Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 826
Egyébként nagyon jónak találom az Arsenal-borítót. Ha nem lennék Megadeth-fan, már egy ilyen borító is felkeltené az érdeklődésemet. A System borítója valahogy nem jött be nekem. Vic túlságosan a szélére került, nincs meg az egyensúly a képen. Még a Peace sellsen is egy kicsit jobbra volt húzódva, de -az én szememben- ez semmit sem rontott rajta. Itt valahogy mégis zavar.
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 825
igen, valószínű ez lenne a koncert utolsó mondata...:)
Előzmény: mvyky (824)
mvyky Creative Commons License 2006.02.03 0 0 824
szerintem a művészi szabadságba bármi belefér, hogy eljátssza akármelyik dalt. sőt, szerintme a Holy Wars 'don't look now to Israel it might be your home land' sor kifejezetten passzolna is! :-))
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 823
Igen, a Megadeth-nél lehet 1-2 ilyen számot még felhozni: Blackmail the Universe, Rust in Peace, Set the World Afire...

Van egy ötletem: szedjük össze az összes ilyen számot, küldjük el Mustaine-nek, és írjuk oda, hogy "na te Megaman, ezeket merd eljátszani. Akkor legyen nagy a szád, amikor ott álsz a sejkek előtt, akiknél legalább egy aknavető meg 3 géppityu van fejenként. Légy férfi végre, necsak a studióban!"
Előzmény: megaa (821)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 822
...sem több tagcsere
megaa Creative Commons License 2006.02.03 0 0 821

És mondjuk érdkekes lesz, amikor az araboknak játsszák a Holy wars-ot....

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 820
Végülis nem rossz dolgok az ilyen koncertek. Anno hatalmas sikert arattak a szovjet barátsági koncertek. Ez ugyanez, csak a XXI. sz.-ban. (akkor sem hittük volna, hogy ismerik arrafelé a Heavy Metal-t)

Biztos jó lesz, csak ne játszák el a "Shadows of Deth"-et, mert akkor nem lesz se új album, se Megadeth többé...:)
mvyky Creative Commons License 2006.02.02 0 0 819

mit szóltok a megadeth márciusi dubai koncertjéhez, amellett, hogy kuriózum?

én arra lennék kíváncsi, hogy vajon hány megadeth rajongó lehet az arab térségben, mert tudomásom szerint az arab világban a metál zene nem túl népszerű... vagy nem arról lehet itt szó, hogy vmelyik gazdag sejk meghívta a fia kívánságára a zenekart, hogy zenéljenek nekik egyet? :-))))

mvyky Creative Commons License 2006.02.02 0 0 818
persze biztos, valami marketinges, pénzügyi stb. oka van az új dizájnnak meg egyébként mivel maga Mustaine lesz a zsűri gondolom valami fainra fog rábólintani. biztos nagyon sok tuti pályázati anyagot adtak már be. kiváncsi vagyok rá nagyon! :-)
Előzmény: Törölt nick (817)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.02 0 0 817
Szerintem ez az egész újradesign-olás csak azt akarja sugallni, hogy a Megadeth mennyire megújult. Üzleti fogás, ami azoknak szól, akik manapság már nem hallgatják a Megadeth-et. Ha véletlenül meglátják az új cd borítót, amin a hagyományos Vic van, akkor egyszerűen átsiklanak rajta. De vajon hogy állnak hozzá akkor, ha az egy nyílvánvalóan újabb, átplasztikázott kinézetű?! Nem mindegy.

Sokaknak már ennyi is elég, hogy belehalgassanak, akkor pedig már nagyon valószínű, hogy meg is veszik. Márpedig ez a lényeg...

