A MOKÉP a Tarkovszkij-filmekkel indítva szovjet alkotásokat kezdett kiadni DVD-n. Mihalkov néhány filmje és Klimov AGÓNIÁ-ja mellett a BALLADA A KATONÁRÓL is szerepel a kiadási tervben. Várhatóan még az idén megjelenik.
Nagyon koszi, hogy jeleztel, meg varnek 1-2 napot, hatha van vkinek Bp. kornyekerol is, ha nincs, akkor kitalalok valamit. Nagyon szeretnem megszerezni. (kulonosen a pasztorlanykas reszt:o)
En a Tizedik kiralysag cimu film(sorozatot) keresem. Par honapja adta az m1 es beleszerettem, most pedig azt latom, hogy a heten megy az RTL-en, de a tegnapi es mai reszrol is lemaradtam (ot reszes), a tovabbiakat sem biztos hogy fel tudom venni, mert pont rossz a videom. De meg ha jo is lenne, az idozitest meg nem tudtam megtanulni :o).. Szoval nincs meg valakinek egyben az ot resz????
Helló! Nekem egy olyan filmcímre lenne szükségem, ami nem james bond film, de olyasmi. A film a 80-as években játszódik akció-kémfilm, az elején van egysíelős jelenet van a csójkát ki akarjék lőni a síliftből, kiugrik, megmenkül. Aztán van olyan jelenet, hogy arabok rakétát akarnak kilőni és megakadályozzák. A végén meg kelet-berlinből nyugat berlinbe ugranak át a falon egy porschéval. Kb 18-20 éves film lehet annak idelyén még hangalámondással láttam. Valaki tudja hogy mi a film címe ? (Egyébként a zenéje tetszett akkor.) Együzit kérek, vagy egy választ ide. Thx!!
Hasonló problémával küszködöm én is már egy jó ideje. Régebben volt meg nekünk ez a film vhs-en "rábeszélő szinkronnal" mindig az hittem hogy Katona akadémia a címe de nem találom sehol sem. A film két középiskolás srácról szól akiket javító helyett a katona akadémiára küldenek megjavulni a különböző kitolásaik miatt amik egyébként nagyon jók. Kb a 80-as 90-es években készült. Ha valaki tud valamit a filmről akkor szóljon nagyon boldoggá tenne.
Nem tudom, jó helyre írok-e, de jobbat nem találtam, topicot meg még nem tudok nyitni. Szóval én úgy keresnék egy filmet, hogy először is a címére lennék kíváncsi, mert csak pár emlékem van róla. Még kisgyerekként láttam és amikor rágondoltam később, a Bagdadi tolvajjal azonosítottam (hasonló világú film), de nemrég láttam és rájöttem, hogy tévedtem. Szóval csak pár jelenetre emlékszem, de talán valakinek beugrik. Ami a leginkább emlékezetes, hogy a főhős egy úton megy, ahol nem szabad hátranéznie, mert akkor kővéváltozik, de mindenféle hang csábítja. Asszem végülis hátra is néz. Meg később van valami szultánféle is, meg bőségszaru, meg házakon mászkálás, meg nem is tudom. Mint utaltam rá korábban, nem egy mai történet és az arab világban játszódik. Ha valakinek legalább pár elem ismerős, akkor is kíváncsi lennék egy tippre!
A BREAKING GLASS pár éve megjelent VHS-en a MOKÉP kiadásában. Talán érdemesl enne náluk megpróbálni. A kiadó a Honvéd utcában van a Szent István körút és az Országház közti szakaszon.
Nos, ezzel kapcsolatban kevésbé van jó hírem; a filmet nálunk nem adták ki, még kazettán sem. Viszont a tévé tavaly többször is leadott egy Csúfak, piszkosak és gonoszak című filmet (szerintem ez ugyanaz, mint a Csúfak és gonoszak), ez megvan nekem, ha megoldható az átvétel, ezt szívesen kölcsönadom.
A film DVD-n nálunk nem jelent meg, de ha igyekszel, kazin az Odeon húsvéti filmvásárán még be tudsz szerezni magadnak egyet, potom 600 forintért. Címük: 1136 Hollán Ernő u. 7. (a volt Duna mozi).
Namármost. Lenne itt egy film. Nem tudok sem szereplőt, sem évet, sem mást, de ez benne a kihívás. A történet a következő. Egy gazdag családból származó fiatal (egyetemista éveit taposó) fiatal fiú megismerkedik egy csinos idősebb nővel, akinek már két gyereke is van. A nő volt férje iszákos alak, terrorizálja a családot, míg végül bekövetkezik a tragédia: egy dulakodás folyamán lelövi a fiatal srácot.
Ezután már csak arról szól a film, hogy a család, hogyan dolgozza fel a történteket.
Azt hiszem díjat is kapott a film. Kérlek, ha valakinek rémlik, hogy mi lehet a fent leírt film az jelezzen.