A te szilveszteri bulid marha jó volt, nyugodj meg! Többen is emlékszünk. + ott van 600 fénykép meg a videó.
Feco! Elég sokat dolgozok, tehát jó esélyed van ottalálni ( aluljárószinten a Machnél). Meg aztán hamarosan költözök is..
.
Most néztem végig a nyári táboros képeket (csak másfél óra kellet hozzá). Hú de jól szórakoztam! Zsuszi egy-két fotóval indulhatna kiállításra.
Na. Olvasótábori találkozó elmaradt, de januárban valamit összeütünk.
Kinek hogy telt a Szilvesztere? Arra is kíváncsi vagyok, hogy az enyém hogy telt...
Fecó! Mikor lesz Kolibri buli?
Mindenkinek BÚÉK!
Szóval nem jött össze a tábori találkozó, vagy a windsoros volt az??? Dec. 19. óta most vagyok először netközelben - sajnos nem Barcelonából írok...
Nem akarok ünneprontó lenni, de van már valami témája a nyári táborunknak???:))) Esteleg valami ötlet??
Kata jó hír: nagyon úgy néz ki, az idén is csak féltáboros leszek, humorizálás garantálva:)
Hirtelen ennyi.
Legyen mindenki nagyon szép az új évben!
Fecótok
Szevasz Peti!
Bocsánat, alighanem nem értettem tisztán. Meddig kellett menned, hogy fórumozhass???? Te vagy már az egyszerű és gyors megoldások embere. De örülök, hogy előkerültél. Utazhatnál gyakrabban is! Köszi a figyelmeztetést!
A hosszas böjt ellenere sem felejtettem el a jelszavamat! Barcelonaig kellett eljönnöm, hogy ujra megjelenjek a forumon - az otthoni gepem tovabbra sem enged fel. Na de, a lenyeg, boldog karacsonyt minden letezö olvasotaborosnak, nagy es kicsi es mindenfele Magyarorszagon, Kezdin, Hatvanban, Pesten, stb!!!
Evelin ne adja fel a remenyt, ha iden mar nem is, de jövöre most mar tenyleg kap tölem postai levelet! Vicuska meg nekem valaszolhatna az emiljeimre, mer' elegge eltünt. Nandibacsinak ugyanigy virgács emil-ügyben.
Amugy meg mindenkinek boldogsagot, sztárságot, nöket, fickokat, olvasotabort. Es hogy ne maradjunk vers nelkül:
Tenkesnek az kapitánya nyáron újra támad,
Fehér Ági ne hagyd otthon a dudádat!
Bocs, Agi, nagyon faradt vagyok, szeretlek! Mindenki mast is! Szervezzetek a tabort, rossz hir: idén nem akarok lemaradni!
Cibinek: a szerdát ne feledd!!!
Sziasztok evrybody!!!!!!!!!!!Remelem nem felejtettetek el minket sem csak beugrottam hogy szetnezeek de ehez nem tok hozza szolni!!!!
KIVANOK MINDEN KEDVES TABORLAKONA EZ TABORVEZETONEK VALAMINT RESZTVEVO ELOADOKNAK ASKI LATOGASSA A FORUMOT EGY KELLEMES KARACSONYT ES EGY OROMOKBEN TELI BOLDOG UJ EVET!!!!!!!!!!!!!
CSOCSOK TOVABBRA IS INNEN A KISSEBBIK MAGYARORSZAGROL:)
ÜDV mindenkinek!
Úgy lászik, ez jó taktika, csak hetente nézek be, így van mihez hozzászólni:))
A tábori összeröffenés már nagyon időszerű: szervezzétek, akár velem, akár nélkülem, de legyen! (tudjátok, nekem bonyolódott a magánéletem, ezért nem ígérhetek biztosat).
És ne feledjétek, hogy akkor van Pista nap is:)))
Ami a Kolibrit illeti: biztos lesz!! De még semmi pontosat nem tudok mondani. Egy olyan januári pénteken lesz, amikor csak délutáni előadás van a pincében! :)) Ami valószínű, ill. amit szeretnék: jan. 16. (nézzétek meg, péntekre esik-e...)
Csók mindenkinek!
Fecó
Egy hét betegség után újra a prondon. Tudok járni, kapok levegőt és újra látok. Nagy dolog ez az egészség.
Persze, így Zágrábba sem tudtam elkisérni Nándit, de hát az ismert eredmény tekintetében nem is baj... valószínűleg ott pusztultam vona el a zágrábbi stadionban.. :-((((
Soha-soha többé nem fogok sportmérkőzést nézni...
Ági ötlete, hogy kéne egy táboros karácsony, mondjuk a két ünnep között a könyvtárban... Mit szóltok hozzá?
Lemaradások pótlása: Boldog névnapot Katák Andrások! szülinapot Feco(Bár remélem Zoltán átadta)! Boldog Mikulást.Lehjet be kellene írnom a Karácsonyt és a Szilvesztert is.. Sajnos túl későn tudtam meg a Kolibris bulit és már egy ic-t sem értem volna el.Pedig András mindent megtett. Nem néztem a forumot egy ideje és tessék,most megtanultam,hogy ilyet ne tegyek többet.Fájt a szivem nagyon,de majd a következön!
Nem tudom hogy mi lesz ma a könyvtárba?? Lesz valami? Vagy a Winben lesz valaki? Ha valaki tud valamit smsben érhet utol mert a netet már nem tudom megnézni. Kata Hétvégén otthon leszek!!
itt egy újabb törzs:)))
sajna nem tom mindig megnézni, de igyexem!
Kata: örülök, hogy tetszett a buli, remélem, legközelebb a zene is hallható lesz!!:))
András, én kösz, hogy jöttél és nyomtad, legközelebb majd mikrofonba (?)
hajrá csajok, nyerjétek meg a vébét!
Zoli, ti meg menjetek Zágrábba Nándival, de otthon ne hagyjátok a válogatás CD-t!!!!!!!!!4
Na helloka mindenkinek el voltam veszve mert a suli megol es a tanarok igy nem nagyon volt idom hogy irjak latom itt se sok a valtozas egy ket torzsvendeg rendszeresen hozzaszol a tobbi pedig csak elolvassa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen az ido feletek nalunk -15fok van es semmi ho nagyon szar!!!!!!!!!!!!!!NA csocsok mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ne álljon már le ennyire ez a fórum! Tudom hogy 1 csomóan csak nézegetitek és nem írtok be semmit!! Úgyhogy ne duma mindenki aki most benéz ÍÍÍRRJJJOOONN BBBEEE úgyis tudom kik azok akik csak benéznek és nem írnak be!