World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Fogadást nagyösszegben nem kötnék, mert óvatos vagyok, de nagyon sok olyan dolog van ami durván kamuszagú. Egy csomó olyan dolgot látok ami redundáns vagy a mostani vagy az ott leírt képességekkel együtt, pl a csomó staminanövelő talent a warriornál. Vannak olyanok is amit egyszerűen teljesen indokolatlannak tartok, mintpl frostmage ranged stun képessége és így tovább. Nem mondom, hogy nincs benne olyan ami nem lenne jó és nagyonis indokolt. De nekem bűzlik :)
rendszeresen 3 construct garázdálkodik a raidben - régen iylenkor már heveny üvöltözés ment a ventrin, lévén egyrészt instant wipe másrészt meg hogy nem lehet leölni időben, most meg egy beletörődő könyörgés van csak, hogy ugyan lenne szives a gazdájuk leölni őket
valamelyik raiden az összes beszabadult construct az egyik restosámánt ütötte, az meg pofátlan módon kihealelte magát.. lol
És ne légy nyugodt, alapvetően bárki bármikor okozhat wipe-ot. Eszement kombókat tud összehozni, a curse-tüz-feldobás-fear és ennek elképesztő variációi instant halált tudnak produkálni néha. A multkor a randomgenerátornak rossz napja volt, egy Archi körüli (illetve lévén healer inkább a tankja körüli) teljes kör megtétele után jutottam vissza a számomra kijelölt helyre, annyira cefetül pakolta a tüzeket, jött a fear, repültem el a fenébe.
Túl sok a random abban a fightban ahhoz, hogy kedveljem.
Egyszerüen kevesek vagyunk oda vagy valami. Rossz ezt így kimondani de ugy néz ki ez a pálya. ^^ Pedig gearben ott vagyunk ahol mindenki, szal wtb skill vagy nem tudom. :) A semmi haladás mondjuk nem teljesen igaz, mult héten haladtunk 10%-ot. :)
Vigyázz, ha égsz, a tűz tickje leszedi a levitate-t. Olyankor nagyon kell a tears, különben szétplaccsansz. Ja és ne mondd, hogy mindig ki fogod kerülni a tüzet. Nem fogod. Ha akkor dob el, és nem használsz tearst akkor meghalsz.
Nemsokára ugyis átmentek Sunwellbe. Na ott kiélheted majd magad. :) Főleg mivel a gearetek sem lesz az igazi oda. :) Nekünk továbbra sincs haladás Murun. Nem is tudom láttam-e a játékban ilyen bosst ahol 3 hétig semmi javulás nem tapasztalható...
Komolyan várom. Hiányzik a kihívás. Olyan szempontból full nyugodt vagyok, hogy papként nem kell a könnycseppekkel szarakodni, így erősen lecsökken a wipe okozás és leugattatva levés esélye:-D
Csak azon vigyorogtam, h szerintem még megunni se igen lehetett időd. Archin meg bármikor lehet több órás wipefeszteket tartani ha épp úgy jön ki a lépés. Őszintén remélem hogy ma nem mégrosszabb szerverünk lesz, mert a tegnapi ms-el egy Archi az szinte kizárt. Councilon úghy haltam meg, hoyg visszanézve 4 flamestrike ticket kaptam be, nálam az első után kinn voltam berlőle és tekertem a healt.. csak a serverig ez nem jutott el...