Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 455
<i>field64

Isten vagy! :)))</i>

Én tudom, mások viszont még nem, ezért hálás lennék, ha propagálnád ezt a dolgot... :))

Mivel a filmet az Odeon honlapja szerint ők adták ki, ezért valószínűnek tartom, hogy árusítják is, akár utánvéttel is. Érdemes lenne náluk érdeklődni. Több tékájuk közül azt hiszem, az alábbi a központ: 1136 Bp., Hollán E. u. 7. Telefon: 349-2776.

Sok sikert!

Helló!

field64
Előzmény: Sanya M (454)
Sanya M Creative Commons License 2005.06.18 0 0 454

field64

Isten vagy! :)))

TÉnyleg erről a filmről beszéltem....................de miért a lakókocsi cím jutott eszembe?!?!.hmmm?

De mostmár az a kérdés ,honnan francbol szerzem meg?!Ez az ilyen "Odeon" tk nálunk nincsennek.Valami ötleted esetleg honnan lehetne megrendelni, akár VHS-en is?

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.17 0 0 453
Véleményem szerint Stephen Frears THE VAN (1996) című komédiájáról van szó, amely A FURGON címmel VHS-en mindegyik Odeon tékában kölcsönözhető. DVD-n tudomásom szerint nem adták ki nálunk. A mű egyébként egy trilógia harmadik része. Előzmények: THE COMMITMENTS, MÉREGZSÁK.
Előzmény: Sanya M (451)
Őrült Nők Kedvence Creative Commons License 2005.06.17 0 0 452

Üdv

Keresek egy spanyol abszurd filmet.

Két dologra emlékszem belőle:

1.Emberek nőnek a káposztaföldeken káposzta helyett.

2.Egy manusz cikcakba megy az utcán és megkérdezi tőle valaki, hogy miért megy így, mire ő azt válaszolja, hogy még nem tudja, hogy hová megy és így van ideje kigondolni.

A címére ha emlékszik valaki, azt megköszönném.

Sanya M Creative Commons License 2005.06.17 0 0 451

Sziasztok!:)

Tehát,ha véletlen átsiklot volna a szemetek ,és véletlen megvolna valakinek,leírom még 1*"A Lakókocsi" ír filmről nem tud valaki valamit?! :))

Kis emlékeztető,hátha beugrik:Két munkanélküli vesz egy lakókocsit,és hamburgert,hot dogot stb...sütnek persze nagyon nagy viszontagságok közepette,és fergeteges poénokkal fűszerezve a dolgot.PL:otthon gyakorolják a krumplisütést.Kis lány a konyhába írja a házit és kérdezi az anyukájátol mik a szinonímák,a férj süti a krumplit de már lángokba áll a serpenyő :))és válaszol"ég a krumplim mint a picsa":))))Végülis a lakókocsi a tengerben köt ki annyi bonyodalom után.

Nagyon örülnék ha valaki tudna ebben segíteni!

Kipper Creative Commons License 2005.06.16 0 0 450

20-25 éve láttam egy ameikai akciófilmet az osztrák tv-ben. Sok mindenre nem emlékszem, de a rabolt pénzt úgy tüntették el, hogy egy daruval átemelték a furgont egy szakadék felett, a keréknyomok meg egyszer csak végetértek. Vajon mi lehet ez?

Néhány japán klasszikus, ami ha valakinek megvan, nagy örömet szerezne vele:

Öld meg a shogunt

A biztosan ölő sárkány lady

A karatézó kobra

Üzenet az űrből

A lejjebb említett Televíziós mesék felnőtteknek... Ez ám a nosztalgia! Gulliver az óriások országában, ahol női mellekre kell hegyet másznia.:-)

Sanya M Creative Commons License 2005.06.10 0 0 449

Sziasztok!

Tényleg,..........ha már a kívánságoknál tartunk,nincs-e valakinek meg a "Lakókocsi" című ír film!?Az még egy beszarás mekkora film!:))Na még ez egy ilyen megszerezhetetlen kategóriába tartozik(szerintem).Köszönöm előre is!

HotelSzocreál Creative Commons License 2005.06.10 0 0 448

Azzal én nem rendelkezem!

