a Vatikánban bizonyára pontos áttekintésük van arról, ki mindenkit temettek el pl. a 2-3. században abban a bazilikában, amit a 16. sz.-ban kezdtek építeni :)
Akkor ez érthető úgy, hogy a 13.után jövő 30 pápa - tehát 14.-től 43.-ig másutt lett eltemetve, s a tábla szerinti 14. - valójában a 44.-től indult újra 262 év múlva az itteni eltemetés ?
Ha igen: mi volt az oka ? hol lettek a többiek eltemetve ? miért ez az egybeszakasz ? (már ha tudod ezeket).(mert én nem).
Hagyd a parasztvakítást mert itt már újból torzítanod kellene a az egész hagymázos hülyeségeden. Hiszen itt már nem 194, 196, 200 meg ki tudja mennyi. (jó lenne, ha egyszer már tényleg kitalálnád mennyi időt buheráltak, mert ciki, hogy még mindig nem tudod pontosan megmondani...), hanem 260 valahány évet keresett az egyik hozzászóló... :P
A kusza határozottan a te fejedben van, nem az időben...
A Hungár naptár szerint megvan szinte az összes pápa, sőt Johanna is van a IX/XI században (kinek - kinek az ízlése szerint) csak egy kicsit össze vannak kúszálva az időben;
A királyt, midőn fáradtan üle, kis felújulás után késztették, hogy étkezzék. Tomory Pál ekképpen szólt: »Étkezzék királyi Felség! mert a törökök gyorsan sietnek utánunk!« Erre pedig Szapolyay igy szólt Tomoryhoz: »Nagyságod pedig menjen saját szállására, én hasonlóan a magaméra, ne késsünk, azonnal Buda felé kell lovagolnunk. «
»Én kész vagyok« — monda Tomory, mire ismét Szapolyay: »Egyedül menjen Tisztelendőséged szállására, én a király védelmére mégis itt maradok.«
Tomory Pál lámpavilágnál elment szállására cselédjeivel. Midőn Tomory eltávoza, Szapolyay György szóla Lajos királyhoz: >Te dorbézoló király! Te buja király! Te igazságtalan király, mert elvesztetted egész Magyarországot és minden ősi jogainkat, Lőrincz *) herczeg birtokait, ki magát kötelezte magvaszakadása esetére, mint atyánk is viszont a kölcsönös örökösödésre.> — Monda erre Lajos király : »Nem az én akaratom, hanem az országnagyoké!< Ekkor Szapolyay Görgy a királyt torkánál megragadva, mérges dühvel egy háromélű csehkarddal jobb oldalán három helyen átdöfte. Czettritz és más udvarosai a királyi felségnek megrémültek, és Tomory Pál érsek szállására futottak, erős hangon kiáltván: »Hamar, hamar. Nagyságos Úr, mert Lajos királyt Szapolyay Görgy megölte!« Mit Tomory érsek hallván, sietve felkelt s környezetével Szapolyay Györgyre rohant, és őt meggyilkolta. Ezt hallván Szapolyay György hadvezére és a György párt nagyrésze, megölték Pál érseket.
Szóval akkor mégsem a fentebb olvasható verzió az igaz. Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy mégsem egy derék magyar főúr, Szapolyai György követte el a királygyilkosságot. Ilyesfajta mocskos dolgokra csakis idegenek vetemedhettek. Trianon tükrében tekintve az eseményeket világos az összefüggés: a csehek már akkor a Felvidéket akarták! Háromélű kard... Méghozzá csehkard! Micsoda piszokság! Biztosra akartak menni a nyomorult csehek, ezért nem volt nekik elég a kétélű! Így veszejtették el a magyar királyt a gaz csehek! (Lajos cseh király is volt egyben, dehát úgy látszik ezeknek az alávalóaknak még a saját királyuk se szent). Ráadásul nyilvánvaló, hogy Habsburg utasításra tették, hiszen a bécsi titkos levéltárból került elő a kettétépett (meg akarták semmisíteni!) leleplező irat. Gyalázat! Ideje átírni a törénelemkönyveket, különös tekintettel az általános iskolák 6. osztályos törikönyveire! Egyébként pedig azonnal mondjon le!!! :)))
Két különböző moderátor intézkedett, először kapott egy végleges tiltást, de egy másik intézkedésnél egy kolléga, aki nem tudott erről, adott egy egyhetes kitiltást. Az egy hét letelte után a szoftver a tiltást feloldja, de ez egyben a másik tiltást is feloldja, mert nincs külön kódolva a két tiltás kezelése. Ennyi történt, nem pedig visszaengedés. (A Közleményekben még nyomon is követhető a két tiltás).
Bocsánatot kérek, hogy beleszólok, de ugyanezért tiltottátok ki véglegesen Autocrator Autenthicus-t az Alternatív elméletek rovatból, és 4-hét után mégis vissza engedtétek. Akkor megkérdezném, hogy ez így fer?