Hi! Legközelebbi (távoli) bulira tényleg jönnötök kell. Volt Gackt-Vanilla :-)))) S ha láttátok a Vanilla live-ot, akkor el tudjátok képzelni a koreográfiát a bulin. :-))))) Deg, és Buck-Tick is volt bőven, no meg Malice Mizer. Jót tomboltunk. S a hely amolyan szoba-party feelinges volt, kék fényben. :-) Puha szőnyeg a padlón házi buli jelleget adott neki, nomeg az arcok is ismerősek és ismeretlenek, de főleg ismerősek. na ezt jól megaszontam. pásztok
______
ja, a Cure-t én is sajnálom, hogy nem mentem. Az az év volt a legjobb Sziget mostanság( Cure, Pulp, Muse). És én kihagytam...illetve, most jut eszembe, hogy voltam Jovanottin. :-) de hüle vagyok.
az art mozi japán filmklubjától ne sokat várj, mert a klasszikusokon és Kitano-n, a Tabu-n, meg Chihiro-n kívűl más nem lesz, mert ezeknek van mo-i filmforgalmazási joguk, tehát mozivásznon mást nem adhatnak. ha valami zártkörűbb klub lesz, akkor DVD-ről persze bármit nyomathatnak, de azt meg nem verik nagydobra, mivel illegális. jó esetben csak akkor fogsz látni mást is, ha a Japán Alapítvánnyal együtt szervezik a klubot, mint itt Bp-en júliusban szokták az Örökmozgóban. ennek viszont nincs sok realitása ott vidéken.
A Cure-t én is nagyon szeretem, de amikor legutóbb a szigeten voltam a koncertjükön, kicsit kiábrándultam belőlük. Úgy döntöttem inkább hallgatom őket, mint nézem. :-(
Robert borzalmasan nézett ki, a hangja is elcsuklott néha. A stúdióban szerencsére top-on van.
hát tudod mit, Gackt is elképesztő srác, aki ilyen mély barátságot tud kötni manapság, ill. ennyire tudja szeretni a barájtát, azelőtt le a kalapom:)
persze, hogy ez is "szerelem", egyetértek vele, nem kell mindenbe a testiséget belelátni (meg buzizni). az ilyen kapcsolatok a legértékesebbek. a barátság komoly dolog lehet:) szinte csak a gyerekkorban él meg az ember ehhez hasonlót, később már...
megjegyzem, a fotókon még mindig lágynak találom a vonásait, élőben nem:)
ettől függetlenül sem az esetem, de "szép" pasi:)
mindegy, én most úgyis a Cure-ral vagyok elvarázsolva, az új albummal. mindennap meghallgatom, nem tudok nélküle létezni:) valami elképesztő, döbbenetes, katartikus, zseniális. nem lehet rá szavakat találni, de ez már nagyon igényes rockmuzsika. asszem a rock műfajban ennél magasabb szintet nemigen lehet megütni, igazi szellemi élmény, akár egy remekműnek titulált könyv, film, vagy kép.
Robert Smith egy ISTEN, a kiabálós, dühös hangjával és a bődületes hangerejével, egy igazi mágus. az ilyen énekesek már nagyon ritkák, talán csak a rockzene fénykorában léteztek, mint Robert Plant (Led Zeppelin), a nagy kedvencem. azé' ezeknek a pasiknak (má' a zenekaroknak) olyan virtuóz hangszertudásuk volt, amilyen ma nincsen senkinek.
jó, mondjuk én nagyon sokféle zenét hallgattam/hallgatok, és úgy igazából a zene nálam a jazznél kezdődik, de abban is van vacak bőven.
Cure-ral kelek, Cure-ral fekszek, jaj micsoda kincs ez a lemez:)
Tökre örülnék neki, ha egyszer egy bejegyzésemben nem lenne gépelési hiba. Az előzőben pl.sikrült 2-szer beleírni a nevét egy mondatba. Ez már olyan kézreflex biztos, hogy 3 mp-enként le kell írnom a nevét. :)
Mmm, a buli nagyon jó volt, sajnálhatja, aki nem volt ott. :) De készültek képek,majd mondom, ha valahol fent lesznek.
