Becsületes és megbízható középkorú nő vagyok.Nem dohányzom.Vállalom lakások és családi házak takarítását heti rendszerességgel.E-mailben mindent megbeszélünk.
Jelentkezéseket a kemancs@freemail.hu e-mail címre várok.
Még lehet jelentkezni a munkára vagy már betöltött?!Én már 12 éve takarítónőként dolgozom,és még heti 2 napom szabad,mivel gyesről jöttem vissza,így pár helyem elveszett!
Kaposváron kereseka mostohaanyukámnak heti rendszerességgel lakás,családi háztakarítást,valamint lépcsőházak takarítását .Ha valaki szeretné,hogy a háztartásába besegítsek akkor hívja bizalommal.Tel:06704159603
Egy megbízható, referenciával rendelkező, nagyon precíz, munkáját kedvelő takarító hölgyet keresek, aki több éves gyakorlattal rendelkezik.
Hetente 1-2 szer kellene takarítani, igazából inkább alkalmankéni összegre gondoltam, megbeszélnénk az árat az aktuális munka alapján, de irányadó órabér ajánlatot is kérek.
A munka teljes körű takarítás.
Helyszín: III. kerület (lakás) 2,5 szoba.
Várom a jelentkezéseket, órabér illetve egy komplett takarítás ára tekintetében.
Kaposváron keresek heti rendszerességgel lakás,családi háztakarítást,valamint lépcsőházak takarítását .Ha valaki szeretné,hogy a háztartásába besegítsek akkor hívjon bizalommal.Tel:06704159603
Nincs túl korrán elkezdeni! Karácsonyi nagytakarítást vállalok A-tól-Z-ig! Heti, vagy havi rendzsereséggel. Bp. XX. kerületi lakos, 49 éves, agilis, gyors és preciz, saját munkámra nagyon igényes. Tel: 06702518027, vagy e-mail: nagyzsuzsanna61@freemail.hu
Az első alkalom után az elégedettségtől függően heti egyszeri elfoglaltságról lenne szó,
Nagyon alapos, minden zugra kiterjedő de tempós munkát végző hölgynek örülnék a legjobban.
A lakás amerikai konyhával,fürdőszobával, nappalival, hálószobával és gardróbszobával rendelkezik, minimális bútorzattal.
A helyszín Üröm.
A jelentkezéseket a rettentheto@hotmail.com címre kérem annak feltűntetésével, hogy az adott munkát mennyi idő alatt, milyen fizetési igény mellett tudják elvégezni.
Festés utáni takarítást, hétvégi nagytakarítást vállalok. A kattyca@freemail.hu címen várom jelentkezését, vagy küldjön sms-t a 06 30 670-9383-as számra és rövid időn belül visszahívom. Megbízható és precíz munkavégzést kínálok.
Becsülettel, precizen ,gyorsan dolgozom.Iskolázott, intelligens, de 52 éves.Sok-sok év tapasztalata, rutinja, nagy fokú tolerancia jellemez.Nagytakarítást, heti rendszeres takarítást, ügyintézést, kertgondozást, rámolást-pakolást, mindent vállalok.Ügyes , agilis vagyok, sok mindenben számíthat rám.Bajban vagyok, mint ahogy sok ezer ember,kérem hívjon, vagy írjon, azonnal nem, de máris megyek.Tel:0620-334-55-58.