Hát nem szép… A Honvéd tudatosan próbálja törni a játékot, nekünk meg nem megy elől. A játékvezetők meg teljesen vakon vannak, mondjuk ez egyelőre inkább nekünk kedvez… Remélem a második félidőben azért látunk csapatjátékot is!
Egy kiesés, bármennyire is tragikusan hangzik, jól is jöhet nekik. Anélkül nem biztos, hogy merik maguknak bevallani, mekkora problémáik is vannak valójában. Azt nem mondom, h szándékosan kiesnék a helyükben, de azt igen, h ha meg is történik, önmagában nem akkora baj, mint amilyennek most látszik.
Korábban mindig azt mondtuk, h a szomszédvári rangadóknak mennyire más hangulatuk volt, és mennyire hiányoznának, ha nem lennének. Háááát... Az utóbbi évek ezt nem támasztják már alá... (ès nem a meccsek kimenetele miatt) Elveszett odaát valami, amit nem találnak már egy ideje. Nem okozati összefüggés, de vmikor Putesz elküldése körül indult a folyamat. De mindez legyen a körmendiek baja, ne a miénk.
Mondjuk az is igaz, hogy fordított esetben ők biztos nem sajnálkoznának azon, hogy a kiesés szélére sodródott a Falco.
Holnap hasonló mentalitással kell játszani, mint szombaton és akkor hétvégén le is zárhatjuk, jöhet a zete (szerintem ők fognak).
Na az egy szép derbi lesz, a védekezés fog dönteni, amit ők is nagyon jól csinálnak az utóbbi időben.
Nekünk az a dolgunk, hogy egész meccsen tartsuk ezt a magas szintet, ők azt gondolom, hogy a második félidőre elfáradnak ha komoly nyomás alatt tartjuk őket.
Vagy 25-30 éve vagyok Falco szurkoló,átéltem sok Körmenddel kapcsolatos sztorit…úgyhogy miattam is kieshetnének!A feltalálok talán utána visszább vennének az arcukból…Akik meg nyalogatják őket,nem tudják hogy beszélnek rólunk…
na de ez legyen a legnagyobb bajunk!
grat a csapatnak!Nekem most tetszett a meccs,a kaparas a vedekezes,a pacsik,a faultok…
istenem szeged ellen egy ilyen mentalitással siman tovabbmegyunk…:S
engem alapvetően nem érdekel, hogy kik vannak az nb1-ben, felőlem kieshetnek, számomra nem létkérdés hogy nb1-esek legyenek. Mi játsszunk jól, a többi nem számít. De ha választani kéne én is azt választanám, hogy essenek ki, de ez nem fog megtörténni szerintem.
Engem alapvetően nem zavarna, csak arra lennék kíváncsi, hogy a tartalomban mi volt az ennyire visszatetsző dolog. Én azt gondoltam, hogy érdekesek lehetnek az olyan hírek, amelyek közvetetten azért mégis csak érinthetik a Falcot is. Ha leírnák a mínuszolók az ellenvéleményüket, úgy a fórum is jobban pörögne és az ember tudná mit gondolnak másképpen.
Engem egyébként a Falco szurkolók mínuszai érdekelnek kevésbé, de az hogy ide jönnek más szukolók - főleg a körmendiek - az röhej. Essenek ki a g.cibe, én nem simogatom őket, ellentétben más szombathelyi szurkolókkal.
Az idei szezon előtti egyetlen komoly felkészülési tornánk házigazdája gyakorlatilag kiesett az olasz első osztályból (csoda kellene, hogy ne így történjen). Sajnálom, mert nyilván lett volna esély arra, hogy újra meghívjanak minket. Persze ez így is megtörténhet és annak ellenére, hogy az olasz másodosztály sem gyenge, azért az már mégsem olyan (már csak a légiósok számának korlátozása miatt sem), mint egy első osztályú együttes. Nem beszélve arról, hogy a harmadik csapat sem lenne így jó eséllyel Serie A-s csapat.
Bár még csak most kezdődött a rájátszás a magyar bajnokságban, de remélem már szervezik az itthoni emléktornánk mezőnyét. Persze nem tudom, hogy ez mennyire korábban szokott történni, de el nem hiszem, hogy csak a bajnokságok befejezése után van erre lehetőség. Amúgy nem kell majd négy csapat, hanem a brindisi torna lebonyolítása a legjobb formátum szerintem, de a minőség legyen meg.
Elnézést, hogy már így előre gondolkodom dolgokban, de én így élek.