Ennek a topiknak az őse egy Portland topik volt (ahogy elnézem a mostani POR rostert, elég sírnivaló a helyzet), de az is átvedlett general NBA topikká. Nem hiszem, hogy egynél több NBA-topik megélne az indexen.
A Bobcats megverte a Phillyt, gigalol. Knight zseniális, Okafor szintén.
A Nuggets 39 pontot vert a Blazersre...
Davis még sem tudott játszani ma a Jazz ellen. Elég kiábrándító, hogy máris lesérült, lehet, hogy elhamarkodtam azt a tippemet, hogy a playoff meglesz nekik?
hat nem semmi volt a tegnapi ket meccs. A Heat-Pacersnek csak a veget lattam, meg kozbe bel bele kukkantottam gyerekfurdetes meg vacsoraztatas kozott. Megmondom oszinten nem vartam volna, hogy feljon a Heat, de legalabb izgalmas lett a vege.
A masik meccs meg tiszta kosarparade volt. 30 pontos negyedenkenti atlagot produkalt a Suns. Bar a 4-ik negyed kozepen azt hittem megismetlodik a Dallas elleni vegjataek, de szerencsere most jobban esznel voltak a fiuk. Vegre Nash eszrevette, hogy van meg rajta kivul 4 ember a palyan. Mindjart porgosebb is lett a jatek. Ez a brazil gyerek meg milyen kibaszott gyors... csak ne lenne annyira fakezu.
Nem végig, azért volt hogy meglépett a Pacers, de az tény és intő jel az átlagnál is kritikusabbak számára, hogy összességében véve nagyon gyenge játékkal sem sikerült "agyonveretnünk" magunkat. Artest 30 lábról bedobott triplája volt a hab a tortán.:D
Shaq tényleg ótvar volt, de ez nála a szokásos idény eleji nyári bezabálás utáni forma. Nagyon szembetűnő, hogy a centereink közül ki egész évben sportember és ki vedlik át a nyári szezonra mangalicává. Az már SVG kritikája, hogy erőltette Shaq-et, pedig Zo mellett még Jermaine-nek is remegett kicsit a keze.
A Heat borzasztó szarul védekezett, borzasztó szarul dobott kintről és a vonalról, és így is végig szoros volt. És sztem sokkal szerencsésebb volt a Pacers.
Nagy kérdés Jason Williams, kétlem, hogy fog bármi hasznot hajtani.
Még nagyobb kérdés O'Neal. Nem csak a sérülékenysége... Messze nem a régi már. Nemtom, örüljek-e neki, hogy még 5 évig itt van. Ráadásul 20 milliót fog kapni az 5. évében, amikor már aligha lesz valami. Persze ezt tudta mindenki előre, csak legalább 2-3 évig érjen még 20m-t. Idehozatta a haverjait PG-nek, hogy garantáltan megkapja mindig a labdát. Pedig nem neki kellene lennie a first option-nek.
Aligha helyes, hogy a Memphis ellen Wade a 7. percben dobott először (utolsóként a kezdők közül), és a 3. negyedben 1 darab dobása volt - a félpályáról a buzzernél.
Én is most láttam, bíztató. Ha Spree idejönne, lehúzhatnánk magunkat a klotyón. Így max. az a veszély fenyeget, hogy valakitől idény közben megválunk, de őszintén szólva sem Williams, sem Walker hiánya nem lenne óriási érvágás (egymást kizáró projektekre gondolok, nem arra, hogy mindkettőt kirúgjuk).
South Florida Sun-Sentinel http://www.sun-sentinel.com/sports/basketball/heat/sfl-heatnote04.1nov04,0,7946250.story?coll=sfla-sports-heat
NO SPREwell SPREE
The Heat vehemently denied an Internet report that it was on the verge of signing Latrell Sprewell.
The free-agent swingman had attracted Heat interest in previous seasons, including when he was dealt from the Warriors to the Knicks.
But Thursday's report caught the Heat by surprise and drew a swift rebuke.
"I don't know anything about it," Van Gundy said. "That has not been anything that anyone has spoken to me about."
Sprewell last season turned down a three-year, $21 million extension from the Timberwolves and since has been rejected in bids to sign with the Lakers and Nuggets.
TNTn hogy mondták Jasikevicius nevét? Ugy hogy Yah-seh-keh-vih-shuhs? (Slam rulez :D) Kiváncsi leszek hogy a kínaiak hogy fogják majd kiejteni :) Faszért nem maradtam fennt tegnap, azt hittem ha letudom tölteni erre sehol sincs :(
Ja, nem volt nagy eresztés az a mérkőzés. Mondjuk ez a fellángolás a mai meccsre is állt, amikor a Heat felszántotta a pályát, elég soványnak tűnt a Pacers. Biztos vagyok benne, hogy lesz évközben változtatás a keretben, de jó lenne nem idehozni egy olyan embert, aki már a leigazolása előtt "kirúgásgyanús".
Borwn valóban nem sokat mutat abból, hogy jót tett volna a levegőváltozás.
Az első hónapban egyébként alapvetően az a kérdés Lakers szempontból, hogy Odomból kitudják- e hozni a benne levő lehetsőégeket. Az első két meccs számomra ilyen szempontból biztató volt.