A tegnapi nap egyik csúcspontja volt, amikor a magyar-dán mérkőzés előtt és után a csarnok melletti hatalmas sörsátorban a jól ismert válogatás-CD szólt, és arra táncolt-énekelt-ünnepelt rengeteg magyar szurkoló (köztük persze a Kicsirigó-Ziggy páros)!!!
Hát én én nem is tudom, mit mondjak... A fél tábor ott volt a Kolibriben!!! Köszi mindenkinek! Remélem, mindenki jól érezte egymást! :)) Az alapzajért elnézést, intézkedtem, hogy legközelebb hallani is lehessen a dalokat, ne csak látni...
András jó voltál!!!!
Nándi, Zoli: jól szurkoltatok, csak nektek köszönhető minden!!!! .))) Én csak a tv-n keresztül, de így is állat volt, kedden jönnek a románok. ÉS: PÁ-LIN-GER!!! :))
Aki új szerepkörben látni szeretné Lévay Zoli és Nagy Nándi bácsikat, az kapcsoljon szombaton 18.00 órakor a Sport1-re, a Magyaro-Kína, és vasárnap 20.00 órakor a Magyaro-Dánia meccsre!
Kocsis Pista szülővároskájából fogunk jelentkezni élőben, és szorítsunk együtt a magyar kézis lányoknak!
Na.
Kedves gyerekek! Akkor ma találkozunk a Kolibribe, Nándival érkezek majd valamikor.
Kata! Azt írtad, hogy "Na de legalább van valaki köztünk, akinek összejönek a dolgok." Miért, kinek nem jönnek össze a dolgok? Az élet szép, minden megy a maga útján!
Gyerekek, ez a Mándoki ugyanaz a Mándoki?!? Picit fura lett. Na de legalább van valaki köztünk, akinek összejönek a dolgok.
VICA! Ennél picivel többet is szólhatnál hoozánk! Hogy tetszik a suli, milyen a közösség, hogy megy a nyelv, stb.
Ki jön még holnap!? Ági, Kicsirigó, Nándi? Én viszek magammal még egy (szoknyás) embert. Majd igyekszem! Annak nagyon örülnék, ha András csak azután debütálna, hogy én már odaértem. Köszi!
Vicuska: minden SZABAD 7végén!!!!!!
Micsoda különbség:) Szóval nem mindig, de ha adnál egy mobilszámot, tudnék írni smst, ha megyek, és akkor megbeszélhetjük az összefutást is!:)
Bár előre is mondam, utólag is mondom: Boldog András napot!:) Aztán ott a Kolibriben szerintem még jól felköszönthet mindenki mindenkit mindennel:))) Hozni ne hozzatok semmit, majd az ottani készletből koccintunk nagyokat!:))
Kata, majd úgy csináljuk, hogy András akkor játsszon, ha te már megérkezel! Messzebb is lett volna csaj, de Moszkvában túl hideg van már, Floridában pedig túl meleg...
Feco! Na ugye, hogy ősszel is lehet szerelembe esni! Messzebb nem volt csaj!?
Köszönöm a névnapi jókívánságokat!!!!
Zozo! Nem minden csopvezető néni illetve bácsi. Ezt csak Nándi bácsi érdemelte ki annó Bacsa Botondtól (meg még egy pár néni és bácsi, de őket szerintem nem ismered) és ők sem a státuszuk, hanem a koruk miatt. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy Ági, András és én is jelen voltunk a keresztelőn és minket biza jelző nélkül hagyott. Éljen az ifjúság!
Sajna egész jövő héten orrvérzésig dolgozom, így a Windsor ismét kimarad, de pénteken meg Bírok jelenni a Kolibriben. Nagy a valószínűsége, hogy csak fél tíz körül, de megyek. (Így jár az, aki nem akar aktakukac lenni!)
Feco! Milyen pálinkás szülinapi marcipánt szeretnél? (körte, barack, szilva, ananász, meggy, rum)
Vixoljátok a csizmákat!!!
Sziasztok! Egy hétig beteg voltam, így kiestem mindenből, ám Hatvanba nem tudtam volna menni semmiképp sem... Mostanában minden szabad 7végém Kolozsváron töltöm...
Boldog névnapot Katák, Andrások!
És akkor a lényeg: december 5-én este 8-tól szülinapi bulim lesz a Kolibriben! Sok szeretettel várok mindenkit! András Kispál dalokat fog játszani, természetesen a Lovasi:)) Lehet ám jönni Kézdiről is:))
Na jóvan nem minhta akrnék menni de ha a Könyvtárban van valami péntek hatkor, akkor azt igazán ide lehetne írni a fórumba, a többiek hátha szeretnék tudni.