Emberi "okosság"... pedig azon filózok, hogy kimegyek a reptérre, amikor megérkeznek. Látni akarom, ahogy leszáll az Edforce 1 - matricával, 666-os számmal!!! :-))) Istenem, ahogy Sándor György mondja: a hülyeség, ha nem is xilofonozik, de foszforeszkál...
Ha jól értelmezem ami a maiden weblapján van, akkor levetették a matricákat az EdForce One-ról. Voltak akik azért nem szálltak fel menetrend szerinti járatukra mert az ő repülőjük mellé parkolt a 666-os járat. Betojtak hogy lezuhan majd a gépük!
Utólag én is aszondom, de eddig semmilyen ilyen irányú tapasztalatom nem volt korábbi koncerteken. Desselben (ahol szintén voltak 55 ezren) simán kattogtattam. Itt viszont hihetetlen volt a zúzda elöl. Gondoltam is az intenzitást látva az első percekben, hogy el kéne rakni zárható zsebbe, de addigra már el is tűnt.
hááát...elég nagy bátorság volt egyáltalán bevinni oda.. Én még a lelátón is paráztam a fényképezőgép miatt, szerencsére nem verte ki a kezünkből senki.
Hehe, ez jó. Most hívtam a Twickenham-i Rögbi Stadion Kássztömör Szervíz-osztályát, azon a számon, amit megadtak szombat éjjel a koncert után, hogy lehet érdeklődni az elveszett telefonommal kapcsolatban. A csaj nagyon készséges volt, elment megnézni, leadták-e. Visszajött, ondta, hogy sajnos nem látja, de elkéri a telefonomat, merthogy "we will have a lot of them delivered in later today."
:))
Asszem, ez jól mutatja, milyen kis koncert volt ez...
Én még a telefonomat is elhagytam.. kábé negyvenen kerestünk ezt-azt a koncert után.
Ilyen még nem volt, rendesen halálfélelmem volt a 7.-8. sorban kétszer-háromszor (amikor pl vagy tizedmagammal elestem a pogó közepén, és vagy hárman feküdtek a lábamon, így nem tudtam mozdulni)...
Bruce megerősítette, hogy év vége felé jön az új lemez, jövőre turné...
Jön valaki a prágai koncertre aug 8-án úgy, hogy utána ott hétvégézik? Ha igen, összeállhatnánk a koncertre ill felfedezni másnap a várost szombaton, ill annak kocsmáit. Juhhéé!
Bocs, hogy ideirom, mert teljesen mas eloadorol van szo, de nem tudtok olyanrol, hogy a julius 3-ai Status Quo PeCsa koncertre kinek lenne "kedvezeményesen" elado jegye?
Ne legyen má' új album jövőre! Én Bruce-t akarom szólóban! Chemical Weddinget akarok élőben!!!!!!!! Na jó... beérem új albummal is.... És ma végre megvettem a jegyet a Szigetre!!!!!!!!!
Hú, vazzeg, milyen koncert volt tegnap Desselben... 55 ezren voltunk. Még mindig nem tértem magamhoz...
Jövőre új album-turnét igért Bruce, hehe. A fáradtság legkisebb jelét nem mutatták, hihetetlen (Adrian volt maga alatt, szerintem megint kivan a turnézástól).
Bruce sztorizott, hogy aszondja az MTV felkérte őket egy documentary-ra, amivel a Headbangers' Ball-t akarták nagy csinnadrattával visszahozni a képernyőre, de Bruce-ék bemutattak nekik :)
The track listing for "Maiden Heaven" is as follows:
01. BLACK TIDE - Prowler 02. METALLICA - Remember Tomorrow 03. AVENGED SEVENFOLD - Flash Of The Blade 04. GLAMOUR OF THE KILL - 2 Minutes To Midnight 05. COHEED AND CAMBRIA - The Trooper 06. DEVILDRIVER - Wasted Years 07. SIGN - Run To The Hills 08. DREAM THEATER - To Tame A Land 09. MADINA LAKE - Caught Somewhere In Time 10. GALLOWS - Wrathchild 11. FIGHTSTAR - Fear Of The Dark 12. MACHINE HEAD - Hallowed Be Thy Name 13. TRIVIUM - Iron Maiden 14. YEAR LONG DISASTER - Running Free 15. GHOSTLINES - Brave New World
Igen, így nehéz. Megnéztem a Behind The Iron Curtain kibővített dokumentum filmet a Live After Death DVD-ről. Néha mutatják a közönséget a BS parkolós koncerten. Mit mondjak, azt kizártnak tartom, hogy ott elől bármilyen öröme volt a koncertben akárkinek. Én jóval hátrébb álltam akkor is...:-)))
Maident a Kisstadionban az első sorban kezdtem nézni, de a Sign of the Cross alatt kiemeltettem magam a biztonságiakkal, mert megelégeltem, hogy nem tudok a zene élvezetére koncentrálni a nyomorgás miatt. Davey pengetője azért nálam landolt ;)
Nem feltétlenül. Bár tök jó, ha egy közönség felszabadult, én magam nem tartozom a "B-közepes" koncertlátogatók közé. Nem mondom, hogy vigyázzba állok, de nem megyek be a darálóba, és nem rekedek be egy koncert végén. Viszont maximálisan a szinpadi történésekre koncentrálok. Ez így van már közel harminc éve. Ha előre lehet menni lökdösődés nélkül, akkor élek ezzel. 1991-ben Szombathelyen a harmadik sorból figyeltem a Deep Purple-t - nem löködött senki, de hallgattam már Colosseum koncertet is az első sorból. Jó, tudom, e bandáknak nyugisabb közönsége van.
Ja, fiúk ez csak egy kivánságlista, nem ez a hivatalos felállás:) Én ezeket tenném a tribute lemezre, ennyi. Csak a Machine Head és a Dream Theater a tuti eddig.
Atyauristen! Ez a felhozatal mar-mar a Nativity In Black-re emlekeztet. Eleg jo ez a Kerrang!, a Master of Puppets 20. evfordulojara is kihoztak egy tribute-ot, bar maga az anyag nem volt annyira emlekezetes. Kivancsian varom mindenesetre.
Kijön a Kerrang! magazintól egy Maiden Heaven tribute lemez nemsokára, eddig két tuti szereplője van, Machine Head tolja a Hallowed-et, a Dream Theater a To Tame a Land-et. Ezekre lennék még kiváncsi:
Mastodon:The Clairvoyant vagy Powerslave Metallica:Killers Trivium:The Loneliness Of The Long Distance Runner Anthrax:Invaders or Montségur Kingdom Of Sorrow:Be Quick Or Be Dead! 3 Inches Of Blood: Aces High Avenged Sevenfold: Wasted Years Megadeth: Losfer Words (Big 'Orra) Bullet For My Valentine: Caught Somewhere in Time Motörhead-Prowler Down: Different World Neurosis: Rime Of The Ancient Mariner Coheed and Cambria: Paschendale Serj Tankian: Infinite Dreams