Keresés

Részletes keresés

qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 186
tetteire
Kiszálltam.
Előzmény: qncogi (182)
benczebeno Creative Commons License 2002.06.07 0 0 185
volt ott az elso ket sor is.. nem csak a Nepszabis sor..
Előzmény: G20 (179)
Ódri Creative Commons License 2002.06.07 0 0 184
Egyet árulj el nekem. kende gyilkosozó péternek mi köze van a magyar irodalomhoz?? Pláne annak legszebb ünnepéhez?
Előzmény: Törölt nick (150)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 182
Még egyszer leírom (én innen balról), amita 163-ban: Kende egy barom.
De ez nem mentség a másik oldali szélsőségesek elitélésére.
Előzmény: firstmaggio (181)
firstmaggio Creative Commons License 2002.06.07 0 0 181
OFF

Ugyan ez nem egy Kende topic, de azt hiszem tartozunk annyival az igazságnak, hogy belássuk: Kendét nem szokták a "ballib" gondolkodásúak a "balliberalis kultura sztarolt reprezentansa"-nak nevezni.
Szinte mindenki fércmunkáról beszélt művével kapcsolatban. A benne rejlő információk viszont szinte semmiyen újat nem tartalmaztak, legfeljebb így együtt átgondolva összeállhatott valamilyen egységes személyiségkép. (halkan jegyzem meg, hogy a választások elvesztésével szinte bizonyítást nyertek ennek a jellemrajznak az elemei)
Tehát egyáltalán nem értem miért kell Kendét a "jobboldalon" legfőbb ellenségként kezelni.
Pont ez az ilyesztő. Ebből derül ki, hogy valóban Istenként kezelik és, mint ilyen érinthetetlen. Ha valaki mégis merészeli, hogy rosszat (esetleg igazat) mondjon/írjon RÓLA, akkor szent háborút KELL viselni ellene.

ON

Talán érdemes lenne összehasonlítani, hogy amikor Gyuláról jelent meg (hasonló színvonal) könyv, akkor ezért egy ballib gondolkodó sem gondolta, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Urat kéne kiütyülni (vagy mifene) esetleg leköpni.
Jó gondolkodást!

Előzmény: G20 (176)
G20 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 179
"A Nepszabiban megirtak, "
Meggyoztel! Az szent iras.
Előzmény: HoKr (175)
HoKr Creative Commons License 2002.06.07 0 0 178
ugy jon ide, hogy azt kered szamon, hogy ne szamoljanak be a sajtoban olyan dolgokrol, amikkel kapcsolatban nincs birosagi vegzes. Rohejes, elvakult allaspont. A sajto ne leplezhessen le egy ugyet sem? A fidesz sokat tett az oknyomozo ujsagiras megteremteseert Mo-on :(. Volt mit. Lett. Szemet liberalbolsi berencek :).

Ha rajtad all, a Watergate-et is eltusoljak, vagy az rendben van, mert nem azt az arany-embert tamadjak? :)

Előzmény: G20 (171)
BaSand Creative Commons License 2002.06.07 0 0 177
Kedves katalizátor2 !

Köszönöm a leckét. Három megjegyzésem lenne:
1. A kultúra szót, minden ellenkező híreszteléssel szemben, hosszú ú-val írják.
Néhány példa a kultúra szó használatára.

Az ominózus szónak a magyar nyelvben több jelentése is van.
Néhány példa az ominózus szó használatára

Végezetül. Valószínűleg igen kevés könyvet olvashatsz, ha végzel velük a Vörösmarty téren. Én otthon szoktam olvasgatni. Ott csak dedikáltatom. Praktikusabb.

Üdvözöl: BaSand

Előzmény: katalizátor2 (161)
G20 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 176
"hogy milyen is az ún. kulturált ún. jobboldal Magyarországon. "
Es e celbol par embert(csocselek) megprobaltok ugy meghatarozni mint az un. kulturalt jobboldal.
Ezzel szembe Kende maga a kezzelfoghato valosag es nem "a csocselek" hanem a szerintetek elobbrevalo balliberalis kultura sztarolt reprezentansa.
Előzmény: Törölt nick (172)
HoKr Creative Commons License 2002.06.07 0 0 175
A lopas 1,5 eve bizonyitott. Nincs mit elismernem. Ekkor jott ki az Allami Szamvevoszek a 270 m Ft-os ellenorzessel a tuzijatekkal kapcsolatban, amirol Wermer+Stumpf azt allitotta, hogy 160 m Ft-ba kerult.

