Keresés

Részletes keresés

otterlo Creative Commons License 2006.05.14 0 0 3880
Nincs fönt az önkormányzat honlapján? A vonatkozó jogszabály szerint már közzé kellett volna tenni!
Előzmény: kiscowboy (3879)
kiscowboy Creative Commons License 2006.05.13 0 0 3879
van már napirend? miről lesz szó?
Előzmény: otterlo (3876)
kiscowboy Creative Commons License 2006.05.12 0 0 3878
a kérdés lényege az volt, hogy csak nekem tünik-e zavarosnak ez a jegyzőkönyvi rész vagy van ott valami félreérthető.

Én nem voltam ott és nem hallottam, de a jegyzőkönyvből úgy tünik, hogy egy dologról szavaztak és mást tüntettek fel a jegyzőkönyvben. De lehet ez csak a félreérthető fogalmazás is, csak az a gyanús, hogy még mindig nem találom sehol az 54/2006-os határozatot.

És azt hiszem, tavaly már volt példa arra az érdi önkormányzatnál, hogy olyan határozat "született" és jegyzőkönyveztetett, amiről nem döntött a testület. Szóval eléggé zavaros a történet, hátha valaki tud segíteni, aki ott volt...
Előzmény: T. Mészáros (3877)
T. Mészáros Creative Commons License 2006.05.12 0 0 3877
Ez a hosszú cím, lényegében áremelést jelent. 20-70% plusszt
Előzmény: kiscowboy (3873)
otterlo Creative Commons License 2006.05.07 0 0 3876
Úgy tudom május 18-án lesz a következő - a tervezett napirendet még nem közölték.
Előzmény: kiscowboy (3875)
kiscowboy Creative Commons License 2006.05.07 0 0 3875
májusban mikor lesz testületi ülés? van már infó róla?
Előzmény: kiscowboy (3874)
kiscowboy Creative Commons License 2006.04.27 0 0 3874
Az elfogadott munkaterv szerint április 27-én (ma) kellett legyen volna legyen testületi ülés...

ennyire jól megy minden, enyire sínen vannak a város dolgai, hogy nem kell semmit megvitatniuk a képviselőknek?

nincsenek halaszthatatlan döntések?
kiscowboy Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3873
Valaki elmondaná, miről van az alábbiakban szó?

Napirendi pont:20
Napirendi pont címe:Javaslat az önkormányzati tulajdonú víziközműből szolgáltatott ivóvíz és a biztosított csatornaszolgáltatás díjainak megállapításáról szóló 6/1994. (II. 25.) ÖK. számú rendelet módosítására

Előadó: Dr. Döcsakovszky Béla polgármester
Dr. Döcsakovszky Béla: Felteszi szavazásra a határozati javaslatot, mely szerint a Képviselő-testület 2006. március 30-ai ülésére a szolgáltatóval, valamint az ipartestülettel is egyeztetett javaslatot terjesztenek elő a vállalkozói vízdíjak mérséklése tárgyában.

Érd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 14 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő határozatot hozta:

54/2006. (III. 02.) ÖK. számú
h a t á r o z a t

Dr. Döcsakovszky Béla: Felteszi szavazásra a rendelet módosításáról szóló javaslatot.

Érd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 14 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül megalkotta a 11/2006. (III. 7.) ÖK. számú rendeletét az önkormányzati tulajdonú víziközműből szolgáltatott ivóvíz és a biztosított csatornaszolgáltatás díjainak megállapításáról szóló 6/1994. (II. 25.) ÖK. számú rendelet módosításáról.

(A rendelet a jegyzőkönyv melléklete.)
T. Mészáros Creative Commons License 2006.04.09 0 0 3872
Valamikor reméljük a következő választásokon ezt a "barbár" gyakorlatot meg kell szakítani, s csak a tenni akarás, valamint a hozzáértés és a jóakarat lehet a mérce, nem pedig a politikai hovatartozás.
Előzmény: egy simabőrű (3870)
kis.márta Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3871
Szomorú tapasztalatom, hogy jajj!:(
Előzmény: egy simabőrű (3870)
egy simabőrű Creative Commons License 2006.04.05 0 0 3870
Mindig a választók döntenek, négy évre. Csak az a nagy kérdés, hogy jaj-e a legyőzötteknek?
Előzmény: kis.márta (3868)
otterlo Creative Commons License 2006.04.05 0 0 3869

Azt hiszem nem figyelted miről szólt a beszélgetés, amire reagáltál: "miért ne lenne lehetséges, hogy az MSZP végre egy alkalmasabb polgármesterjelöltet állít? "

Na ehhez képest értelmezhetetlen a civilekre való utalásod. Meg az is, hogy erről majd a választók döntenek. Nem a választók döntik el azt, hogy bármelyik párt vagy civil egyesület kit indít, kit jelöl. Azt persze igen, hogy megválasztják-e az állított jelöltet - de a beszélgetés nem erről szólt.

Előzmény: kis.márta (3868)
kis.márta Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3868

Ez igaz minden időben, minden pártra, s a magukat civileknek mondó egyesületekre és képviselőikre.

Erről viszont a választók döntenek.

