A Párt csapatát kaptuk a kupában, legalább idén sem kell sokat szarozni velük. Remélem megy az U21 kiegészülve a Somával, aztán élvezkedhet a "zsúfolásig telt budapesti aréna".
Kösz a feltöltést, fejfájdító volt. :) Lényeg a győzelem, a Mafc-nak gratula, sok sikert a bentmaradáshoz nekik, játékuk alapján van rá esélyük, bőven.
Szerintem is ott ült a 2. sorban a leendő irányítónk, én is láttam (kaposvári kosaras melegítőben is volt amit a csapattagok kapnak, tehát több mint gyanús)
Én nem voltam meccsen, de szerintem ő volt az. :) Ez a fene nagy titkolózás lassan már nekünk, szurkolóknak lesz kellemetlen, mi kérünk mjad elnézést. :)
Olyasvalakitől kérdezném, aki szintén kintvolt a meccsen. A közöttünk a második sorban ülő feka srác lenne az irányító? Mert a delfineken valaki azt írta, hogy ott volt melegítőben a meccsen, csak azóta már moderálták a hozzászólást. Kiváncsi vagyok már, mi ez a fene nagy titkolózás
"A somogyiak mindössze két légióssal álltak fel, miután a közös megegyezéssel szerződést bontó Matthew Gibson utóda még nem léphetett pályára új együttesében."
Kíváncsi vagyok mi az oka ennek a nagy be nem jelentésnek...
Minden győzelemért meg kell dolgozni, de kibaszott nagy mázlitok van. A Pécs ellen -20-ról, most -15-ről az utolsó mp-ben. De persze faszák vagytok, mert ti mindenkit... . Na, majd március 4-én...
Srácok, nem akarok mindenbe mindent belelátó lenni, de ha a csapat FB oldala felvett ismerősnek egy feka irányítót a napokban, az az álmos könyv szerint mit jelenthet? :D
Szerintetek Walker lehetett a kiszemeltünk? Mert a leszerződtetéséről írt cikkben írták, hogy más magyar klubok látókörében is benne volt. Mondjuk az arcát leszámítva nem sok mindenre emlékszem a fickóról.