LIVE 8 PARIS ONSTAGE INFO...
6/30/2005 5:00:41 PM - by CURE:ROBERT
THE FIRST ACT S ON AROUND 4PM... AND AS OF THURSDAY NIGHT... MUSE ARE ON FROM 5:30PM TO 5:50PM - SHAKIRA(!) IS ON FROM 7:25 TO 7:45 - PLACEBO ARE ON FROM 9:50 TO 10:10 - WE ARE ON FROM 10:35 TO 10:55... BUT IN TIME HONOURED TRADITION WE MAY WELL DECIDE TO BREAK THE CURFEW... WE'LL SEE! - RS
Sting, Robbie Williams, Bono, Madonna és Paul McCartney is fellép a legendás Live Aid huszadik évfordulóján rendezett tizenegy órás óriáskoncerten.
A közszolgálati televízió is közvetíti a legendás, 1985-ös Live Aid segélykoncert folytatásának szánt Live 8 koncertsorozatot, amelyen többek közt fellép Sting, Robbie Williams, Bono, Madonna, Paul McCartney, és több tucat élvonalbeli zenekar mellett ebből az alkalomból újból összeáll a Pink Floyd is. Szombat délután három órától egészen hajnali kettőig a két csatornán felváltva követhetik az MTV nézői a nemzetközi színpadokon történő eseményeket.
Az MTV és Nagy-Britannia Nagykövetsége ráadásul egy óriási kivetítőt is felállít a Szabadság téren, ahol délutántól hajnalig lehet majd követni az eseményeket.
Az egész napos koncertfolyamot, amely Afrika nehéz helyzetére szeretné felhívni a figyelmet, öt helyszínről: Londonból, Philadelphiából, Rómából, Párizsból és Berlinből sugározzák majd.
A rendezvény néhány nappal a G8-ak, azaz a világ nyolc leggazdagabb államának találkozója előtt szeretné minél több emberrel megértetni, hogy a gazdag országok felelősséggel tartoznak Afrikáért.
Minden idők legnagyobb koncertje
Már húsz év telt el a legendás Live Aid koncert óta, amelyen több tucat sztár mellett többek közt fellépett a Queen, Sting, a U2, George Michael, Madonna és Eltohn John is.
Világszerte másfél milliárdan nézték a maratoni koncertet, amelyet Angliából, és az Egyesült Államokból közvetítettek, de egy-egy dalra Moszkvát, Melbournet, Tokiót, Hágát és Bécset is kapcsolták. A sztárok fellépései közt rövid dokumentumfilmeket vetítettek Afrikáról, hogy így irányítsák a közvélemény figyelmét a fekete kontinens nyomorúságos helyzetére.
Sting, Robbie Williams, Bono, Madonna és Paul McCartney is fellép a legendás Live Aid huszadik évfordulóján rendezett tizenegy órás óriáskoncerten.
A közszolgálati televízió is közvetíti a legendás, 1985-ös Live Aid segélykoncert folytatásának szánt Live 8 koncertsorozatot, amelyen többek közt fellép Sting, Robbie Williams, Bono, Madonna, Paul McCartney, és több tucat élvonalbeli zenekar mellett ebből az alkalomból újból összeáll a Pink Floyd is. Szombat délután három órától egészen hajnali kettőig a két csatornán felváltva követhetik az MTV nézői a nemzetközi színpadokon történő eseményeket.
Az MTV és Nagy-Britannia Nagykövetsége ráadásul egy óriási kivetítőt is felállít a Szabadság téren, ahol délutántól hajnalig lehet majd követni az eseményeket.
Az egész napos koncertfolyamot, amely Afrika nehéz helyzetére szeretné felhívni a figyelmet, öt helyszínről: Londonból, Philadelphiából, Rómából, Párizsból és Berlinből sugározzák majd.
A rendezvény néhány nappal a G8-ak, azaz a világ nyolc leggazdagabb államának találkozója előtt szeretné minél több emberrel megértetni, hogy a gazdag országok felelősséggel tartoznak Afrikáért.
Minden idők legnagyobb koncertje
Már húsz év telt el a legendás Live Aid koncert óta, amelyen több tucat sztár mellett többek közt fellépett a Queen, Sting, a U2, George Michael, Madonna és Eltohn John is.
Világszerte másfél milliárdan nézték a maratoni koncertet, amelyet Angliából, és az Egyesült Államokból közvetítettek, de egy-egy dalra Moszkvát, Melbournet, Tokiót, Hágát és Bécset is kapcsolták. A sztárok fellépései közt rövid dokumentumfilmeket vetítettek Afrikáról, hogy így irányítsák a közvélemény figyelmét a fekete kontinens nyomorúságos helyzetére.
