Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

YURA ua Creative Commons License 2013.02.16 0 0 6164

szerintem annyit hogy az égiek is traficon járnak 

Előzmény: fehértour (6163)
fehértour Creative Commons License 2013.02.16 0 0 6163

Sziasztok !

Szerintetek a jóisten miért épp akkor szór villámot a bazilikára mikor az épp előtte elhaladó jármű oda ér ???

Nem fikció hanem tény. Jelenthet valamit:

#!

vanyek82 Creative Commons License 2013.02.15 0 0 6162

Tempomattal pedig kevesebbet kellene ennie az biztos

Szokecigany Creative Commons License 2013.02.15 0 0 6161

Na igen,de emelkedőkön nem tapostam,csak érzéssel ezzel szemben a tempo. mindenáron tartotta fix 152-őt.  Én elsősorban külföldi rapasztalatokat irtam. Itthon gyakorlatilag sik úton biztos jobb..

Mindenesetre én belerakatom...

Előzmény: GARFIELD (6160)
GARFIELD Creative Commons License 2013.02.15 0 0 6160

A zopelek lelkivilága, hááát nem tudom..... Mondjuk opelem is csak vivaro volt eddig, de az meg ugye mindegy.

Szóval a tempomatokkal eddig csak jó tapasztalatom van, kevesebbet eszik vele a verda, mintha én tartanám a sebességet. 

Mindenképp ajánlom KC kollega tempomat és tuning megoldásait!

Előzmény: Szokecigany (6159)
Szokecigany Creative Commons License 2013.02.15 0 0 6159

Sziasztok

Kctuning féle tempomatot használ valaki? tapasztalatok? Fogyasztás?

Ha lesz egy kis időm én mindenképp belerakatom..

Elsősorban fogyasztásra lennék kiváncsi...Érdekel  anno a b vectra c vectra és a h astra is többet evett tempomattal mint nélküle...

Mindenesetre nekem nagyon hianyzik...

gergo0622 Creative Commons License 2013.02.14 0 0 6158

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket, jövő héten megy a szerelőhöz a verda, mondtam neki is, hogy hol kezdje keresgélni a hibát, talán így könnyebb lesz megtalálni. Találtam még egy hibát az autóban, a fűtéskapcsolómat nem lehet állítani, hová nyomja a levegőt, hiába tekergetem nem csinál semmit. Lehet ezen még barkácsolni vagy cserélni kell az egész panelt emiatt? Jah, szeretném a tolóajtómat üvegesre átalakítani, mennyire körülményes ezt megoldani?

Üdv!

Gergő

Vivaro1 Creative Commons License 2013.02.14 0 0 6157

Tényleg annyi a km, ami az órán van?:)))

Előzmény: GARFIELD (6147)
Pali.ua Creative Commons License 2013.02.14 0 0 6156

Diszités 

Előzmény: csipike01 (6154)
vargamunka Creative Commons License 2013.02.14 0 0 6155

szívesen ,jó olvasni  

üdv mindenkinek :vargamunka

Előzmény: cavinton (6153)
csipike01 Creative Commons License 2013.02.14 0 0 6154

Mi történt? 

Már nem találod a pedálokat???  :-))))))))))))))))

Előzmény: Pali.ua (6151)
cavinton Creative Commons License 2013.02.14 0 0 6153

Vargamunka!

Köszönöm a mai napot. Az autó tökéletes!

GARFIELD Creative Commons License 2013.02.13 0 0 6152
Nekem tényleg ujjgyakorlat :-) mondjuk a rádióban lévő ledek cseréje tovább tartott.... Ja és én vagyok a főnök :-)
Előzmény: T_H (6150)
Pali.ua Creative Commons License 2013.02.13 0 0 6151

Újabb ledesités  

T_H Creative Commons License 2013.02.13 0 0 6150

Te is jól eljátszottál ma!

(csak a főnököd meg ne tudja!)

Előzmény: GARFIELD (6148)
ktmfun Creative Commons License 2013.02.13 0 0 6149

Tisztelt Fórumozók !

Elnézést amiért megzavarom a fórum menetét, de rendkívüli közleményként kell terjesztenem a következő felhívást :

2013. február 14-i demonstráció szervezői

KÖVETELJÜK!
...
1., Követeljük, az devizahitel károsultak ingatlanjaira kijelölt árverések leállítását!

2., Követeljük, hogy időkorlát nélkül kerüljenek felfüggesztésre
a kilakoltatások, követeljük a már kilakoltatott családok helyzetének azonnali rendezését!

3., Követeljük, hogy az állami szervek nyíltan vállalják fel a
kiszolgáltatott helyzetben lévő hitelkárosultak érdekvédelmét
a bankokkal szemben.