Ha pedig így van, akkor a következő cd borítón is látni fogjuk Vic-et (nekem személy szerint a zakó-nyakkendős megjelenése teccik a Peace Sells-en. Nagyon jól el lett találva az a borító. Mind a figura, mind a beállása ütős...)
Előzmény: mvyky (816)
mvyky Creative Commons License 2006.02.02 0 0 816

és mit szóltok az új arsenal of megadeth DVD borítójához??? sztem mint, minden megadeth lemezé ez is nagyon találó! (főleg a bombán lévő kóreai v. kínai írásjelek sokat sejtetnek...)

egyébként meg Vic újra-design-olásáról csak annyit, h nekem az eredeti nagyon tetszik, nem tudom miért van rá szükség, h "megfrissítsék"

mvyky Creative Commons License 2006.01.31 0 0 815
persze, h királyul énekel, én is karmolom a hangját! :-)
Előzmény: Levike (814)
Levike Creative Commons License 2006.01.31 0 0 814
Hat nemtom ugy tunik akkor en a kissebbseghez tartozom, amikor azt mondom Dave kiralyul enekel, es a Youthanasia az egyik kedvencem.. :)
mvyky Creative Commons License 2006.01.30 0 0 813
persze, ha már itt tartunk, akkor messziről nézve egy vöröshajú csajnak is lehet nézni, mert elvégre hosszú göndör rőzséje van. :D (bocs' hülyeség, meg minden, de ez most úgy kibukott belőlem.)
Előzmény: seabeast (806)
Simple Creative Commons License 2006.01.30 0 0 812

Méghozzá a Faxon!

(megfejtés: Lisa Faxon-nak hívják, asszem.)

Előzmény: Enzo (811)
Enzo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 811

Tényleg, tökre egy csaj voka-Lizált?

:)

Előzmény: Simple (810)
Simple Creative Commons License 2006.01.30 0 0 810
Nekem meg olyan volt egyszer, hogy vettem egy cd-t egy barátomtól. Kábé egy évvel később láttam egy klipet ugyanattól a bandától, és teljesen ledöbbentem, mert kiderült, hogy nő az énekes!!! Csak akkoriban több olyat is hallgattam, akinél vékonyabb hangon énekeltek, úgyhogy fel sem merült bennem, hogy nem férfi. Elmondtam másnap a barátomnak az óriási felfedezésemet, mire röhögött, és annyit mondott, hogy a cd borítóban nem szúrt szemet, hogy: vocal: Lisa ...???:)))
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.30 0 0 809
nekem sem jutott még soha eszembe, hogy Mustaine hangját női vernyogáshoz hasonlítsam...
Előzmény: Enzo (807)
vsiivz Creative Commons License 2006.01.29 0 0 808
inkabb legyen noies az a nyavogas, es akkor esetleg kiegyezhetunk egy dontetlenben
:o)
noinek semmikepp nem neveznem
Enzo Creative Commons License 2006.01.29 0 0 807

Nekem soha eszembe sem jutott ilyesmi. Szerintem hülyeség.

Ezzel a lendülettel akár KingDiamond, vagy mondjuk philcollins is csaj. 

seabeast Creative Commons License 2006.01.29 0 0 806
Inkább az a súlyos hogy elsőre tényleg tűnhet női nyávogásnak Mustaine hangja.
Előzmény: Törölt nick (805)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 805
gondolom lehidaltál...
seabeast Creative Commons License 2006.01.29 0 0 804
Egy haveromnak mutattam Megadeth-et pár hete,nem egy nagy metálos,de szereti a rockzenét. Betettem neki a Tornado Of Souls-t,majd amint belépett Dave a dalba a srác elkerekedett szemekkel: "Női énekesük van?Tök fasza!"

Csabaking Creative Commons License 2006.01.29 0 0 803

Szerintem nem is kerestek másik énekest. Dave kipróbálta magát, és úgy gondolta, hogy ide elég lesz ez is, plusz úgy sokkal jobban előtérben lehet, ha ő a gitáros és énekes egyben.

