Azért ezzel nem értek egyet, szerintem abban a változatban, ahogy pl. a Freddie Mercury emlékkoncerten nyomták, kell a repertoárba; egyrészt tényleg a közönség kedvééért, másrészt arra volt jó (anno!), hogy Slash kiélje benne "ad libitum" szólózási vágyait, szerintem nem játszotta kétszer ugyanúgy :-)
Az a baj, hogy Axl annyira szakítani akar a múlttal, hogy amit tud, áthangszerel(tet), és ennek az eredménye ez a vérszegény KOHD meg Patience... :-(
Ha jól emlékszem 2002 körül a November Rain végén Fortus játszotta a szólót, de az mindegy is, mert Buckethead tényleg jobb volt mint eza Ron Thal. Ő is tud mindenféle őrült dolgokat csinálni a gitáron ha akar, de ha kell vissza tudja fogni magát. Pl néhány szólója egész jó, gondolom láttátok már ezt a Nightrain videot , ebben szerintem király szólót játszik.
végülis teljesen igazad van, hülyén hangzó klísés mondat (legalább is így önmagában szövegkörnyezet nélkül), de látom azért sikerült elkapnod a beírásomból a "lényeget". :-P
Remélem bp-i koncentre is ő lesz a special guest star.
Á, mi majd megkapjuk Győzikét, hogy "há' de párádájz sziti!" :-)
Mellesleg ha lenne valaha reunion, akkor annak Izzy lenne a kulcsa, mert ő van beszélő viszonyban mindkét oldallal. Csak hát ő aztán pont nincs erre motiválva, jól elvan ezzel a special guest státusszal, így mindig mindenhol nagyon örülnek neki, a közönség meg most is kapott 40% GNR-t :-)
Persze ha tényleg könny szökött a szemébe a Patience alatt, akkor ki tudja...
Ez a jó kifejezés, tényleg borzalmas, kb. olyan, ahogy én tudnám eljátszani...
"Te" is sokkal jobban csináltad :-)
Pedig amúgy a szám jól szól, jobban mint Rioban, ahol túl rockosra vették a számot azzal, hogy a szöveg alatt is recsegett a ritmusgitár.
A SCOM is jó szerintem, a KOHD ellenben elvesztette a jellegét azzal, hogy a jó öreg Ekszül Róz megpróbálta kombinálni a közönségénekeltetős "nák-nák" rockos hangzásút a Rioban bemutatott "ima elrebegős" változattal.
A Patience pedig továbbra sem tetszik torzított gitárral...
hát, sikerült a newgnr.com-ról letölteni a WTTJ mostani live felvételét.. kicsit illúzióromboló volt, miután meg is néztem. megmondom őszintén nem fikázásból mondom, de nekem nagyon úgy jön le, mintha Axl azzal a gondolattal játszadozhatott az utóbbi időkben, hogy kezd elfogyni a lové és még amit lehet a legendás Guns N' Roses névből kisajtol. pl. itt van az ez turné is új album nélkül... aztán elnéztem Axl mozgását (aki a '90 évek elején számomra még talán idol is volt egy kicsit) és nagyon finoman fogalmazva is mókásnak tűnik így 14-15 év távlatából. de persze biztos bennem van a hiba, mert ő nem sokat változott és a mozgása, én viszont teenagerből átléptem egy érettebb korba. szóval ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy 14-15 éve még nagyon bejött a figura, most elnézve kevésbé. de ettől függetlenül természetesen kint leszek az Arénában május 31-én és nosztalgiából meghallgatom élőben a régi dalokat, de van egy olyan érzésem, hogy nem úgy fogom elhagyni a helyszínt, hogy életem egyik legjobb, legemlékezetesebb koncertje volt... és még egy gondolat, hogy Slash, Duff stb. és a régi tagok nélkül, még ha ki is adják az új lemezt, ez a zenekar nem fog szerintem sokáig aktív bandaként tevékenykedni. Az meg, hogy most majdnem teltházas minden bulijuk, nagyon erősen a múltnak köszönhető, de kíváncsi vagyok hogy a Chine megjelenése után mire fogják vinni, lesz-e még olyan vonzereje a zenekarnak, amilyen valaha volt...
Hát Axl én csak gratulálni tudok kedvenc csapatodnak.............meghallgatva egy - két minőségibb felvételt....ez igen! Nekem nagyon tetszik! Nagyon - nagyon jó kezdet a közönség reakciói is igen pozitívak és Axl Rose sem tünik pesszimistának. Szóval igényes munka tényleg..........