe esnék gyógyszer szedése mellett, akkor a gyógyszer további szedése gondolom ártana a babának. Ugye? Minél előbb csináltatok tesztet azt hiszem, az a legbiztosabb.
Szia Zsike, hát szerintem nem valószínű, hogy terhes, ha rendesen szedted a gyógyszert, nem volt peteérésed nem volt minek megtermékenyülni, a peteérés a ciklus közepe táján szokott lenni, a ciklus végén már védekezés nélkül is "biztonságos" a sex, ha meg mindezek melett meg is jött, akkor szinte kizárt, hogy terhes vagy. De láttunk már csodákat (ugye Nemlajos) úgy bizonyosodhatsz meg ha csinálsz egy tehrestesztet, az majd megmondja a frankót :-)