köszi az ajánlatot, nagyon csábítóan hangzik. :) Én ugyan Bp-en lakom, és innen is fogok Szegedre utazni, de az ottani tali, ill. egy esetleges együttesen való utazás Bcs-ra jól hangzik. Pláne a tételes programrészletezés a koncertet megelőzően, ill. alatta. ;-) Addig még majd lelevelezhetjük, mondjuk mailben. Én publikussá tettem, ha te nem, esetleg küldj egy mailt, majd ott válaszolok.
Szia Vera,
én is így gondoltam ki, edzett vagyok magam is (vagy majd addigra az leszek). :) Kicsit későn van az a vonat, de igaz, még mindig ott lehetek 7-8h körül. Bele sem merek gondolni, hogy fogom magam az esküvőn fizikailag érezni, de hogy lelkileg ok lesz minden, az biztos. ;-)
Egyébként az első vonat 5.15-kor jön Szegedről Békéscsabára, tehát szombat reggelre/délelőttre bőven hazaérsz azzal is. Addig meg lehet partizni. És a kétórás zötykölődés alatt még aludni is lehet, én is csináltam már így, nem is egyszer.
megnéztem a honlapot és nem jöttem rá, hogy a zene menüpont alatt miért van felsorolva az a tömérdek zeneszám, miután playlistnek kevés, letölteni / belehallgatni / klikkelni rá nem lehet / dalszöveghez linkelve pedig nincs...
persze, írtam már hogy paranoiás vagyok és minden koncertjegyet a kiadás napján megveszek hogy véletlenül se maradjak le :-) megrendeltem a bérletet is, egyébként 750,- Ft az utánvét díja ha vkit érdekel, így mindenképp maradok szombaton is, szeretem az Alphaville-t is, tavaly is voltam mind2 közelebb eső koncertjükön (Debrecen, Pozsony - időben pont fordítva :-)
foglaltam koleszt pont szemben az eseménnyel a Tisza másik partján, akkor esélyes hogy fogom hallani éjszaka a zenéket, mint ahogy Újpesten is mindig szoktuk hallani a Szigetet, vagyis inkább csak a dübörgést...
Én, többed magammal Bcsabáról megyek péntek délelőtt, de még nem tudom, mivel. A Bibione-i nyaralást tolom el egy nappal, hogy lemenjek Szegedre. Így ismeretlenül is bátran felajánlom, hogy tarts velünk. amit ajánlani tudok: - nem népes, de vidám inkább huszas éveinek végén járó fiatalok kis csapata - a helyszin korai meglátogatása, jegyvétel, vaami jókiállású hangulatos kricsmó felkutatása, és pénzzel való támogatása, némi alkohol ellenében. - koncertlátogatás és végigtekintés - aztán majd meglátjuk - hazatérés vhogy, vmivel.
Lesz valaki a szegedi koncerten, aki valamivel utána Békéscsabára utazik, és magával tudna vinni? Szombat reggel vagy a délelőtti órákban ott kell lennem egy esküvőn, de a koncertet sem szeretném kihagyni. Gondoltam, legfeljebb nem alszom vasárnap hajnalig, de a koncertet nem hagyhatom ki, ez töltene fel legalább az év végéig.
Don't forget the Live@Launch performance and interview should be online later today. As of 2:15am US central time, the links have been posted. Just The Figurehead and the interview. No sign of Fire In Cairo, M and The Drowning Man.