de ez most pont arról szól, hogy a 20 éves Live Aid évfordulóra újra segélykoncertet adnak, mert még mindig sok az éhező gyerek. Ha vissza olvasol pár hozzászólást akkor látni fogod, hogy beírtam néhány tv csatornát ami közvetíteni fogja.
Hasonló alatt azt értettem, hogy magyar (ami rendszerint sajátságost jelent:), részben szponzori, állami (önkormányzati), belépőjegyekből befolyó valamint az árusító vállalkozóktól beszedett pénzből valósul meg.
A Szigeten lévő koncerteket sem szokták adni, ez hasonló szervezésű esemény lesz, csak kisebben. Így szerintem biztosan nem fogja adni a tv, a The Cure sem egyezne bele, megintcsak szerintem.
A szin.org-on lévő cikk sikerülhetett volna jobban is-szerintem. Tele helyesírási hibával, de ez a része a "legjobb": "Kivált Simon Gallup, aki basszusgitározott és Roger O’Donnell, aki a billentyűkért volt felelős. Megmaradt Rober Smith, Perry Bamonte és Jason Cooper." Szóval legközelebb szebben, jobban, mert az érte járó backstage belépő sokat ér...
Kedves Mindenki! Akit érdekelne az ötletem a napijeggyel kapcsolatban, az küldjön egy mailt, ami tartalmazza azt, hogy mennyi napijegyet kérne. Ez nem jelent semmit, csak tudni szeretnénk, hogy mégis milyen mennyiségről van szó.... Köszönöm.
Groteszk és kicsit lehangoló látvány volt a háromtagú Cure az új Figurehead-videóban. Robert biztos mindent bevet majd, hogy maradásra bírja az új gitárost. :)
QUARTET 6/18/2005 10:12:36 AM - by CURE:ROBERT WE ARE DELIGHTED TO ANNOUNCE THE RETURN OF GUITARIST PORL THOMPSON FOR THE CURE SHOWS THIS SUMMER!
THIS WILL BE PORL'S THIRD TIME IN THE BAND - HE FIRST PLAYED FROM 1976 TO 1978, AND THEN AGAIN FROM 1983 TO 1993...
...AND IT'S A REAL PLEASURE TO HAVE HIM BACK ONCE MORE! QUARTET 6/18/2005 11:06:44 AM - by CURE:ROBERT TO BE VERY CLEAR (I AM LEARNING?!!) THE CURE IS ROBERT / SIMON / JASON / PORL...