Amennyi idődbe telt beírni ezt a kurva kedves hozzászólást, válaszolhattál volna normálisan is vagy inkább egyátalán nem. Mellesleg visszaolvastam néhányat...
Éljen, tartsanak össze a rajongók!
Van itt normális ember is? Megköszönném..., ugyanis én nem anyáztam senkit. Se Axl Rose-t, se mást...
azt tudja vki, hogy a gnronline.com hivatalos weblap miért olyan karcsú? sehol semmi információ... komolyan nem értem.
vagy a másik, hogy most vajon Axl hogy állhat a gitározással, mert régebben lehetett olyanokat hallani, hogy autodidakta módon elkezdett gitározni tanulni. színpadon miért nem lép fel gitárral? ha jól tudom már anno a dead horse elejét (akkusztikus rész) is ő játszotta koncerteken.
WTTJ ISO Brownstone LALD Think About You wIZZY Robin Solo SCOM Better KOHD Dizzy Solo Blues Bumble Solo YCBM NR OTGM Richard + Robin Solo Michelle wBaz RQ Patience wIZZY Maddy IRS Richard solo Nightrain wIZZY & Kid Rock
Tényleg nincs meg még sehol az új album, vagy csak én nem tudom megszerezni? Mindjárt koncert, aztán csak pislogok majd, ha a régi GN'R-ből semmit nem nyomnak.