Keresés

Részletes keresés

Bosco Creative Commons License 2005.11.05 0 0 1002
Grat az ezerhez :)
Előzmény: COVY (1000)
rosencrantzhu Creative Commons License 2005.11.05 0 0 1001
elég ha megkezdi a dobómozdulatot, az meg szűken beleférhet
Előzmény: COVY (1000)
COVY Creative Commons License 2005.11.05 0 0 1000
az sztem nem is volt szabályos
olyan nincs h 0,4 alatt megfogja és el is dobja valaki a labdát...
ja és asszem tripla volt
Előzmény: Bosco (994)
GDávid Creative Commons License 2005.11.05 0 0 999

ennyiből nem szabad következtetést levonni, de a Phil megint várakozáson alul kezd.

a Knicks úgy látszik idén sem lesz playoff-csapat.

Davis sérülése remélem nem komoly, mert idén nagyon szurkolok nekik, hogy jöjjön össze valami jó eredmény.

Bosco Creative Commons License 2005.11.05 0 0 998
:)))
Előzmény: emgergo (996)
Blaxxx Creative Commons License 2005.11.05 0 0 997
Majd meglássuk.... ;)
Előzmény: rosencrantzhu (995)
emgergo Creative Commons License 2005.11.05 0 0 996

Ja, tényleg, emlékszem :-)

Nagy csönd lett. Rip nyilatkozta is, hogy nagyon tetszett neki a hirtelen kuss :D

Előzmény: Bosco (994)
rosencrantzhu Creative Commons License 2005.11.05 0 0 995
Ennek a topiknak az őse egy Portland topik volt (ahogy elnézem a mostani POR rostert, elég sírnivaló a helyzet), de az is átvedlett general NBA topikká. Nem hiszem, hogy egynél több NBA-topik megélne az indexen.
Előzmény: Blaxxx (992)
Bosco Creative Commons License 2005.11.05 0 0 994
hehe :)

Mint anno, amikor Duncan (végül nem) buzzert nyomott a LAL ellen, aztán Fisher mégis beszórt egy duplát 0.4 mp alatt :)
Előzmény: emgergo (993)
emgergo Creative Commons License 2005.11.05 0 0 993

Úgy érzem elég szoros meccsen vertük a Celticset :-)))

Marha jó , Blountot szétszedik az ünnéplésben, miután 0,8-al a vége előtt belük egy duplát, erre jön Hamilton a buzzer-beaterrel. :D

Blaxxx Creative Commons License 2005.11.05 0 0 992

Nyitok is!

Csak előtte összeszervezem a Heat-eseket!!!

Télleg Heat-esek, irány a Miami Heat topicba!!:D

Előzmény: lightningman (991)
lightningman Creative Commons License 2005.11.05 0 0 991
nyissál. van valami akadálya?
Előzmény: Blaxxx (990)
Blaxxx Creative Commons License 2005.11.05 0 0 990

Na most erről minden klienset le kell szedni h működjön?? pplive.uw.hu

Vagy hogy műxik??

Am meg a Heatnek is lehetne topicja ha a Lakersnek is van...

Jay-X Creative Commons License 2005.11.05 0 0 989
eredetileg úgy volt, hogy nem lesz...
Előzmény: Blaxxx (988)
Blaxxx Creative Commons License 2005.11.05 0 0 988

Nov 14-től?? Na végre!!! Már azt hittem megyek és Lbeszélgetek 1 kicsit Árpával mer a hülyesége miatt az NFL-t adja a Sport1...  HAJRÁ NBA!!

Na szal örülök, h csak megjött az eszük!!! :D

Mikor lesz a köv meccs?

Előzmény: Bosco (987)
Bosco Creative Commons License 2005.11.05 0 0 987

Nincs, minek kéne külön topic bárminek :)

Néhányan a neten nézik (pplive.uw.hu), de lesz majd a sport1-en is ÁLLÍTÓLAG nov. 14-től...
Előzmény: Blaxxx (986)
Blaxxx Creative Commons License 2005.11.05 0 0 986

Hello!!!

Végre egy rendes topik!!! A Heatnek nincs külön topikja??

Ti melyik csatornán nézitek a meccseket!!!

Hajrá HEAT!!!!

Az idei döntő: Spurs-Heat 82-117 :D:D:D

Bosco Creative Commons License 2005.11.05 0 0 985
A Bobcats megverte a Phillyt, gigalol.
Knight zseniális, Okafor szintén.

A Nuggets 39 pontot vert a Blazersre...

Davis még sem tudott játszani ma a Jazz ellen.
Elég kiábrándító, hogy máris lesérült, lehet, hogy elhamarkodtam azt a tippemet,
hogy a playoff meglesz nekik?
Bosco Creative Commons License 2005.11.05 0 0 984
Nah Shaq kidőlt 2-4 hétre...Zo, mint kezdő? Kíváncsi vagyok.
Willie Creative Commons License 2005.11.04 0 0 983
hat nem semmi volt a tegnapi ket meccs. A Heat-Pacersnek csak a veget lattam, meg kozbe bel bele kukkantottam gyerekfurdetes meg vacsoraztatas kozott. Megmondom oszinten nem vartam volna, hogy feljon a Heat, de legalabb izgalmas lett a vege.