Hol a penz? Hova tunt 110 m Ft? A Nepszabiban megirtak, azota meg egy valodi nyomozas sem indult (Polt Peter).

Előzmény: G20 (171)
Instant-Quick Béla Vazul Creative Commons License 2002.06.07 0 0 174
Ok, de nem hiszem, hogy válaszoltál arra, hogy aki nem azért megy ki, amiért te (vagy urambocsá én), és aki olyan amint én leírtam (és tényleg olyan, mert tényleg tegnap sok időt (legalább 2-3 szor tíz percet töltöttem a társaságukban), szóval az miért nem csürhe.

De mindegy, a fogalmakon lehet vitatkozni, annyi azonban megállapítható:
- azokat nem a "könyv szeretete" vagy a kulturalis happening iránti igény vitte oda,
- valakinek a spiritiális instrukciók kergették oda őket, illetve olyan lények, mint makovecz imre, jelenlétével támogatták ezeket- az a bajszos idióta (és nem futom le az ilyenkor szokásos tiszteletköröket szakmai-építészi kvalitásait illetően, mert ő számomra a politikai idiotizmus egyik klasszikus példája, és ennek építészi tevékenységéhez semmi köze)ott trónolt mögöttük, ha böffent egyet akkor a szegények "hallgassuk Makovecz Imrét" felkiáltással bambultak rá,
- átlagos intellektuális kvalitásuk és kultúráltsági színvonaluk igen alacsony.

Hidd el, hogy azonkívül,a csürhére sem haragudtam, szellemi vezetőikre néha. Ha nem kényszerítenek, szinte soha nem írnék, mondanék rájuk ilyet, bár azt hiszem megalapozttan gondolom róluk, hogy valami hasonlók.
-

Előzmény: BaSand (154)
benczebeno Creative Commons License 2002.06.07 0 0 173
most mit huzzatok fel magatokat par dedos POCS randalirozasan, had futyuljenek (ja utyuljenek) ha jol esik, most jol megmondtak:))

tessek mar eszrevenni, hogy folyamatosan a hangulat hergelese folyik (politikai felelosseggel tekintve ez nemikeppen elitelendo, bar Mo-n meg nincs igazi politikai felelosseg tudat) az oszi valasztasokig, na meg, hogy elterelodjon a figyelem a valasztasi veresegrol (bar mar volt egy ideje amikor ez volt..)

G20 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 171
"ha megirjak, hogy az Orszagimazs-kozpont lopott?"
En ugy tudom hogy torvenytelenek a szerzodesei mert nem volt kozbeszerzes. De ettol lehet hogy azota mar bizonyitott a lopas. Ha nem akkor elismered hogy ragalmazol?

De hogy jon ez ide?

"csak olyan dolgokat, amiket lehet cafolni."
Tulajdonkeppen azt mondod hogy bizonyitson az artatlan. Ha jol tudom a XXI szazadban mar mas a divat.

"Meg egy szerencsetlen pert sem inditottak."
Nem hiszem hogy egy miniszterelnoknek az lenne a dolga hogy piti kis gazemberekkel pereskedjen. Viszont nem hallottam egyetlen balliberalis ertelmisegit/politikust sem hogy felemelte volna a szavat a mocskolkodok ellen.

"Ezen azert felhuztam a szemoldokom."
Tedd azt. Csak nehogy torz maradj.

Előzmény: HoKr (162)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 170
Félreértettél, rosszul fogalmaztam. (Nem megy ez nekem ma.)
"Se ütty, se törés-rombolás, ezért volt rossz példa a francia "
"Se ütty, se törés-rombolás," = nálunk a baloldalron
"ezért volt rossz példa a francia" = mert ott volt
Előzmény: Wic (167)
katalizátor2 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 168
Kedves "kerusz",
1. nem illemtan(?) órát, hanem magyar nyelv-és irodalom órát tartottam.
2. amúgy igazam van??? (vagy estleg én tudom rosszul a magyar helyesírás alapszabályait)
3. a név egybetűs elírásáért nem Tőled, de a tulajtól kérek elnézést. Így már jó?
Felülmúlhatatlan nagyrabecsüléssel üdvözöl
katalizátor2
Előzmény: kerusz (164)
Wic Creative Commons License 2002.06.07 0 0 167
>> Biztos nem neked kell mondanom, de képviselők megverése - bizonyíték?
remélem, egyszer lesz.

