Nos, ez nagyon korrekt! Egyedül Függöny/Sirius - ról nem hallottam még. Bár jobb lessz vigyázni, még valaki megírja (ezeknél nem lehet tudni) + még Lily/Harry - t sem láttam még[talán jobb is, hogy nem] .
Én meg szeretnék egy Voldemort/Nagini-t, egy Piton/Frics-et, egy dementorok/Barty-t, meg Függöny/Siriust:) És esetleg egy Dobby/Winky-t, hmmm, talán Siport is bevehetnék harmadiknak:DDD
Csak valami teljesen agyament hülyeséget találtam, amelyben Rita interjút próbál készíteni Harryvel. Intim jelenetek nincsenek közöttük. De ha érdekel, itt a link.
Igen, a Merengő adminrendszeres, és addig nem olvasható az új fejezet, amíg nem engedélyezi egy admin (kivételek a listások - Nimbusz lehetne listás... Eta?). Tekintve, hogy augusztus 20. van, szerintem ma már nem lesz olvasható az a fejezet... :-(
Feltettem a Megjelölve következő részét, egyenlőre csak a Merengőre, mert a fanfiction.net nem hagyja magát. Ez a Merengő áltelános linkje, nem tudom mikor engedélyezik a történetet és lehet már olvasni, de általában gyorsan megy:
Sajna, lemaradtál a kéréssel, már megkérdeztem. Igent mondott. Szerintem, ezt be fogja fejezni, mert már alig egy-két rész van csak hátra. De amiről írtál, azt sem olyan régóta hanyagolja, lehet, hogy emiatt a rövidke írás miatt csak szüneteltette, és utána folytatja. Mindenesetre, imádom, hogy a Mistletoe-t 4-5 naponként frissíti. :)
Sziasztok! Én Theowyntól a Harry Potter and the Enemy Withinre vetettem szemet, már bele is egyezett. :) Esetleg nincs valakinek kedve bétázni? Ez lesz az első fordításom, úgyhogy izgulok... :)
Meg tudom érteni :) Nekem is megfordult a fejemben, de annyi más tervem van előtte... Úgyhogy sok sikert. De vigyázz, Forever and Some-nak van néhány WIP-je, néhány közülük nem nagyon frissülget már jó ideje, sajnos :( Bár a Mistletoe-t most elég gyakran frissíti, úgyhogy bízom benne, hogy nem hagyja abba. Fantasztikus humora van, ez is egy olyan fic, amit nem ajánlatos evés-ivás közben olvasni, könnyen köpködés vagy fulladás lehet a vége :) Ha írsz neki a fordítás miatt, kérdezz már rá, lécci, hogy mi van (lesz) a Wet Nightmare-rel, mert megöl a kíváncsiság, de nem akar folytatódni. *hüpp* Majmunka
Hali Mindenki! Úgy gondoltam, hogy szeretném lestoppolni magamnak fordításra Forever then some: Mistletoe című írását. Vagy valaki már szemet vetett rá?
Szintén OFF:
Jövő hét végén kb. megtudom, h nekem is kellene-e... X/ Mert nekem eddig azért nem akaródzott BP-re mennem dolgozni, mert marha drága ám egyedül a bérlet :/
Viszont lehet, h a mai interjúsok felvesznek.
ON
(és akkor lesznek ficek - lehet, h már most is lesz valami folytatás - mert végre kimászok a depiből, ami kicsit régen esz egyébként is)
Fúúú, lécci nagyon szorítsatok nekem, hogy találjak bérlőtársat!!! Most jelentkezett egy csaj, aki úgy tűnik biztosra mondja!!!! Jajjjdejólenne!!! Szorítsatok!
ON
Jah, amugy vettem tegnap egy gyűrűt, ami engem teljesen arra emlékeztet amire Piton átalakítja Harry gyűrűjét az Egy páratlan évben. Cuki kígyó alakú, csak ennek nincs smaragd a szeme helyén. És ezüst, arra nem emléxem hogy a fic-ben arany e, de biztos az. Csak aranyat én nem hordok. Nagyon büszke vagyok rá. Hugomnak is ugyanolyat vettünk (neki első, nekem a 9. gyűrűm :D) Szóval mostmár mindketten "igazi" mardekáros csajok vagyunk...:D
Nem érdekelne valakit egy társalbérlet a XI kerületben? Szép 1,5 szobás lakás. Panel. Most kezdem az egyetemet, és egyedül nem tudom fizetni az albérletet. (60Ezer/hó) Nagyobbik szobát "adnám ki", nekem (lassú tűzön) elég a kicsi is. Légyszi ha érdekel valakit, vagy van ismerőse akit érdekelne, szóljon nekem (vagy neki). 70/5930173 vagy irjatok emailt. Lécccci! Köszi!