Roland, nincs elfelejtve a sisakod csak ma tudja megmondani a srac hogy vane hasznaltan hozza! Na irany a Zagrabi mokarok :) Mondtam Mar hogy 51es mezben jatszok?:D
Még. hogy öreg! Én magam 42 vagyok, ez öreg? :) Minden reggel álló cerkára ébredek! De azért jól esett Zsombi debreceni rácsodálkozása, hogy még végig játszom a meccset. Veletek megfiatalodok!!!!! Ja, 3 gyerekeim átlag életkora 9 év. Velük is fiatalodok.
James Harrison, a Pittsburgh Steelers LB-je, az Év Védőjátékosa meghosszabbította szerződését a Steelers-szel, 6 évre 51,75 millió dollárt fog kapni, amellyel a csapat történetének 2. legjobban megfizetett játékosa lett.
Ja és csak annyi hogy az öregség nem betegség csap egy állapot:))))
és HBéla is volt fiatal bár akkor sem volt gyorsabb és szebb sem, de én azért bíratam hogy ott volt elöttem a vén szaros is (mert mindig lelkes amikro a pályán van és ez nagyon kell)
Mindenkit beleszámoltam aki ott volt.Még titeket is akik nem játszottatok sérülés miatt.Mivel Te is ott voltál fotosként ezért téged is meg Sándi is. Mindenkit aki ott volt.
Na azért azt majd számold bele, hogy a következő meccsen már én is játszom, ami azt jelenti, hogy öregíteni fogom a mezőnyt. Béla viszont visszatér az oldalvonalra gondolom, ergó arról az oldalról fiatalodni fogunk duplaannyit, mint amennyit én öregítek! :)
Egyébként Zsiti sem az az igazi újjonc szerintem, mivel előbb érkezett mint én, én pedig 3 éve húzom... Ebben a sportban ez már nem annyira kezdő korszak, bár ami a játékomat illeti...
Remélem mégjobban megtapasztalják a fentebb említett -mellesleg korábbi tanulmányai alatt testnevelés alól felmentett!!!- játékos mentalítását az eredeti posztján... :) Pláne ha sikerül mögötte kocogni a meccsen! :)
Nállam a Debrecenbe elment játékosok átlag életkora: az 24 év alatt volt az egész keret szerintem alacsonyabb ennél (betőltött évet számoltam)...de azt már nincs kedvem kiszámolni:D