Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3853

"Ott a Billy... A haverod."

:-))))

- Te tenyleg beteg agy !

:-)))

Előzmény: Törölt nick (3848)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3852

Ez utobbi is egy igen épitô jellegû hozzàszolàs volt !

Bravo !

Előzmény: Törölt nick (3846)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3851

egyébbként én is azért regisztráltam ide mert szeretnék kiköltözni és munkát vállalni franciaországban épitöipariban

és probálok infot gyüjteni a kint lévöktöl ill kapcsolatot találni esetleg egy pozitiv gondolkodású kint lévövel aki hajlandó segiteni 

yaouank Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3850

Nem figyeltem. Oszt megint beleléptem :-(((

ya

kristian0308 Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3849

olvasom de nem értem mért vannak itt ilyen negativ emberek,vagy a magyar mentalitás itt is felveti a fejét sajna

azért van ez az oldal hogy a francia lehetöségeket körülményeket megismerjük megbeszéljük

nem hogy egymásnak essünk

yaouank Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3847

Nem válaszoltál a kérdésre (3833)

ya

Előzmény: Törölt nick (3846)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3845

OFF

Egy kis érdekesség....

Itthon francia orszàgban is forumozok elég sokat.... A tôbb, mint 20 év alatt egyszer sem talàlkoztam olyan emberrel, akinek egy forumon több nick-je is lett volna, és a kûlömbözö nickjein keresztül sajàt magàval beszélgetett volna ezzel is rombolva a topic minôségét, és a több nicken keresztül "összefogva" kikésziteni az ott "lakokat" !

Ez is valami uj magyar virtus, vagy én làtogatok rossz topic-okat ????

Billy

ON

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3844

Te beteg àllat !

Te sem tünsz annyira ikolàzottnak, és ha egy kicsit visszaolvastàl volna, akkor egyböl làtnàd, hogy csak Neked vannak ilyen légio ellenes paranoiàid !

Mi van, még mindig b@ssza a csörödet, hogy ki lettél többször is moderàlva a bunko viselkedésed miatt ?

Billy

Előzmény: Törölt nick (3843)
cx 25 tri Creative Commons License 2012.02.12 0 0 3842

Te nyomorult minimum 1 eve konyorogsz ezen a forumon munkaert !!!! Te egy beteg bena fasz vagy a sok buta es beteg hozza szolasodal!! AZ ILYEN BETEG NYOMORULTAK MIATT HAGYTAM EL MAGYARORSZAGOT!!!!  Miert nem hagyod ezt abba es keresel munkat!!!: A helyett hogy itt koldulsz mint egy Roman!!!! Minek elnek az ilyen luzerek!!!! Remelem hogy Fr-be nem jossz!!!!!!!!!! EZs nem segit neked senki!:!! Te nyomorult Kamu !!!

Előzmény: Törölt nick (3841)
hmarta9 Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3840

Szia!

Én egyelőre vitry-sur-seine-ben lakom, páritól délre, de épp mostanában keresek másik albit...:)

Előzmény: evm100508 (3826)
yaouank Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3839

Az angol rendszert nem ismerem, de a többiben teljesen egyetértek veled.

ya

Előzmény: GrG (3838)
GrG Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3838
A tarsadalmi mobilitas egyik kulcsa az oktatasi rendszer. A franciaknal megfizethetoek az atlagos vagy annal jobb iskolak is (pl az egyhaziak vagy egy csomo allami is jo oktatast nyujt) es ezert alacsony kepzettsegu (es jovedelmu) csaladokbl szarmazoknak is van eselye feljebb lepni. Az angol rendszer pl nagyon mas, ott a tavaly vegzett 90.000 allami iskolas kozul 40 jutott be az elit egyetemekre.
Sajnos a magyar helyzet se jo, egy borsodi kis falubol szinte eselytelen valaki egy minosegi gomnaziumba kerulni es innentol a minosegi felsooktatas is bukta. Ebben pl ha berlakas rendszer lenne sokkal konnyebb lenne. Volt errol felmeres par eve, sajnos nagy rossz a magyar helyzet...
Par eve a szekesfehervari IBMbe azert hoztak szlovak munkasokat mert ok jottek, a borsodiak nem. Mert ott azt szamolta, hogy egy szobat tud csak venni a lakasa arabol, ingazni meg nem akart... Sajnos a magyarok semmilyen szempontbol sem mobilok (tisztelet a kivetelnek) a csatlakozassal is alig mentek kulfoldre...
Előzmény: yaouank (3836)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3837

:-)))

én nem mertem megkérdezni, mert akkor én lettem volna a "kötôzkôdö" .....

:-)

Előzmény: yaouank (3833)
yaouank Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3836

Így van. De én nem elsősorban erre gondoltam, hanem a társadalmi rétegek közti mozgásra.

ya

Előzmény: Dobri (3835)
Dobri Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3835

Üdv!

hogy a társadalmi mobilitás szvsz sokkal nagyobb lehet Fo.-ban mint Mo.-on.

.................................

Csak nézd meg az ingatlanok tulajdonosi elosztását.Mo-on sokkal több % arányban a tulajdonos és épp ezért nem/alig mozgékony a magyar.Itt teljesen normális,ha a család felpakol és munka végett megy az ország másik felébe.A lakása/háza csak egy bérlés kérdése.

Előzmény: yaouank (3834)
yaouank Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3834

Az egyéni tapasztalatok nagyon sokfélék. Semmi értelme általánosítani.

A magyarokról is más a lehet a véleménye a külföldinek attól függően, hogy egy nyírségi faluban, Sopronban, Budapesten egy lakótelepen vagy a Rózsadombon élt.