Előzmény: PREDATORS (446)
HotelSzocreál Creative Commons License 2005.06.10 0 0 447
Jééé...pedig én nem titkoltam:) Mindegy, most már publikus: hotelszocreal@freemail.hu
Előzmény: Sanya M (445)
PREDATORS Creative Commons License 2005.06.09 0 0 446

Nekem kellene tömörítve :Ballada a katonáról. Köszönöm előre is.

vassandras@axelero.hu

Előzmény: HotelSzocreál (439)
Sanya M Creative Commons License 2005.06.09 0 0 445

HotelSzocreál

Csak egy gond van,az hogy semmilyen E-mail címed nem publikus ,itt!!! :(((Tehát ,semmit nemtudok írni neked.Orvosolnád ezt a problémám, valami E-mail címmel?! :)

Előzmény: HotelSzocreál (443)
never.jr Creative Commons License 2005.06.08 0 0 444

Hát akkor én is sorolom, hogy mikre fáj a fogam:

Vészjelzés a tenger alól (szovjet)

Rémület a levegőben (amerikai)

Halálfejesek (amerikai)

Kántor (magyar)

A feladat (magyar - sci-fi Zsoldos Péter könyvéből)

Televíziós mesék felnőtteknek (magyar - Rajnai András sorozata)

Kojak Budapesten (magyar)

Árvácska (magyar)

Mamiblú (magyar)

Gyilkos kedv (magyar)

Tud-e valaki segíteni?

HotelSzocreál Creative Commons License 2005.06.08 0 0 443

Az itteni mélcímem működik, de nem nézem naponta, úgyhogy írj, és türelem:)

Előzmény: Sanya M (442)
Sanya M Creative Commons License 2005.06.07 0 0 442

HotelSzocreál

Jaaa,a Hsanyi bejelentkezés is az enyém! :))) 

Sanya M Creative Commons License 2005.06.07 0 0 441

HotelSzocreál

Na akkor tölled is elkunyiznám valamilyen formában, a Csúfak és gonoszakat! :)Mert idáig még csak ígéreteket kaptam.Biztos a sor végén vagyok!DVD-ben eltudnád küldeni,?ha nem, az eredetinek örülnék a legjobban,és ha kell DVD formátumban is küldenék vissza néhány DB-t neked.Hmmm?! :)

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 440

Régebben már beírtam, de hátha vannak itt újak.

Szóval:

Esetleg valakinek nincs meg a Nyár a hegyen c. film? Fontos lenne, hogy a jópár éve a Duna TV-ből felvett verzió érdekelne, ui a Moképnál megvásároltam műsoros VHS-en, de csapnivaló a hang- és képminőség, mint egy 30-as évekbeli filmhíradó...

HotelSzocreál Creative Commons License 2005.06.07 0 0 439
Jelentem a "Csúfak és Gonoszak" c. filmet (is) sikerült megszereznem, mint ahogyan a többit is, amit vadásztam, pl Breaking Glass, ám eredetiben, felirat nélkül.
Hsanyi Creative Commons License 2005.06.02 0 0 438

Sziasztok!

Barton Fink

Sikerült feladnod nekem a "Csúfak és Gonoszakat"?Már nagyon várom! :)Amit írtam filmeket,már mind meg van,........azért gondolom ,mert nem válaszoltál rá semmit?!

Kvikveg Creative Commons License 2005.06.01 0 0 437

sziasztok!

Keresem a Fekete kaloz c filmet (Il corsaro nero 1976), Kabir Bedivel.

http://us.imdb.com/title/tt0074349/

(Van egy Bud Spencerrel es Terence Hill-lel, de ez nem az.)

Odeonnak sajna nincs meg...

CsíborPanka Creative Commons License 2005.05.26 0 0 436
Kedves Barton Fink! Volt egy gyanúm, hogy a Káosz lehet a keresett film, mert a hosszas kutakodás során annyit sikerült kiderítenem, hogy a Taviani-testvérek rendeztek Pirandello mű alapján filmet - nem is egyet. Magyar nyelvű honlapon viszont sehol nem találtam leírást egyik film történetéről sem. (Ráadásul én nem láttam csak az utolsó két történetet a négyből.) Most legalább tudom, mit is keressek : ) Már csak az Andersen-rajzfilm furdalja az oldalam... Nagyon köszönöm, CsíborPanka
Előzmény: Barton Fink (435)
Barton Fink Creative Commons License 2005.05.26 0 0 435

Kedves Panka!

