A D nagyon szépen fejlődik, szerintem most az egyszer nincsen ok az aggodalomra. Egy-két héten belül küldik a belső festésről szóló értesítést, az átadás meg októberben várható.
Tegnap láttam a TV-ben az Irigy hónaljmirigy / Lakóparkos részét, hát ha naggyon elgondolkozok a dolgon szinte mintha a CP-ről szólna!!!
Gondoltam, hogy felveszem és elküldöm nekik, hogy nézzék már meg, aztán megkérdezném mellékesen, hogy Ők lesték le róla a dolgot, vagy Rólluk forgatták???
Találó mondatok:
"Most pedig vessenek keresztet a pénzükre"
"Mikor lesz átadás: Átadás, az soha!!! :))"
stb.
Valahogy naggyon ismerős volt a dolog!!!
Egyébként a D-t ugyan mikorra tervezik átadni, erről tud valaki valamit??? (15-20 év múlva, ha beállunk betonozni??)
A kérdésed második felére a válasz ma megszületett: hivatalos az infó, hogy szeptember 1-16 közt lesznek az átadások. A héten remélhetőleg elküldik az erről tájékoztató leveleket (amiket eredetileg a múlt héten akartak, de a kötbér- és kamatszámítások elhúzódása miatt nem sikerült nekik).
A múlt héten hívtam a CP-ot, ahol is egy átirányított telefonon egy helyettesítő hölgy azt az infót adta, hogy a használatba vételi engedély aug. 16-án megszületett. Nem tudom, hogy erről az E épületesek mikor kapnak infót:(( Röhej, hogy nagyban kiküldik a levelet, hogy a festés kész van, és azt mikor lehet megnézni??
Másik, hogy 3 napomba került, hogy elintézzem a hitelszerődésem módosítását, mert aug. 20-án elvileg lejárt, de az átadás annyit csúszik, hogy maga a bank is elismerte, hogy nem tud semmit. Már igazán kiváncsi lennék, mikor is mehetünk átvenni a dologkat:)) Na üdv. Gabi
A D épület udvari oldaláról is elbontották már az állványzatot. Fent van az összes korlát is (a 8. em nagy teraszát kivéve). Szerintem nagyon jól néz ki. Ahogy haladnak, szerintem nem sokat fog csúszni az E-hez képest. Lassan kezdek hinni abban, hogy októberben tényleg beköltözünk. Kár, hogy az első két héten nem leszünk itthon. Remélem nem pont akkor kell majd átvenni.
Ma kaptam készhez egy ajánlott levelet a Földhivataltól, miszerint fizessem be a tárolómnak az illetékét.
Én úgy tudtam, hogy első lakásra - pláne, ha új - nem kell illetéket fizetni. Ez a tárolókra nem vonatkozik? Pedig egy kalap alatt van emlitve a lakással a szerződésben. Kérlek benneteket, ha tudtok erről biztos információt adni, írjatok!!!Előre is Köszi!
Hát szomorúan olvasom hogy ismét megy a határidő tologatás.
Az a kérdés, hogy a használatbavételi-t mikorra kapjuk kézhez???
Sajna már ott tartok, hogy az se érdekel, ha nem költözhetek, csak 1 év múlva csak a használatbavételi-t kapjam meg október végére!!
Ha nem kapom meg, akkor sajna a kötbér se naggyon ment meg attól, hogy az apeh megpróbál megfejni majdnem 1 millával, amit a kötbérből nehezen tudnék fedezni, egyébként is már rávertem majdnem 100e-ret a halasztásra!!!
Még a végén börtönbe vonulok leülni a be nem fizetett adómat, úgyhogy a költözés időpontja már nem is érint! :)))
Nekem 12.-e óta jár és annyit tudok csak, hogy majd ők utalnak vissza pénzt miután én már kifizettem a teljes árat... Mást sajnos nem tudok.. :( Reménykedtem, hogy erre nem fog sor kerülni.... :(
Nem tudom,sajnos a számát.Épp elmentem megnézmi kivülről a házat...a héten máspdszor...és bementem az irodába,hátha tudnak vmi újat mondani.Tory Úr meg pont lent beszélgetett a portással,én meg szóbaelegyedtem vele.Ő sem örült túlzottan a kérdésemnek.
Beszéltem Tory Úrral!Azt mondta,hogy szeptember 1-20 között hivják be az E épület lakóit.....ne is álmodjunk tovább az augusztusról!Remélem nem megy nyugdijba a redőnyösöm.Szólok,ha vállal titeket is,bár szegény azt sem tudja,milyen tokja van a redőnynek,mivel nem engednek föl senkit.