Pihenésre vágyó kismamáknak, egyedülálló vagy elfoglalt hölgyeknek teljes körű háztartási segítség. Takarításban (alapos porszívózás, felmosás, portörlés, bútorápolás, csillogó tükrök, vízcsapok, ablak, ajtó, konyha, fürdőszoba, szemét összeszedés, stb.), házimunkában (mosás-vasalás, ágynemű, rendrakás, egyéb), továbbá bevásárlás, hivatali ügyintézés (posta, bank, stb.), ház körüli tevékenység (hó, fű, kert, udvar), autó (mosás, takarítás, karbantartás). Szállítás, sofőrködés, gyermekre vigyázás, ovi. Mindezt egy 33 éves, kedves, magyar, gyermekszerető, állatbarát sráctól, aki tiszta, ápolt, becsületes, józan életű, rugalmas hozzáállású, több éves gyakorlattal és saját autóval rendelkezik. Budapesten, esetleg környékén. Alkalmi és állandó jelleggel. Telefon: 30/2030-995
51 éves vagyok, magánházaknál vállalok takaritást, mosást, vasalást. Jelenleg is dolgozom 5 családnál heti-2 heti rendszerességgel. Van szabad kapacitásom még. Időben és összegben megegyezünk. Várom jelentkezésést:))) gabi959@vipmail.hu vagy a 06305429250-es tel számon.
Önmagára és munkájára igényes precíz és megbízható középkorú nő vagyok.Vállalom lakások illetve családi ház heti rendszeres takarítását a délutáni órákban.Főállásom van.Vállalok továbbá vasalást is.Nem dohányzom.
Rutinos, karakán, fitalos, munkát szerető ember vagyok! Az életem úgyanúgy romokban hever, mint sok ezer embernek, de kűzdök, és dolgozok becsülettel! Keresek minden KEDD-re, második CSÜTÖRTÖKRE, és SZOMBATRA, tartalmas órákra/7-8óra) nagytakarítás szintű,piperetakaritást, heti rendszerességgel,!!.Ebben a porszívózás, bútorkencézés, ezüst-réz tisztitás, folyamatosan a helyiségek ajtaja-ablaka, bútortologatás, mosogatás, vasalás, teregetés, vásárlás, heti beosztás szerint, tehát a ház, -vagy lakás rendszeresen tisztántartása.Kert -udvartakaritás, kutyaellátás, pakolás-rámolás, és amit megbeszélünk.Bizalmat kérek, bizalmat adok, és korrekt munkát, korrekt pénzért.Köszönettel:wg48@freemail.hu-Tel:0620-334-55-58.
Csapó Ági vagyok, 24 éves, van egy 14 hónapos kisfiam.
Referenciákkal, tapasztalattal és energiával rendelkező lány vagyok,és szívesen vállalok takarítást házakban, lakásokban, egyedül, vagy akár a párommal együtt, időmegtakarítás végett!:)
Én itthon vagyok a fiammal, a páromnak jelenleg nem igazán van munkája, így elvállalunk bármilyen takarítást,illetve a párom a famunkákban és az építőiparon belül szinte mindenféle munkában jártas!
Takarítást 1000.-/ó díjért vállalunk, illetve fix 6000.-/ alkalomért!
56-éves fiatalos nő vagyok, takarítást,vasalást és gyermekfelügyeletet vállalok a délelőtti órákban a III.ker-ben! 1200ft-os órabérben, vagy megbeszélés szerint!Tel:306038960
Munkájára és önmagára igényes, megbízható 36 lány takarítást vállal Biatorbágy egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ,vasalást, egyaránt vállalom, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátását.
köszönöm a jelentkezéseket, de egyelőre nem kérek több ajánlatot. elnézést azoktól, akiknek nem válaszoltam, de egyelőre felfüggesztettem a segítségkeresést,
Becsületes és megbízható középkorú nő vagyok.Nem dohányzom.Vállalom lakások és családi házak takarítását heti rendszerességgel.E-mailben mindent megbeszélünk.
Jelentkezéseket a kemancs@freemail.hu e-mail címre várok.
Még lehet jelentkezni a munkára vagy már betöltött?!Én már 12 éve takarítónőként dolgozom,és még heti 2 napom szabad,mivel gyesről jöttem vissza,így pár helyem elveszett!
Kaposváron kereseka mostohaanyukámnak heti rendszerességgel lakás,családi háztakarítást,valamint lépcsőházak takarítását .Ha valaki szeretné,hogy a háztartásába besegítsek akkor hívja bizalommal.Tel:06704159603
Egy megbízható, referenciával rendelkező, nagyon precíz, munkáját kedvelő takarító hölgyet keresek, aki több éves gyakorlattal rendelkezik.
Hetente 1-2 szer kellene takarítani, igazából inkább alkalmankéni összegre gondoltam, megbeszélnénk az árat az aktuális munka alapján, de irányadó órabér ajánlatot is kérek.
A munka teljes körű takarítás.
Helyszín: III. kerület (lakás) 2,5 szoba.
Várom a jelentkezéseket, órabér illetve egy komplett takarítás ára tekintetében.