Nekem kilóg a hangulatból. Legalábbis abból, amit az így összeállított lemez sugároz. Szerintem ez a Wish fö vonulata (nincs hosszú ö-m vazeg). Ezt ott akkor nagyon elkapták. Ez jelenleg nagyon motivál és érdekel. Imádom.
Amúgy és általában Trilogy mindenek felett!!!
Jelenleg nem tudom minek örülnék jobban. Egy elborult új lemezek, vagy egy ilyen Wish-esnek.
Kicsit több volt annál... + a bítfelszerelés nem volt átkapcsolva 110 voltról 220-ra, így a bekapcsoláskor a komplett backline elfüstölt, tehát vonalból játszott az egész zkr., tehát az is aki csak beugrott kisegíteni...
Valor akkor is tahó volt, mert a saját közönségére szórta a haragot, konkrétan az hangzott el élesben, hogy " a ti magyar katonátok miatt nem játszunk többet "
és ha téged tartóztattak volna fel 4 órán keresztül a rohadt vám-nál a határon pár szál joint miatt? sztem nálad is felment volna kissé a pumpa.... (na jó lehet hogy nem csak pár szál volt :-)
A Soproni Ászok bemutatja III. Országos Depeche Mode és Bonanza Banzai Találkozót Agárd Hotel & Kemping Július 22-24.
Július 22.ei program (péntek a szinti pop jegyében): 1 helyszín ( sörsátor) 16.00 órától mozi Fangoria magazin támogatásával 18.00 órától koncertek
Felépő: Sense Of Silence Niteshift Mortals Shape
Koncertek közben és után: DJ Blackman szolgáltja a zenét majd éjféltől budapesti és vidéki DM klubok fináléja, DJ-kel, nyereménysorsolással étellel-itallal.
A 2 helyszínen Bonanza Banzai - Ákos reggelig
Július 23.ai program (szombat az elektro zene jegyében): 1 helyszín ( sörsátor) 16.00 órától mozi a Fangoria magazin támogatásával 18.00 órától koncertek Felépő: Avantgarden Impact pulse feat Nothing Nada _freud Space Monkeez Koncertek közben és után: Kraak ( Ipari szakadárok) vs Gunhead (Impact pulse feat Nothing Nada)szolgáltja a zenét majd hajnal 1 órától budapesti és vidéki DM klubok fináléja DJ-kel, nyereménysorsolással étellel itallal.
A 2 helyszínen Bonanza Banzai és Ákos afterparty reggelig meglepetés vendégekkel.
Ezenkívül: Csocsóverseny, sportprogramok, bográcsos ételek, nyereménysorsolás, pénteken 15.00 órától 15.30 ingyen sör! ( Azon személyek közt akik elővételben vesznek jegyet, jővőévi Depeche Mode koncertjegy kerül kisorsolásra illetve 1 korsó sör és egy tál melegétel kerül kiosztásra). Szállásinfo: www.newlife.hu illetve 06304397770 A elővételi jegyeket megválthatod Rácz Istvántól ( Denevér) 06304397770 illetve a Ticket Express Jegyirodáiban. Infó www.tex.hu
A programok változtatásának jogát fent tartjuk!
Elővételi jegy ár : 2000 Ft / fő / 2 nap( szállás nélkül) 5400 Ft / fő/ 2 nap ( faházzal minimum kétszemély esetén) 6000 Ft / fő/ 2 nap (a hotelben minimum kétszemély esetén )
Helyszíni jegyárak: 2400 Ft / fő / 2 nap( szállás nélkül) 1200 Ft/ fő/ nap 5800 Ft / fő/ 2 nap ( faházzal minimum kétszemély esetén) 6400 Ft / fő/ 2 nap (a hotelben minimum kétszemély esetén) + sátorozási lehetőség a kemping területén kb 2500Ft -3000 Ft/ fő / két nap költséggel
Támogatóink:
Soproni Ászok SharpVision Hungaronline Metropolitan nyelviskola Klub Szocreal söröző XI. ker. Bercsényi u. 9 Bols Italforgalmazó Kft. Fangoria magazin Cranium Nyomda
ha ez volt a maximum, az szomorú. én pl nem őt hiányoltam, hanem jónéhány kedvenc dalomat, amelyeket illett volna eljátszani koncerten. bár lehet, hogy az én bajom, hogy az új albumukat nem ismertem.
Én a magam részéröl nagyon örülök, hogy Porl visszajött. Nagyon kedvelem a gitárjátékát. Jelenleg amúgy is a Wish a kedvencem, amihez szerintem Porl sokat hozzátesz. Imádom a lemez hangulatát, a romantikáját, az érzelmeket, az egész atmoszférát amit sugároz. De nem ám az eredeti. Kivettem a szerintem nem odaillöket (pl. a Wendy Time a valaha készült legszarabb dal) és betettem helyettük a b oldalas dalokat. Jelenleg állandóan ez megy és nem tudok betelni vele. Igy néz ki: