Nem játszom, csak a kupát játszottam, míg ki nem estem...azóta be se léptem. ( a gép eltárolja a válaszokat és azt adja a küzdőfélnek a bajnokságban) azért van egy - mínuszjel a pontoknál a csoportban, mert nem játszom :)
Az azért mond valamit, hogy 1 labirintust végigjárva a jó válaszaránya (72,4%) meghaladja a jelenleg játszó 10*-osok jó válaszarányát. Ehhez nem kell vele játszani, hogy véleményt alkothasson róla az ember. Egyébként olvastad a 1336-os hozzászólásomat? Nem tudtam segíteni?
Chily nem hagyott itt bennünket. Ma is játszott a bajnokságon. Jól elverte az ellenfelét. Biztos fog még itt jelentkezni szerintem.
Én már jártam úgy, hogy négy napig tétlenkedtem egy labirintusban, mert zárt ajtók előtt álltam, a kincsesládában pedig 6 óránként sose találtam olyan kártyát, amely ajtót nyitott volna. Aztán véletlenül ráklikkeltem az ajtóra, és ott volt a kártya, ami az ajtót nyitotta. Ez csak egy tipp,. lehet hogy a te esetedben nem ér semmit. Valóban bosszantó. Ebben az a rossz, hogy az ember szeretné folytatni a játékot, de nem tudja. Próbáld magad addig is kárpótolni a küzdőtéren, ha még nem ment el teljesen a kedved. Nehogy feladd!
Nem azért írtam, hogy bocsánatot kérj. Csak egyszerű ténymegállapítás volt. Ma egyébként végleg elröppentek az álmok, megint lesz belőle 4 vagy 5 hely. Adjunk terek a feltörekvő renickeknek is:-)
Ráadásul elveszítettem a bajnokságban az első helyet is. Ott is egy gyanús alak vette át a vezetést (Tekergő). Úgy tűnik sokba kerül a Jázminella elleni vereség:-)