>> Se ütty, se törés-rombolás, ezért volt rossz példa a francia
úgy látszik, nem ugyanazt a hiradót néztük a francia választások első fordulója után. Mert volt egy kis utcára vonulás ott, biza...

Wic

Előzmény: qncogi (163)
kerusz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 166
Kedves HoKr,

szerintem azt is lehetne cáfolni, hogy Orbán Viktor az édesanyjával él nemi életet. Attól, hogy speciel ezt az általad említett állítást nem tartalmazza a Kende-könyv, még nem változik meg a tény, hogy ennek az MSZP-rendezvényeken ünnepelt köcsögnek a könyve finoman szólva is aljas.

KP.

Előzmény: HoKr (162)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 165
Legalább azt áruld el, hogy ki az a cf?
Előzmény: alfredoo (144)
kerusz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 164
Kedves katalizátor2,

sajnos Te is elkövettél egy csúnya hibát: rosszul írtad kritikád célpontjának nevét... Illemtanóra tartása közben ez nem megengedhető.

KP

Előzmény: katalizátor2 (161)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 163
Biztos nem neked kell mondanom, de képviselők megverése - bizonyíték?
A Kende egy ba@om, de nem egy szervezett csoport, akik rendszeressé tették az utóbbi időben ezt a szemét stílust.
Se ütty, se törés-rombolás, ezért volt rossz példa a francia. Ha most mindenféle mocskos dolgot előhozunk az messze vezet.
Mind a két oldalon el kellene itélni ezeket a megnyilvánulásokat, mert mind a két oldalnak árt.
Előzmény: Wic (158)
HoKr Creative Commons License 2002.06.07 0 0 162
Az peldaul miert hazugsag, ha megirjak, hogy az Orszagimazs-kozpont lopott? (forras: Allami Szamvevoszek) Errol dumalj, ne csak hazudosozz.

Kende (bar a konyvet nem olvastam, igazabol nem erdekel) legjobb tudasom szerint nem irt olyat, hogy Ovi edesanyjaval elne nemi eletet, csak olyan dolgokat, amiket lehet cafolni.

Ha nem teszik, (amit nem tettek) az alapbol gyanus. Gondolok itt (pl) a KISZ-el kapcsolatos felveteseire, amiknek igen konnyu utananezni.

Ki akadalyoz meg benne titeket, hogy cafoljatok?

Meg egy szerencsetlen pert sem inditottak. Minden mas esetben megteszik.

Ezen azert felhuztam a szemoldokom.

Előzmény: G20 (157)
katalizátor2 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 161
Kedves BeSand,
nem kívánok a véleményeddel egyetérteni, vagy vitatkozni. Azt azonban megjegyezném, hogy a Könyvnapot tán nem kéne "ominózusnak" nevezni, mert a szó azt jelenti: rosszemlékű, kellemetlen. Nem sorba, hanem sorban állunk, intelligens az két "l"-lel írandó, viszont "kulturált" rövid u-val. A többit nem sorolom, a stílus pongyola voltáról nem is szólva. A Könyvnapon nem dedikálásért kell kuncsorogni, hanem a vásárolt könyvet el kell olvasni, hogy élesedjen az elménk.
Szóval: olvasni, olvasni, olvasni...
Üdvözlettel!
Előzmény: BaSand (152)
BaSand Creative Commons License 2002.06.07 0 0 160
Tehát kultúraellenes = fasiszta. Érdekes felvetés....:-)))
Ezt komolyan mondod??
Előzmény: Törölt nick (159)
Wic Creative Commons License 2002.06.07 0 0 158
>> Mondanál szervezett üttykoncerteket, törést-rombolást az elmúlt 4 évből? Pusztán Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnökével szemben?
Persze:
Az MSZP választási hadjárata sok esetben tartalmazott ilyet.
Igaz, az nem igazásn "üttykoncert", hanem egyszerű mocskolódás volt. Pl. Kende könyv osztogatása és hasonlók. Gyönyörű, szervezett "üttykoncertek" voltak.

Törés-rombolásra nem emléxem, hacsaknem némely képviselő megverését tekintem annak, igaz, azok nem Orbán Viktor, hanem MIÉP-es emberkék voltak (mármint, akiket megvertek.).