Előzmény: egy simabőrű (3863)
Levente60 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 3867
Olvasom, hogy az év közéleti embere lett a szavazatok alapján. (Érdi Újság)
otterlo Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3866
Én csak arról írtam, hogy mi van (szerintem), nem pedig arról, hogy minek kellene lennie! Az utóbbiban egyébként egyetértünk.
Előzmény: kígyószisz (3864)
Árpi Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3865
Mert Érden minden érdekes...
Előzmény: kígyószisz (3861)
kígyószisz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3864
Bár ez itt OFF (előre is elnézést), de őszintén szólva, nem értek egyet ezzel a nagy egységkép-mutogatással, mert egyáltalán nem biztos, hogy pont ez jelent előnyt, miért ne lehetnének viták, nézeteltérések (persze, jó értelemben) egy párton belül? Épp ez mutatja, hogy a párt maga is fejlődik és nem leragad valamiféle "denagyonmegvagyunkelégedvemagunkkal" állásponton. Ha már itt tartunk: az MSZP-n belül is van bizonyos "hirigféle", de ebben a - szerintem jó - értelemben, azt mutatja, hogy vitatják: merre is haladjon a párt, az ország, melyek az eddigieknél is jobb módszerek a problémák megoldására.  
Előzmény: otterlo (3862)
egy simabőrű Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3863
Ahhoz elkell távolítani a mostani bólogató jánosokat. A párt helyi vezetői ugyanúgy felelősek mindenért mint maga a polgármester, a szavazógépről nem is beszélve.
Előzmény: kígyószisz (3861)
otterlo Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3862

Szerintem nem jelölik. Nem jelölik, mert ismerik. A 4 év alatt volt módjuk megismerni. Nem jelölik, mert ma már tisztában vannak vele, hogy milyen kockázatokkal jár az indítása, mi minden derülhet ki illetve fog kiderülni az elkövetkező félévben. Egyébként meg van a csapatban olyan, aki szívesen indulna helyette és nem is rossz a belső támogatottsága.

Ez a kérdés valójában már rég eldőlt, csak nem lett volna célszerű az országgyűlési választások előtt elővenni. Az esélyek maximalizálása érdekében addig egységes képet kell mutatni.

Mindez persze csak magánvélemény.

Előzmény: Árpi (3859)
kígyószisz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3861

"Na, ha megvárjuk, míg már nem is jelölik, akkor már nézhetünk jobbra-balra a mocsár közepén... "

Ezzel a mondatoddal aztán végképp nem értek egyet, miért ne lenne lehetséges, hogy az MSZP végre egy alkalmasabb polgármesterjelöltet állít?  

kígyószisz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3860
Kit értesz "pártja" alatt? Biztos vagy benne, hogy az a pártja, amelyik személyesen is jelen van Érden? Hát nem tudod, hogy Érden minden másképp, minden másképp? :-)))
Árpi Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3859
Na, ha megvárjuk, míg már nem is jelölik, akkor már nézhetünk jobbra-balra a mocsár közepén... A szavazásokat nézve úgy tűnik számodra, hogy kihátrált mögüle a pártja? Ha meg jelölik, hivatalban lévő polgármesterként irtózatos előnye van, bármekkora porhintés is volt pl. a murvázás, és bármenyire semmi köze az aluljáró építéséhez (és bármennyire sok a köze ahoz, hogy a város ezt milyen iszonyatos mértékben nem készítette elő).
Előzmény: kígyószisz (3857)
terka-mama Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3858
 Mit szólnátok ahhoz, ha bebizonyosodna, ez az ember egy politikai szélhámos!!! 
kígyószisz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3857

Sikertelen városvezető. Ezer + 1 per (és más eljárás) van folyamatban az ÉTV-ügyben, egyik jobb, mint a másik, mind a törvénytelenségekről szól. Most már a sportcsarnok-ügy is beindult. Amihez hozzáfog, ott kő kövön nem marad, mindent meg kell ismételni, rengeteg a huzavona és a presztizsveszteség.

Szerinted ezt nem látják-tudják azok, akik jelölhetnek polgármestert?

Előzmény: Árpi (3856)
Árpi Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3856
Mindig szerettem benned ezta határtalan optimizmust Áruld el, szerinted mitől inog a széke? Miért ne választanák újra?
Előzmény: kígyószisz (3855)
kígyószisz Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3855

Ez a tendencia már akkor is feltünedezett, amikor az a bizonyos közös bizottsági ülés volt, tavaly májusban, amelyen jelen voltam. Látható: nem viseli el, hogy bármiben is ellentmondjanak neki, kiborul, mindent személyes támadásnak vesz, abszolút képtelen kezelni még a vitákat is, nemhogy az amúgy teljesen rendjénvaló ellentéteket, hisztériázik - summa summarum: személyisége folytán teljességgel alkalmatlan polgármesternek. Dehát ezt már régen mondom. Megérdemelne már Érd egy valódi polgármestert, aki a szó nemes értelmében "politikus" és várospolitikus.

Ezért tartunk az ügyekben ott, ahol. Ezt DB személyisége gerjeszti.

Most persze, azért is ideges, mert valóban inoghat a széke, de hogy éppen ez a magatartása és ebből fakadó cselekvései, na meg annak következményei vezettek oda, azt sosem fogja felfogni.  

Előzmény: otterlo (3849)
otterlo Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3854
Az elsőt természetesen igen, a többit természetesen nem. Ezekre olyankor került sor, amikor a kamera nem őt mutatta.
Előzmény: Törölt nick (3852)
otterlo Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3853
Mit szeretnél meghallgatni?
Előzmény: kis.márta (3850)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3852
A TV mindezt élőben közvetítette? Ez az ember ilyen gátlástalan ?
kiscowboy Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3851
hát, asszem lehetett volna mélyebbre süllyedni, ha az 5. is ott lett volna! Sajnos.
Szerencsére megúszta!

Sajnos ilyen polgármesterünk van, aki fenyegetőzik meg támad, amikor a xar kezd kiborulni a biliből és a törvénytelenségei kezdenek felszínre kerülni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!