4., Követeljük, hogy törvénnyel szavatolt adósvédelem kerüljön
beépítésre a jogrendünkbe, mivel a devizaadósok a fedezetek
kényszerértékesítése (árverések) és az azt követő kilakoltatások
során teljességgel kitettek a bankok, a végrehajtók és a hatóságok
túlkapásainak!

5., Követeljük, hogy a bankok szerződéskötési és elszámolási gyakorlatát ne csak kormányszervek, hanem intézményesített formában társadalmi szervezetek is ellenőrizhessék!

6., Követeljük, hogy a deviza tőke nyilvántartás során bekövetkezett banki csalásokat az illetékes szervek, erre szakosodott társadalmi szervezetekkel közösen tárják fel, és hozzák nyilvánosságra!

7., Teljes eltörlését kérjük a zálogtárgyak bírósági végrehajtáson kívüli értékesítésének szabályairól szóló 12/2003. (I. 30.) Korm. rendeletnek, ami a lakásmaffia érdekeit szolgálja.

8., Követeljük, hogy a Földhivatalok azonnali hatállyal függesszenek fel az 1997. évi CXLI. Törvény 47. §. (1) bekezdése alapján minden „Ingatlanra vonatkozó jogok bejegyzése iránti kérelem” eljárást.

9., Követeljük, hogy vizsgálják ki a pénzbehajtásra szakosodott kft-k, adósságkezelők, követeléskezelők tevékenységét, működési engedélyüket függesszék fel a vizsgálat idejére!

10., Követeljük, hogy a forint árfolyamért felelős intézmény,
a Magyar Jegybank intézkedéseiben ne csak a bankok,
hanem a magyar állampolgárok érdekeit is vegye figyelembe.

-------------------------- -------------------------- --

Autósokat és civileket egyaránt várunk. Kimondottan örülnénk, ha igen sok autós jelentkezne, hogy akár kilométeres sorban tudjunk egy intézmény elé menni. Ennek megfelelően kérem, aki hajlandó részt venni a tiltakozáson és autója van, az jelentkezzen a koppanycsoport@gmail.com címen, vagy hívjon a +36 20-916-0029-es telefonszámon egyeztetés céljából. Az autós vonulás során a jelzett intézmények előtt megállunk és használjuk autóink kürtjeit. A vonulás során a Blaha Lujza téren gyülekezünk február 14-én 13: 00 órakor. 13:40 perckor tovább indulunk a Chazar András végrehajtó székházhoz, majd a pár utcával arrébb lévő Császti Ferenc végrehajtó irodájához gurulunk. Ezt követően a városon keresztül megyünk a bankszövetség épületéhez, minek utána a Nemzeti Banknál tesszük tiszteletünket. Ezt követően a lán-hídon, majd az Erzsébet-hídon át az Astoria elé vonulunk, és egysávos útlezárással tiltakozunk 2 óra hosszán át.

Aki teheti, az autójára szereljen nemzeti színű zászlót vagy a témába vágó transzparenst. A gyalog lévők beülnek egy autós mellé, így vonulunk végig a városon folyamatosan dudálva.

Arra kérek mindenkit, hogy környezetében terjessze az eseményt és a fenti időpontra hívjon meg barátokat, rokonokat, ismerősöket. Legyünk sokan, hogy a megjelenő média komolyan vegyen minket. Nagyon fontos, hogy az esemény akár minden percben megosztásra kerüljön. Vigyük el az eseményt az Internet világába. Fórumokra, iwiwre, myvipre, szimpatizáns és nemzeti honlapokra vagy politikai fórumokra. Mentsük le a plakátot és megosztásnál kimásolva a szöveget helyezzük a visszatöltött plakát mellé, hogy értelmesen jelenjen meg.

Mutassuk meg, hogy képesek vagyunk 50-100 autóval megjelenni, hiszen a cél is óriási, amiért kiállunk.

Jöjjön bárki, aki a céllal egyetért, aki bajban van, de az is, aki nincs, hiszen a mi bajunk eléri őt is utóbb. Jöjjetek biciklivel, motorral és hozzatok utasokat. Akkor leszünk eredményesek, ha Budapest kivezényli, az összes rendőrét a forgalmi rendet fen tartani, illetve mert sokan vagyunk.

Hajrá Magyarok!

A Facebook esemény oldala: https://www.facebook.com/ events/237552239712710/ 237560999711834/ ?notif_t=event_mall_comment

Koppány Csoport

MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!

GARFIELD Creative Commons License 2013.02.13 0 0 6148

No meg a pioneer rádióban is kicseréltem a kék ledeket... Ugyan színváltós a készülék, de a cd berakó nyílás, meg a kétoldali gomb, az kék....

Az meg föccög nekem. :D

Előzmény: GARFIELD (6147)
GARFIELD Creative Commons License 2013.02.13 0 0 6147

Mivel mindenkire rátört a kékledes B@ziság (bocs, ha valakit megbántanék :D ), így én is kiforrasztottam a ledeket, és raktam bele mááást :D

Mondjuk nem volt itthon négylábú led, így minden komolyabb lelki probléma nélkül a kijelző alatti ledeknél elvágtam a nyáklemezt... :)

De nekem ez a szakmám, szóval aki csak úgy kicserélte a ledeket, azé minden tiszteletem. Nekem 10 perc munka, mert megvan hozzá mindenem. De aki most lát első alkalommal SMD alkatrészt, szóval tényleg gratula a kollegának :)

fúrómester Creative Commons License 2013.02.12 0 0 6146

Én csak simán kihúztam, másik kezemmel meg erősen szorítottam a csövet, nehogy kicsússzon a kezemből, mert akkor tényleg le kell venni a lapátokat műanyagot. :-)

Előzmény: T_H (6144)
YURA ua Creative Commons License 2013.02.12 0 0 6145

két ablaktörlö lapát le,műanyag boritás fel,gumicső lehuz,sok levegő nagy nyomással kifúj.nekem volt egy banktol visszavett traficom ami sokat ált és csak ez segitett rajta

Előzmény: T_H (6144)
T_H Creative Commons License 2013.02.12 0 0 6144

Szivat a bal (vezető) oldali ablakmosó spricni.

Valami kosz van benne, de nem távozik.

A túvel se tudom távozásra bírni. Persze emiatt pont előttem alig kap vizet az ablak.

Hogy lehet levenni, kiszerelni az ablak alján a spricnit?

megpróbálnám visszafelé kicsalogatni.

csipike01 Creative Commons License 2013.02.12 0 0 6143

Hiszek nektek, kipróbálom én is.

A jó öreg Golf-2-be már bele israktam, meglátom, milyen.

Aztán a Vivaro-k is kapnak belőle.

Előzmény: llaller (6139)
cavinton Creative Commons License 2013.02.12 0 0 6142

Na lassan hazagurultam az autóval 500m. Szépen jött, de a csattogó hangja az meg van.

Doktor úr! Várlak!

Üdv Feri

Előzmény: nyikj (6141)
nyikj Creative Commons License 2013.02.11 0 0 6141

Nemrég írtam, hogy Traficom hátsó ajtaja nem záródik a távvezérlővel. Szétszedtem a kárpit levétele után a zárat. Nem volt törés egyik műanyag alkatrésznél sem.

Egyszerűen olyan szárazak voltak a felületek, amelyek egymáson elmozdulnak, hogy az elektromágnes tolóereje nem bírta a kellő távra elmozdítani.

Kenőanyaggal bekentem őket, már jól zár.

bodvica Creative Commons License 2013.02.11 0 0 6140

Bocsi hogy csak most ,de nem nagyon volt időm.Én Szabadkáról hoztam de tényleg jó.

Előzmény: Tommyboy1986 (6105)
llaller Creative Commons License 2013.02.11 0 0 6139

szevasztok, 3 éve spurival" járok, a külföldi haveromnak is viszek mindíg (x6) , én csak jót tudok mondani róla

GARFIELD Creative Commons License 2013.02.11 0 0 6138

Vagy bexart a gázolaj nyomásmérő, a nagynyomású rendszerben. De ez is sámánkodás....

Előzmény: vargamunka (6137)
vargamunka Creative Commons License 2013.02.11 0 0 6137

Ha tippelnem kellene én a vezérlés egy fog ugrásra tippelnék de ez csak sámánkondás

üdv :vargamunka 

Előzmény: cavinton (6136)
cavinton Creative Commons License 2013.02.11 0 0 6136

Sziasztok!

2005 traffic 1.9-nél menet közben egyszercsak olyan ford hangja lett a jószágnak. Rendesen kopog. Semmi hibajelzés, megy is az autó. Talán egy picit veszített az erejéből de ezt nem mertem tesztelni így lehet, hogy ez sem igaz. Utána vagy 30 km volt, hogy hazajöttem. Reggel pöcce indult, de most is hangos.

Mi a fene azdta meg magát?

pannyika80 Creative Commons License 2013.02.10 0 0 6135

Üdv mindenkinek.

Némi segitségre lenne szükségem.

Van egy 2002-es trafic-om és egy ideje beázik, avezető oldalt és az anyósülésnél is vizes a biztonsági öv.Nagyon kellemetlen és zavaró.

Már lebontottam a burkolatokat is de nem látom hogy honnan jön a viz.

Pontosabban látom hogy föntröl jön de a tetőn kivülről nem látok sérülést.

És ötletem sincs hogy hol juthatbe a víz.

Valaki talákozott már ilyen jelenséggel?

Esetleg tud valaki megoldást a problémára?

Üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!