A masik meccs meg tiszta kosarparade volt. 30 pontos negyedenkenti atlagot produkalt a Suns. Bar a 4-ik negyed kozepen azt hittem megismetlodik a Dallas elleni vegjataek, de szerencsere most jobban esznel voltak a fiuk. Vegre Nash eszrevette, hogy van meg rajta kivul 4 ember a palyan. Mindjart porgosebb is lett a jatek. Ez a brazil gyerek meg milyen kibaszott gyors... csak ne lenne annyira fakezu.

Willie
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 982
Nem végig, azért volt hogy meglépett a Pacers, de az tény és intő jel az átlagnál is kritikusabbak számára, hogy összességében véve nagyon gyenge játékkal sem sikerült "agyonveretnünk" magunkat. Artest 30 lábról bedobott triplája volt a hab a tortán.:D

Shaq tényleg ótvar volt, de ez nála a szokásos idény eleji nyári bezabálás utáni forma. Nagyon szembetűnő, hogy a centereink közül ki egész évben sportember és ki vedlik át a nyári szezonra mangalicává. Az már SVG kritikája, hogy erőltette Shaq-et, pedig Zo mellett még Jermaine-nek is remegett kicsit a keze.
Előzmény: IVan (981)
IVan Creative Commons License 2005.11.04 0 0 981

A Heat borzasztó szarul védekezett, borzasztó szarul dobott kintről és a vonalról, és így is végig szoros volt. És sztem sokkal szerencsésebb volt a Pacers.

Nagy kérdés Jason Williams, kétlem, hogy fog bármi hasznot hajtani.

Még nagyobb kérdés O'Neal. Nem csak a sérülékenysége... Messze nem a régi már. Nemtom, örüljek-e neki, hogy még 5 évig itt van. Ráadásul 20 milliót fog kapni az 5. évében, amikor már aligha lesz valami. Persze ezt tudta mindenki előre, csak legalább 2-3 évig érjen még 20m-t. Idehozatta a haverjait PG-nek, hogy garantáltan megkapja mindig a labdát. Pedig nem neki kellene lennie a first option-nek.

Aligha helyes, hogy a Memphis ellen Wade a 7. percben dobott először (utolsóként a kezdők közül), és a 3. negyedben 1 darab dobása volt - a félpályáról a buzzernél.

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 980
Én is most láttam, bíztató. Ha Spree idejönne, lehúzhatnánk magunkat a klotyón. Így max. az a veszély fenyeget, hogy valakitől idény közben megválunk, de őszintén szólva sem Williams, sem Walker hiánya nem lenne óriási érvágás (egymást kizáró projektekre gondolok, nem arra, hogy mindkettőt kirúgjuk).
Előzmény: Törölt nick (979)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 979
én ezt olvastam:

South Florida Sun-Sentinel
http://www.sun-sentinel.com/sports/basketball/heat/sfl-heatnote04.1nov04,0,7946250.story?coll=sfla-sports-heat

NO SPREwell SPREE

The Heat vehemently denied an Internet report that it was on the verge of signing Latrell Sprewell.

The free-agent swingman had attracted Heat interest in previous seasons, including when he was dealt from the Warriors to the Knicks.

But Thursday's report caught the Heat by surprise and drew a swift rebuke.

"I don't know anything about it," Van Gundy said. "That has not been anything that anyone has spoken to me about."

Sprewell last season turned down a three-year, $21 million extension from the Timberwolves and since has been rejected in bids to sign with the Lakers and Nuggets.
Előzmény: Doktor Toka (966)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 978
A szünetben Kenny és a többiek a nevével poénkodtak a studióban és megegyeztek abban, hogy Jászikevícsusz.:D
Előzmény: Rukawa (977)
Rukawa Creative Commons License 2005.11.04 0 0 977
nagyon helyes :)

TNTn hogy mondták Jasikevicius nevét? Ugy hogy Yah-seh-keh-vih-shuhs? (Slam rulez :D)
Kiváncsi leszek hogy a kínaiak hogy fogják majd kiejteni :)
Faszért nem maradtam fennt tegnap, azt hittem ha letudom tölteni erre sehol sincs :(
Előzmény: Törölt nick (958)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 976
Ja, nem volt nagy eresztés az a mérkőzés. Mondjuk ez a fellángolás a mai meccsre is állt, amikor a Heat felszántotta a pályát, elég soványnak tűnt a Pacers. Biztos vagyok benne, hogy lesz évközben változtatás a keretben, de jó lenne nem idehozni egy olyan embert, aki már a leigazolása előtt "kirúgásgyanús".
Előzmény: air (972)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 975
Na megvan a hír, elég kamuszagúnak tűnik (nem csak szerintem), nagyon örülnék, ha Spree maradna a helyén: a mellőzöttek listáján.
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 974
Hol van a hír? Azt látom, hogy még nem ült el a téma (sajnos), de arról még sehol nem írnak, hogy el is van boronálva a dolog.
Előzmény: Doktor Toka (966)
progress Creative Commons License 2005.11.04 0 0 973

Borwn valóban nem sokat mutat abból, hogy jót tett volna a levegőváltozás.

Az első hónapban egyébként alapvetően az a kérdés Lakers szempontból, hogy Odomból kitudják- e hozni a benne levő lehetsőégeket. Az első két meccs számomra ilyen szempontból biztató volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!