Egyébként én is örülök neki, hogy ő énekel. Véleményem szerint a legjobban a Countdown albumon énekelt. Legalábbis ott nem visítozott annyira .:-) Az a szövegköpködés nagyon illett a lemezhez.

Előzmény: Törölt nick (802)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.27 0 0 802
Nem egy helyen olvastam, hogy mennyivel jobb lenne, ha Dave odaadná a mikrofont valaki másnak. Hát nem tudom, de rengeteget veszítene az egyediségéből a zenekar. Dave bármennyire is rossz énekes, az ő hangja a Megadeth egyik legfőbb védjegye. Egyszerűen pótolhatatlan lenne!

Tegnap este (mvyky hozzászólása után) meghallgattam a Good Morning/Black Friday-t... Nagyon jó, ahogy elkezdi vernyogni azt, hogy: "Killer, intruder, homicidal man, If you see me coming run as fast as you can..." Ezt pl senki sem tudná olyan jól előadni, mint ő!!!!

Nagyon örülök annak, hogy a kezdeteknél nem találtak megfelelő énekest a Megadeth-be
mvyky Creative Commons License 2006.01.26 0 0 801

a Good Mourning/Black Friday az nekem is egyik kedvencem, nem is olyan régen írtam is itt a fórumon róla. Elég súlyos, döngölős, húzós nóta. (persze nem az eleje) tetszik benne a kettősség, hogy egy lágy felvezetés átcsap egy durvulós részbe.

Abszolút kedvenc? nagyon nehéz, mert hangulattól is függ, de talán a Back In The Day.

Előzmény: Csabaking (797)
Simple Creative Commons License 2006.01.26 0 0 800
A S.o.D. szerintem is óriási szám!!!
Előzmény: Törölt nick (799)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 799
Bár lehet, hogy nem tőlem kérdezted, de nálam holtversenyben van a "Blacmail the Universe" és a "Shadows of Deth". Ez utóbbi akkor lett volna nagyon király, ha 4-5 perccel hosszabb, és önállóbb szám lett volna, mint ilyen felvezető. Tévedés ne essék, nem szeretem az elborult zenéket, de a Megadeth-től ez inkább kuriózum. A System albumban az a jó, hogy nehéz rangsorolni a számokat rajta, annyi egyformán jó található rajta, s inkább az aktuális hangulat dönti el a sorrendet nálam (The Scorpion, I Know Jack, Back in the Day) Még a Die Dead Enough is egész jó, szerintem inkább Countdown-os mint Risk-es, csak a második fele -nálam- már nem nagyon passzol az első feléhez.
neal and jack and me Creative Commons License 2006.01.26 0 0 798
blackmail the universe
Csabaking Creative Commons License 2006.01.25 0 0 797

A Truth Be Told az a régi, komplexebb, vadabb Megadeth-tet idézi, és maga a szám is tetszik. Mustaine tuti, hogy azért tette rá, hogy a vadabb lelkületű Megadeth fanok elaléljanak.:-)

Egyébként elég becsapós a szám. Mikor először hallottam ezt a számot, gondoltam, na, egy újabb lírai ballada. Mérgemben majdnem továbbléptettem, de mikor a lírai rész után bejött a döngölés, már éreztem, hogy ez valami más lesz.:-) Mikor aztán a sima döngölés után begyorsultak ezerrel, jött az a rohadt jó szóló, akkorát kiáltottam örömömben.:-) A végén meg, mikor azt hittem, hogy vége, mégjobban bedurvultak, én meg extázisban voltam, mert ez a szám nem ilyen 2 perces Disintegrators féle speed csöpögtetés, hanem egy kidolgozott tétel.

Engem kicsit a Good Mourning/Black Friday-re emlékeztet (ami az egyik legdurvább számuk, talán csak a Five Magic múlja felül), legalábbis a felépítése hasonló.

De ízlések és pofonok, ugye. Neked melyik az abszolút kedvenced a System albumról?

Előzmény: mvyky (789)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!