meg Én úgytudom hogy 2 darab 40 év feletti játékosunk van.Remélem jól tudom:DMeg igen sok olyan játékos is játszik aki juniorban is játszott.nem is tudom mennyi az életkor átlag de kiszámolom:D:D
Meg amúgy én azt nem értem a cikkben hogy Tóth Urbán Dániel mióta új a csapatban? Szerintem amióta van Soldiers azóta itt játszik.Meg azt sem értem hogy én úgy emlékszem hogy mi kiharcoltuk tavaly a Div1 ben való idei indulást is.De sajnos pénzügyi és egyéb okok miatt nem tudunk vele élni.A Debrecen meg kiesett.Na mind1 sok dolgot nem értek.Mert hülye vagyok:::))))
Mafl.hu -n burkoltan megjegyezte Zsombor hogy te is jatszottal Bela:)))) a kioregedo jatekosok resznel veltem az utalast felfedezni:))) ezt a sportot ezen a magyar de meg akar CEFL szinten is sztem boven lehet hajtani 40-45 eves szintig szoval korai sztem a szolnoki csapatot le "öregezni"...
Mit kérdeztem meg?:D Amúgy annyit az egészről hogy Beogradban van összetartás, ha 5 szerb biro vezet 1 meccset akkor ha fumble szerb oldalon 3ból3szor véletlen belefújnak ezzel az esélye hogy visszaszerezzük a labdát "csekély" ha sipszó után fejelik meg az irányitónkat az benne van a játékban és ha futottunk 5 yardot majd a következő playnél incomplit a passz akkor a labda onnan indul ahonnan az irányitó elrontotta a passzt :) Furcsa szabályok vannak arra felé dehát ezvan :))))) Játékot tekintve viszont mivel lesérült az irányitójuk igy a 20as számú RB irányitott aki a Hamburg Blue Devilstől van kölcsönjátékon, gyors, erős fürge kis feka srác... Élmény nézni ahogy tolja az irányváltásokat :) na de majd most hétvégén irány Horváthország - Zágráb Thunders :)
?????? Én komolyan kérdeztem hogy ez milyen felállás... Azért kérdeztem mert ilyet még nemláttam én úgy itéltem meg hogy ez direkt ilyen és gondoltam nem azért tették ki MAFL.hu ra sem mert lejáratni akarták őket :) Nem negativ jellegü volt a kérdésem. PUNKTUM :D
Pontosan. Végeztem a feltöltéssel. A Debreceni meccs képekből szemezgettem mert sok kép van. A képeket eredeti méretben kiírom egy DVD-re és viszem majd edzésre. Akinek kell az majd elviszi. Nem biztos hogy holnap viszem.
A legutóbbi jelentések szerint a szabadügynök irányító, Byron Leftwich aláírt a Tampa Bay Buccaneers csapatával. A Steelers tavalyi csereirányítója állítólag két éves szerződést kötött, így csatlakozik Luke McCown-hoz, Josh Johnson-hoz, Brian Griese-hez, akik nem fogják könnyen adni a kezdő pozíciót.
Gondolom elkerüli a figyelmüket az alföld közepe vagy hát már a Jászberény és a DIV III. magasabb érdeklődésnek tekint a szemükben ? (nemtom énse de lehet a fotokra várnak csak őkis:)))) )
Zach Thomas, a Miami Dolphins és a Dallas Cowboys volt linebackere Kansas Citybe szerződött. A 36 éves játékos a Chiefs 3-4-es védelmében valószínűleg kezdő lesz a következő szezonban ILB poszton Derrick Johnson mellett.