A "kasztrendszerről" írtakhoz meg csak annyit, hogy a társadalmi mobilitás szvsz sokkal nagyobb lehet Fo.-ban mint Mo.-on.

ya

Előzmény: Törölt nick (3832)
yaouank Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3833

Csak egy kérdésem lenne : Mennyi időt töltöttél Fo.-ban és hol ?

ya

Előzmény: Törölt nick (3829)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3832

Mintha ez nem igy menne otthon, vay a vilàg bàrmely orszàgàban.....

Mekkora riport ! Ittt ezen a topic-on, ha visszaolvasunk egy kicsit vannak, akik "kényszerböl" vannak franciàban, vannak akik "szeretetböl", etc.... Gonolom, vannak, akik osztjàk ezt a véléményt, vannak akik ellentmondanak neki....

Egy ember véleményét nem lehet àlltalànositani....

Előzmény: Törölt nick (3829)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3831

"hogy egyesek azt gondolják, nekik kell meghatározni mi jelenhet meg és mi nem"

- Ezt egy kicsit magamra vettem......

Szépjonapot, minden topic leiràsàban le van irva, hogy épp mi a fôbb témaköre.... Ezért is van több tizezer topic az Indexem..... stb.....

Egy percig sem gondoltam, hogy én àrmit is meghatàrozhatok ebben (vagy akàrmely topicban), csak gondoltam jelzem, hogy..... Amennyiben hölgyünk nem utolagosan magyaràzkodik, hogy Ö a hazakôltôzöket célozta meg, akkor biztos, hogy nem is szoltam volna bele....

Azt, meg, hogy vannak trollok akik azon élvezkednek, hogy belekôssenek az emberbe, és még egyesek tàmogatjàk is Öket ebben.....

Billy

Előzmény: Zavasi László (3828)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3830

Szerintem most inkàbb kikôltôznek a magyarok, nemhogy haza......

:-)

Előzmény: Era823 (3827)
Zavasi László Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3828

Nyugodtan tehgyetek be állásajánlatokat is, mert van rá érdeklődés. Nem kell foglalkozni azzal, hogy egyesek azt gondolják, nekik kell meghatározni mi jelenhet meg és mi nem.

Várjuk az ajánlatokat. Annál is inkább mert sokaknak nem jön be a külföldi élet és csak kényszerűségből élnek külföldön.

Előzmény: Era823 (3827)
Era823 Creative Commons License 2012.02.10 0 0 3827

Olyan külföldön élő magyarokat céloztunk meg a hozzászólásunkkal, akik esetleg fontolgatják, hogy hazaköltöznének, és a nyelvtudásukat ithhon szeretnék hasznosítani. 

evm100508 Creative Commons License 2012.02.09 0 0 3826

Szia!

Mi Versailles-ban élünk, esetleg meg tudom nézni, hogyha nem túl nagy távolság innen babakocsival. :-) Ha leírod az utcát, akkor megnézem, hogy térképen hol van tőlünk. :-)

Hmarta9, Te hol laksz?

Én mondjuk tanárhoz járok, és nem ingyenes oktatás keretében, de nekem a tanárom angolról tanít franciára. Egyébként a nyelvsuli is itt van Versailles-ban.

Előzmény: gabordelonnn (3784)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.09 0 0 3825

Most uj topic-ot talàltàl a beteg vàgyaid kiélésére, vagy csak szerény személyem miatt làtogattàl ide ?

Mert, ha a màsodik az ok, inkàbb lelépek innen egy idöre, nehogy többoldalas moderàlàs legyen itt is, mint a légios topic-on !!!

Billy

Ps : Désolé pour les autres membres de ce "topic"....

Előzmény: Törölt nick (3824)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.09 0 0 3823

Ne aggodj, "szeletesss" kartàcs és köztem "c'est une longue histoire d'amour" !    :-))))

Billy

Ps : Az "s" betük szàma megeggyezik a moderàlàsainak szàmaival... :-)

Előzmény: B.Barbi91 (3822)
B.Barbi91 Creative Commons License 2012.02.09 0 0 3822

Sziasztok!

Szerintem ami egyeseknek hulyeseg az masoknak nagyon sokat segithet es nagyon jo;hogy van ez az oldal!!!

Koszi nektek!

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.09 0 0 3821

Nicsak, ki  beszél ! :-)

Forumcsendör ? - A topic cime alatt : Mindenki, aki fr-ben él..... Ö pedig MAGYARORSZAGI MUNKAT ajànl !

Sok szar téma ? - Legutobbiak közül : Hogy legyen bejelentett lakcimem, hogyan iratkozhatok be nyelvtanfolyamra, hogy kezdjek az àllàskereséshez.... etc

Màr megint én érzem magam hülyének, hogy egyàltalàn vàlaszolok N eked !

Billy

Előzmény: Törölt nick (3820)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.09 0 0 3819
Előzmény: Era823 (3818)
Era823 Creative Commons License 2012.02.09 0 0 3818

Cégünk, a Match&More Consulting Kft. munkaerő-közvetítéssel foglalkozik Magyarországon. Szívesen vesszük franciául és angolul beszélő jelentkezők pályázatát, akik Magyarországon dolgoznának egy piacvezető multinacionális cégnél. Bővebb információ a www.matchandmore.hu oldalon, illetve az info@matchandmore.hu e-mail címen áll rendelkezésre.

pannaszofi Creative Commons License 2012.02.08 0 0 3817

A mai nap után....

Előzmény: Dobri (3815)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!