Harpo,
Említetted, hogy soha nem látod Gacktot mosolyogni, csak ha Hydeal van. Persze, kevés videot láttál még vele, szóval hidd el, hogy szokott mosolyogni, viszont Hydeot tényleg nagyon szereti. Elég szomorú, hogy egyes fórumokon,mint pl. a soundofjapan-en mindenki úgy gondolja, hogy Gackt rá van akaszkodva Hydera, mintha ez valami egyoldalú kapcsolat lenne, és mintha Hyde, egy 35 éves ember nem tudná eldönteni, hogy kivel barátkozzon. El se tudják képzelni, hogy van olyasmi Gacktban, ami miatt Hyde kedveli? Na mindegy... Mindenestre Gackt az önéletrajzában Gackt többek között ezt írja róla:
Kontextus nélkül ez a szöveg mondjuk kicsit félrevezető, szóval senki ne gondoljon rosszra (vagy felőlem...:PPP), de a lényeg, hogy nagyon szereti, még ha nem is lehet az övé, mivel pasi.
Szerintem nem arra valók, hogy zene jöjjön belőle. Ellenben megfejtetted, hogy miért jelennek meg különféle Gackt képek zenahallgatáskor. Te tötötted le a winamp skineket= képek . :-)
_______
Kettővel ezelőttit meg Sárkánynak kommenteztem, de akkor mégeccer nekifutok:
Schweinstein biztos van vkinek, majd kérdezősködöm. :-)
""nem tudom, Babylon hogyan varázsolta nekem ide a Le Ciel-t, biztos ilyen winamp skin-t küldött, mert azóta bármit hallgatok rajta, mindig Gackt képei jönnek be, most épp a szamurájos. úgyhogy Babylon puszi neked érte:))"""
azta!!! nagyon szívesen. bárcsak magammal is tudnék ilyen jót tenni. :)) nem értek a skinekhez.
A magyar-japán hasonlóságot a sodródó emberekre értettem, nem pl. nyelvi rokonságra. A "legyen egy diploma, osztán lesz valami"-féle céltalanságra. Ez globális probléma :), persze.
Igen köszi az industrial-os linket. Tényleg tökjó a You're my disease. Először ugy voltam, hogy a Slip jobb. De most már a Y're m. d. is baromira tetszik.
Harpot megértem, hogy elsőre nem jött be neki a sok effekt. Én is az úgymond gitárzenéhez voltam/vagyok szokva, de Sakurai és a B-T miatt most már vonz az elektronikus cucc is. :-)
Sárkány: a cd-d megérkezett! 1985-től 2003-ig vannak az albumok, sz'al stílusilag elég változatosak , egyre zúzósabbak. Zenetörténeti fejlődésen esnek át. :-)
végre tegnap volt kellő mennyiségű szabadidőm, ezért végighallgattam az összes jpop letöltésemet.
Sárkány neked örömhírem van: a Buck Tick tényleg fantasztikusan jó banda!
nem csodálom, hogy imádjátok Babylon-nal, talán engem az elektronikus effektek mennyisége zavarhatott meg, egy kicsit soknak találom, jobban szeretem, ha kézzel tépik erőteljesen a húrokat:))
Sakurai tényleg nagyon jó pasi (bár nem az esetem), de remek hanggal rendelkezik és nagyon jó a kiállása, úgyhogy ezennel visszavonom a lágy jelzőt, amit elsősorban a fotói alapján mondtam róla. biztos a szövegei is kiválóak:)
a koncertjei szuperlátványosak, ha jönne Mo-ra, biztos tuti kimennék a bulijára.
Dir en Grey szintén nagyon jó, ráadásul az ember beszar tőlük a röhögéstől, olyan komolyan tudják adni a hülyegyereket:))
L'arc en Ciel nagyon-nagyon élvezetes zene, Haido-nak is micsoda hangja van,
anyám!:)
Gakuto-ról meg már áradoztam eleget, nem ismétlem meg:)
azé' ő a szívem csücske még mindig, hogy miért van így, ki tudja...:)
Közi: Katharsis - Szuper!!
X - Japan egyelőre kimaradt, most találtam meg a lapot, ahonnan elég sok szám letölthető..., meg még Dir en Grey-eket is fogok.
asszem másom nincs, ill. egy Blood klipet láttam még, hát jó, de brrrr:)))
és örömmel konstatáltam, hogy minden fájlom megvan, nem vesztek el, csak én vagyok néha hülye, mert keverem a szezont a fazonnal:))
nem tudom, Babylon hogyan varázsolta nekem ide a Le Ciel-t, biztos ilyen winamp skin-t küldött, mert azóta bármit hallgatok rajta, mindig Gackt képei jönnek be, most épp a szamurájos. úgyhogy Babylon puszi neked érte:))