Ne haragudj, hogy megjegyzem, de ízlésed végtelenül szegényes.
A jobbik eset az az, ha a korod miatt (tizenéves lehetsz), ha idősebb vagy, akkor gyógyíthatatlan gagyi-betegségben szenvedsz.
Pl. az Utolsó szamuráj-ban a film készítői mindent a minél magasabb nézőszámnak rendeltek alá, ami ugye általáben ellentétes arányban van a minőséggel.
Kíváncsi vagyok, hogy neked pl mi tetszett a Dirty dancing 2-ben?
Gondolom nem én vagyok az első, akit meglep az ízlésed. Hogy bírod?
mar es is tudakozokent vagyok kenytelen hasznalni ezt a franko forumot...de olyan jo emlekeim vannak errol a filmrol, hogy szerintem az "Orokseg" mellett a helye. tehat, meg kene hogy legyen valahol, valahogy... de en nem tudom merre es hogyan.
Hilary és Lindsay egymásnak estek Aaron Carter miatt!
</P>
A jövő nagy színésznői egy dologban már felérnek befutottabb kolléganőikhez: legalább olyan jól tudnak botrányt rendezni. Hilary Duff, a 16 éves tévé- és mozisztár legújabb vígjátéka, a Tucatjával olcsóbb gálapremierjén nagy feltűnést keltett. Felháborodottan követelte ugyanis, hogy a vetítést követő partiról vezessék ki Lindsay Lohant, a nála csupán egy évvel idősebb fiatal sztárt, aki a Nem férek a bőrödbe című vígjátékban aratott nemrég sikert. A két tinisztár Aaron Carteren veszett össze: a 16 éves popbálvány most Hilaryval jár, de Lindsayt hagyta el érte. Hilary először saját testőrével akarta kivezettetni kolléganőjét, majd a filmstúdió vezetőit próbálta rávenni, hogy intézkedjenek. A némi kiabálással is fűszerezett vita végén azonban mégis ő távozott felháborodva, így nem láthatta, hogyan fogadta a közönség legújabb filmjét. (info: Im-net)
Koszi szepen, de azota mar sikerult megtalalnom:) Nem nagy szerep, de akkor sem ertem hogy nem vettem eszre:) Talan mert ugy porgott a film elejen a felirat, hogy alig gyoztem olvasni.
Igazad van, eleg konnyu darab, nekem mar tul konnyu is:) Azert Arnold filmjeiben ennel tobb ertelem szokott lenni. Na mindegy, egyszer jo volt, tobbszor ugyse fogom megnezni!
Aprilis filmje a Kill Bill 2 lett!
Ezekre jutottam el az elmult honapban:
Kill Bill 2 9.0
Underworld 9.0
A macska - Le a kalappal! 8.0
Eleteken at 8.0
Horrorra akadva 3 8.0
Az 50 elso randi 7.0
Csak az a szex 7.0
Starsky es Hutch 6.5
A repulo osztaly 6.5
Rap, Revu, Romeo 5.5
Nem félek 5.0
Farkasok ideje 2.5
Attol meg hogy nekem az lett a tel filmje, Neked lehet mas is. Inkabb ird be Te is a listadat, hadd lassuk! Esetleg ha mindenki beirna a sajatjat, meg valamifele osszesitest is lehetne kesziteni, ami kifejezi az osszes topic-latogato izleset:) Na mit szoltok hozza?:)
Februarban ennyi filmre sikerult eljutnom.
A honap legjobbja, Az utolso szamuraj lett!
A tel filmje pedig az Apam beajulna!
Az utolso szamuraj 9.5
Rekonstrukcio 9.0
A texasi lancfureszes 8.5
A felejtes bere 8.5
Szezon (Filmszemle) 8.5
Budapest retro II (2003-as) 8.0
Nagy hal 7.0
Tul kozeli rokon 6.5
Montecarlo (Filmszemle) 5.5
Getno (Filmszemle) 4.0
Magyar vandor 3.5
21 gramm (premier elott) 1.0
Dalok a konyhabol 0.0
Megneztem ma Az Amazonas kincse c. filmet, de akarhogy lestem, nem talaltam benne sehol Arnold Cameojat! Kerem szepen, aki latta mar a filmet, es felfedezte hol szerepel benne, az irja meg, mert megol a kivancsisag:) Elvileg valahol a film elejen kell lennie, mert Los Angelesben talalkoztak Arnolddal, a T3 forgatasa kozben, es a Rose Bowl-ban vettek fel az ominozus jelenetet. Nos, maga a stadion csak par masodpercre tunik fel a kepen, nehany bejatszas erejeig, el nem tudom kepzelni mit kellett volna figyelni:)
Lattam az Amerikaban-t, meg a Joszomszedi iszony-t! Elobbi eleg szep film, noha megtorik a felenel a lendulete, a masodik fele kevesbe elvezheto, 8 pont. Utobbi egy kozepes vigjatek, egyszer azert jo volt:) 7 pont