Wic

Előzmény: qncogi (54)
G20 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 157
Talan felemelhetnetek szavatokat akkor is amikor a "Csiga a Retekben" nevu folytatasos so-ban ontja a balliberalis ertelmiseg nepnevelo hanyadekat.

Van egy olyan gyanum hogy mindaddig amig buszkeseg tolt el egyeseket hogy a sokat ajnarozott,gusztustalanul tragar sztarok oldalan all (pl. 7i7-es) addig a "csocselekhez" tartozas is elmenyt fog jelenteni masoknak, sot.

Ne feledjuk az MSZP testuletileg tamogatja napjaink egyik legmocskosabb es legaljasabb "ertelmisegijet" (Kende Peter). Ha ezert a csocselek csak kifutyuli Medgyessyt,Kerit akkor szvsz meg halasak is lehetnek hogy uszitasaikra a jobboldal bekesen reagal.

Előzmény: HoKr (155)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 156
SEGÍTS! (144,141........)
Előzmény: Törölt nick (145)
HoKr Creative Commons License 2002.06.07 0 0 155
Attol csurhe, hogy nem tud viselkedni. Meg mert egyszeru a gondolkodasa. Merthogy szereti igy. Konnyebb, ha megmondjak neki, mit gondoljon. Ebben hasonlit a mi Piktorunk arra a jo regi piktorra. A zsebdiktatorok miatt vannak ilyen emberek a "jobboldalon".
Előzmény: BaSand (152)
BaSand Creative Commons License 2002.06.07 0 0 154
Még mindíg nem tudom, mitől fasiszta?
forumromanum Creative Commons License 2002.06.07 0 0 153
Mindegy melyik oldal. A megnyilvánulás stílusa nem elsősorban az oldalt, mint inkább a megnyilvánulót jellemzik. Persze nem mindegy hangadó e az inkriminált stílus. Most ugye kikerülve a parlamentből kissé hangosabbak kerülnek a frontba.
Miniszterelnök kifütyülése különben is mindennapos, még bezzegéknél (nyugateurópai hagyományos demokráciák) is.
Ha úgy nézzük lehet az ember büszke is arra, hogy éppen ezek fütyülik ki.
BaSand Creative Commons License 2002.06.07 0 0 152
Kedves hosszúnevü Béla Vazul !

Engedtessék meg nekem a következő megjegyzés.

Jóformán minden évben, rövidebb, hoszabb ideig voltam az ominózus napon a Vörösmarty téren, jártam a sátrakat, kiadókat, sorba álltam, beszélgettem, dedikáltattam amit lehetett. Ne vedd szerénytelenségnek, ha azt mondom, ismerem az ottani hangulatot, a közönséget. Az idén nem voltam. Azonban a sok éves tapasztalatom szerint, nyugodtan állíthatom, csürhének nevezhető közönséget nem tapasztaltam. Sőt, kifejezetten inteligens, kultúrált volt a közönség. Nagyon meg lennék lepve, ha ezen a téren idén gyökeres változás következett volna be. Nem emlékszem arra, hogy valahonnan publikussá vált volna, hogy Medgyessy kimegy a Vörösmarty térre, ebben az esetben feltételzhető lenne, hogy olyanok is kimentek, akiket nem a könyvek szeretete vonzott oda.

Csürhe azok a szerencsétlen, rosszul öltözött idősődő urak és hölgyek, akik magyar zászlókat lengetve állnak a Püski kiadó előtt. Csürhe, mert nincs jó szaga, nem tájékozott, és mert kontroll nélkül teret enged az érzelmeinek. és csürhe azért, mert elbaszta könyhetet (ami egyébként egy jó kis happening) .
Ez minden? Ettől csürhe? - na ne tessék ilyet mondani.

Nos, ez a minősítés pontosan annyira megalapozatlan, mint a "fasiszta" jelző. És ezek a jelzők pontosan annyira irritálják a jobboldalt, ahogy a baloldalt az, hogy ilyen események megtörténnek. A kifütyülés viszont a nemtetszés kifejezése. Nem túságosan kultúrált, de nem is lehet elítélni. A mormogás joga alapján kifejezett elégedetlenség. Amikor Antallt kifütyülték, nem emlékszem, hogy valaki jelzővel ellátott csürhét emlegetett volna.

Előzmény: Instant-Quick Béla Vazul (147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!