Látod, ideális feleség lennék. Erre a topicfijjúk nem akarnak. Pizzát sütök, engedelmes vagyok, csendes meg visszafogott. :-) /Ha most olvasnak utánam, valószinüleg helyesbitenek majd./
tudom, hogy sokkal fontosabb most amerika, de ezt mar el akartam elotte is panaszolni nektek. szoval itt a kornyekunkon szinte az osszes autonak kiszurkaltak a kereket! 2 este egymas utan. :-(
Láttam. De ne húzd fel magad rajtuk. Nem érdemes. pont ezek azok a tipusok, akik ha valóban baj van és ők is ott vannak, nem a demokráciát hangoztatják, hanem mentik a bőrüket. Ami emberi dolog, csak ne állitsák az ellenkezőjét a fórumon. Nem itt kell harcolni.
P9R:Drága!Te Szerbiába jársz,ahelyett,hogy engem vinnél el nyaralni!!:)Jövőre ezt el ne feledd!
Tomajer papa:ígérem,amint döntöttem jövőm felől,te leszel az első /a vőlegény után/,aki értesülni fog a dologról
Fejezés helyett valami kíméleteset kéne kitalálni,nem bírom a vért:))meg a levágott fejeket:)
Engem inkább most ez a terrortámadás izgat.
Nagyon durva!Lángokban áll New York,Manhattan!
Nekem elsősorban, BBEA érdekeit köll védenem, ja és a többi kicsilyányét, aki hozzámfordul!!!
Minden más, tsak utánna gyöhet.
Nno persze, hogy mi is az Ő érdekük, arró má lehet tárgyalni:-)))
Nem hiszem, hogy engem, bármiféle fenyegetéssel el lehetne tántorítani, az igasságos döntéstől!!!
Az hogy visszajöttél Szerbiából, azt jelenti, hogy eddignem tuttam rólad. Többet ne menny kérlek, mert nem biztos, hogy a barátaim, ez után a hang után újra visszaengednek!!!
Ui: Vigyázokén magamra, ja, megg a lyányokra isss:-)))
Játsszunk nyilt lapokkal.
A múlt héten jöttem vissza Szerbiából.
Voltam kicsit kikapcsolódni + kapcsolatokat építeni.
Én úgy gondolom, hogy nekünk egymással nincs semmi gondunk, továbbá BBEA keze az enyém. Ugye?
Sajna dokumentumokat nem tudok adni. Viszont vigyázok rád.