Kaposváron keresek heti rendszerességgel lakás,családi háztakarítást,valamint lépcsőházak takarítását .Ha valaki szeretné,hogy a háztartásába besegítsek akkor hívjon bizalommal.Tel:06704159603
Nincs túl korrán elkezdeni! Karácsonyi nagytakarítást vállalok A-tól-Z-ig! Heti, vagy havi rendzsereséggel. Bp. XX. kerületi lakos, 49 éves, agilis, gyors és preciz, saját munkámra nagyon igényes. Tel: 06702518027, vagy e-mail: nagyzsuzsanna61@freemail.hu
Az első alkalom után az elégedettségtől függően heti egyszeri elfoglaltságról lenne szó,
Nagyon alapos, minden zugra kiterjedő de tempós munkát végző hölgynek örülnék a legjobban.
A lakás amerikai konyhával,fürdőszobával, nappalival, hálószobával és gardróbszobával rendelkezik, minimális bútorzattal.
A helyszín Üröm.
A jelentkezéseket a rettentheto@hotmail.com címre kérem annak feltűntetésével, hogy az adott munkát mennyi idő alatt, milyen fizetési igény mellett tudják elvégezni.
Festés utáni takarítást, hétvégi nagytakarítást vállalok. A kattyca@freemail.hu címen várom jelentkezését, vagy küldjön sms-t a 06 30 670-9383-as számra és rövid időn belül visszahívom. Megbízható és precíz munkavégzést kínálok.
Becsülettel, precizen ,gyorsan dolgozom.Iskolázott, intelligens, de 52 éves.Sok-sok év tapasztalata, rutinja, nagy fokú tolerancia jellemez.Nagytakarítást, heti rendszeres takarítást, ügyintézést, kertgondozást, rámolást-pakolást, mindent vállalok.Ügyes , agilis vagyok, sok mindenben számíthat rám.Bajban vagyok, mint ahogy sok ezer ember,kérem hívjon, vagy írjon, azonnal nem, de máris megyek.Tel:0620-334-55-58.
40 éves megbízható ,két gyermekes anyuka vagyok.Főállásban 7 éve takarítok.Volt egy kedves család akiknél hetente 2-szer takarítottam és a gyerekeikre vigyáztam ,de sajnos elköltöztek.Takarítást vállalok családoknál vagy irodába délutánonként,Budakeszin és környékén illetve Budán.Elérhetőségem:06-30-3032541. Kovácsné Anikó
Mellékállásban vállalnék takarítói munkát lehetőleg irodákban. Délután/ este végezhető munkát keresek (fő állásban kereskedelmi asszisztensként dolgozom)I., II., XIII. kerületekben. Vállalalok takaritást, mosást, vasalást, nagytakaritást alkalmi jelleggel is. Gyors, pontos, precíz, munkájára igényes, nem dohányzó hölgy vagyok. Ajánlatokat a toth.kata87@gmail.com címre várom.
A következőben kérném a segítségetek. Holnap kezdem a nagytakarítást és segítségre lenne szükségem az ablaktisztításban.Az ablakok méretei a következők:
120 x 150 cm - 1 rész
360 x 170 cm - 3 rész
240 x 170 cm - 2 rész
240 x 170 cm - 2 rész
Minden ablak dupla és fehér reluxa van az üvegek között, amit szintén tisztítani kell.Kérem jelezze ha valaki holnap (Nov. 10 szerda) / holnap után (Nov 11 csütörtök) ráér és hogy kb mennyi idő alatt tudná elvégezni a tisztítást és persze, hogy mennyiért.
E-mail cím: ntintin248@gmail.com. A lakás a XX kerületben van.
XIII kerületbe takarítónőt keresek. 45 nm-es lakás, kisblökivel. Hetente szeretnék takarítást kérni. Ha vki a közelben lakik és többször is tud jönni rövidebb időre, megoldható. Várom jelentkezésed: frelin3@hotmail.com