Az általad keresett elsQ film címe Káosz, és a Taviani-testvérek rendezték, Pirandello novellái alapján.

Kedves Hsanyi!

A film nekem kazin van meg, a tévéböl felvéve. Ha meg tudod oldani az átvételt, szívesen kölcsönadom, kérlek dobj egy mailt a schwarzi@freemail.hu címre!

CsíborPanka Creative Commons License 2005.05.25 0 0 434
Sziasztok! Két filmet keresek - mindkettőt elég régen láttam a tv-ben. Talán akad köztetek egy film-guru, aki ismeri őket : ) 1. Luigi Pirandello novelláiból készül film. Az egyik történet egy közösség temetkezés körüli konfliktusáról szól. A másik A korsó c. novella feldolgozása - értékes korsó a mű „címszereplője”, amely eltörik és amelynek megjavítására egy ügyes kézműves vállalkozik. A törött cserepet azonban belülről reparálja meg, miközben saját magát is beleépíti a korsóba, ezért nem tud belőle kiszabadulni. A korsó tulajdonosa viszont nem engedi, hogy értékes tulajdonát ismét összetörjék... 2. Andersen életéről szóló animációs film (nem mese!) Ezen filmek címe és rendezője érdekelne. Előre is köszönöm a segítséget!
Hsanyi Creative Commons License 2005.05.24 0 0 433

Barton Fink

Sziasztok!:)

Barton Fink, hozzád lenne egy nagy kérésem!Olvastam a topicban, hogy neked meg van a Csúfak és Gonoszak című olasz filmed.Hát ezt én is nagyon megszeretném szerezni,már tűvé tettem mindent, de senki sem tudott rajtamsegíteni.Nagyon szeretném ha valamilyen formában eltudnád hozzám juttani.Én is tudnék azt hiszem neked magyar, cseh,vagy olaszfilmeket akár DVD-re írva is.Nagyon hálás lennék! :)))

Jaaa,és milyen minőségű a film?Előre is köszönöm a segítségedet!

Babeeface Creative Commons License 2005.05.21 0 0 432

Szia!

Nekem megvan a film, nem is túl jó minőségben, és csak VHS-en, de a címét meg tudom mondani, ha még kell: Ketten a hadsereg ellen.

Tényleg jó film nagyon :)))

Előzmény: *zsike20* (417)
Babeeface Creative Commons License 2005.05.21 0 0 431

Sziasztok!

Nem tudnátok nekem segíteni abban, hogy a Süsüt megszerezzem DivX-ben, a 3 hónapos kisfiam nagyon nagyon szereti, beteg és ha ezt nézi még mosolyog is, nagy segítség lenne nekem. Előre is köszi!

alph4 Creative Commons License 2005.05.17 0 0 430

Akit esetleg érdekelne az új Star Wars 3 film:

http://starwars3.smsbase.hu/

akmot2 Creative Commons License 2005.05.17 0 0 429

HI, ha valakit érdekel: www.akmot.try.hu

fenn van pár film de írjatok hogy melyiket rakjam még fel!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.17 0 0 428
DVD-n csak akkor lesz meg esetleg, ha tényleg megjelenik. Egyébként nem vagyok se a DVD írás, se a filmletöltések híve...
Előzmény: PREDATORS (425)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.17 0 0 427
Hát ezt a sztorit szerintem többször elsütötték. A legvalószínűbb – magam is a tévéből ismerem 5-6 évvel ezelőttről! – a SCORNED című 1994-es, Andrew Stevens rendezte film, amelyben az erotikus szerepeiről ismert Shannon Tweed volt a bosszúért (is) lihegő özvegy. Ha jól emlékszem, némi erotikus magánleckét is ad a család kamaszfiának, de lehet, hogy csak túlfűtött a fantáziám. A mű magyar címe most nem jut eszembe.
Előzmény: korieander (426)
korieander Creative Commons License 2005.05.17 0 0 426

mi annak a filmnek a címe(5-6 éve leadták a tvben) amikor egy ipse nagyon pályázik vmi vezető melóra, de nem ő kapja ezért öngyilkos lesz. A felesége pedig bosszút akar állni annak a családján aki megkapta az állást, és bejelentkezik a fiucskájuk magántanárának...

elég setét volt, de most kéne a címe...

help

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!